Reclamă

Jennifer Lopez a luat cina în familie. Cum a fost surprinsă artista alături de Ben Affleck și fiica sa

Jennifer Lopez a luat cina în familie, iar fotografii au profitat de acest lucru la maxim. Artista a fost pozată din toate unghiurile în timp ce părăsea restaurantul de lux. Alături de ea s-a aflat și fiica acesteia, Emme și iubitul artistei, Ben Affleck. Actorul a fost grijuliu cu cele două și le-a condus în siguranță acasă.

Publicat: 16 august 2021, 7:15

Vedeta latino și-a surprins din nou fanii cu o apariție perfectă. Pentru cina pe care a luat-o în oraș a ales să poarte  ținută lejeră și foarte elegantă. Fanii au remarcat rapid diferența de stil dintre Jennifer Lopez și fiica sa. Emme pare că experimentează cu ținutele și nu urmează alegerile vestimentare ale mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a luat cina în familie

În cele mai recente imagini surprinse de fotografi, Jennifer Lopez pare că a luat cina în familie. Vedeta internațională s-a bucurat de câteva momente de liniște alături de iubitul și fiica sa. Pentru o seară călduroasă de vară, JLo a ales o ținută lejeră care să-i pună în evidență fizicul de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez purtând un top gri în timp ce poartă o pereche de pantaloni albi și ține în mână o poșetă și o însoțește pe fiica sa Emme la mașină, unde se află și Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa Emme au stiluri vestimentare foarte diferite / Profimedia Images

Artista a purtat un top crem la care a asortat o pereche de pantaloni albi lungi care să-i acopere sandalele cu toc. Ținuta i-a fost accesorizată cu o poșetă și două coliere din aur. Unul din ele pare a fi cadoul primit de la Ben Affleck cu ocazia aniversării sale. Conform surselor externe, colierul este estimat la o valoare de 45.000 de dolari.

Reclamă

În contrast cu vedeta latino s-a aflat fiica sa, Emme. Adolescenta în vârstă de 13 ani pare că vrea să experimenteze cu stilurile vestimentare și optează pentru ținute masculine.

Emme a purtat o cămașă largă în carouri și o pereche de pantaloni scurți în stil cargo. Coafura sa este exact cum ne-a obișnuit. De mai multă vreme, Emme a decis să-și vopsească părul într-o nuanță de albastru spre verde. Nici de data aceasta nu a făcut excepție de la regulă.

După ce Jennifer Lopez a luat cina în familie la un restaurant de lux din Los Angeles, artista a fost surprinsă conducându-și fiica la mașină. Ben Affleck s-a aflat tot timpul în spatele iubitei sale și a fiicei acesteia.

Reclamă

Jennifer Lopez vrea să se mute mai aproape de Ben Affleck

Relația dintre vedeta latino și actorul Ben Affleck avansează din ce în ce mai repede. După ce au petrecut o vacanță de neuitat într-o croazieră de lux în Europa, cei doi s-au întors în Statele Unite ale Americii.

Relația lor și-a reluat cursul normal și par mai îndrăgostiți ca niciodată. În cele mai recente imagini, Jennifer Lopez a fost surprinsă după ce a luat cina în familie. Sursele spun că vedeta internațională are planuri mari și vrea să se mute mai aproape de iubitul său.

Cei doi au fost surprinși în trecut în timp ce-și căutau împreună o casă. Averea lui Ben Affleck le-a demonstrat fanilor faptul că actorul își poate permite cu ușurință o nouă casă  alături de JLo.

Deși inițial s-a crezut că Jennifer își va lua o casă doar pentru ea, noile zvonuri confirmă faptul că vedeta latino ar fi interesată să aibă o casă împreună cu iubitul său. Indiferent de alegerea pe care o face, un lucru este cert, Jennifer nu-și va cumpăra orice locuință.

Conform publicației TMZ casa pe care Ben Affleck și JLo au vizitat-o are nici mai mult nici mai puțin de 12 dormitoare, la care se adaugă 24 de băi. Relația lor avansează destul de frumos, iar mutatul împreună pare că va veni natural. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×