Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sărutat pasional în plină stradă. Cum au fost fotografiați cei doi

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sărutat pasional în plină stradă. Cei doi au fost despărțiți în weekend. Actorul și-a serbat ziua de naștere doar alături de cei trei copii, din relația cu actrița Jennifer Garner.

Publicat: 19 august 2021, 8:40

Cei doi au fost fotografiați foarte apropiați și emoționați unul în preajma celuilalt. Aceștia s-au întâlnit în apropierea locuinței actorului, din Pacific Palisades. Cum fotografii nu scapă niciun detaliu, imaginile au fost făcute publice acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sărutat pasional

Înainte de a-și lua rămas bun cei doi și-au oferit un sărut pasional. Actorul i-a atins posteriorul artistei în văzul tuturor. Ben Affleck a ținut-o minute bune pe artista de umeri, un gest care oferă încă o dovadă a faptului că o protejează mereu. Sărutările dintre ei au fost inevitabile. Alături de ei se afla o altă femeie, cel mai probabil asistenta lui Jennifer Lopez, scrie DailyMail.

După ce s-au sărutat și îmbrățișat, actorul a ținut-o de mână, chiar dacă ea făcea deja pași în direcția opusă și i-a zâmbit larg. După ce și-au luat rămas bun, JLo s-a îndreptat spre mașina care o aștepta, împreună cu asistenta sa.

Pentru întâlnirea cu Ben Affleck, JLo a purtat o pereche de pantaloni eleganți, sandale cu toc și o maletă neagră. Nu a renunțat nici de această dată la cerceii mari, rotunzi și nici la coada de cal pe care o poartă adesea. Ben Affleck a optat pentru o pereche de jeanși și o cămașă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
JLo și Ben Affleck, în timp ce se sărută pasional, în plină stradă, în fața casei actorului
Ben și Jennifer au mai format un cuplu în urmă cu 17 ani, atunci când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului Gigli, în 2002 / Profimedia Images

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pe parcursul anilor

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au reluat relația în luna aprilie, după ce artista s-a despărțit de fostul ei logodnic Alex Rodriguez. Cei doi au mai format un cuplu în urmă cu 17 ani, atunci când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului Gigli, în 2002. S-au logodit la sfârșitul acelui an și, deși aveau nunta planificată pentru luna septembrie a aceluiași an, s-au despărțit. Motivul invocat a fost atenția excesivă a mass-media.

Reclamă

Din păcate, cuplul nu a ajuns niciodată la altar și s-au despărțit definitiv în ianuarie 2004. Ulterior, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, cel cu care are doi copii, gemenii Max și Emme. Ben a fost și el căsătorit cu actrița Jennifer Garner, alături de care are trei copii.

Atât Lopez, cât și Affleck au eșuat în căsnicie. JLo a divorțat în 2014, iar actorul a renunțat la Jennifer Garner în 2016, divorțul lor fiind finalizat în 2018.

Între timp, Jennifer Lopez a format un cuplu cu Alex Rodriguez. Cei doi au ales să se despartă în luna aprilie a acestui an. Au făcut anunțul prin intermediul unei declarații comune: „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem astfel”. La scurt timp, s-a zvonit că artista formează din nou un cuplu cu actorul Ben Affleck. Acest lucru a fost confirmat de călătoria pe care cei doi au avut-o împreună în Montana, la sfârșitul lunii aprilie.

De atunci, cei doi au făcut pași către o relație de cuplu, iar acum deja caută o casă în care să se mute împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×