Reclamă

Jessica Ledon a atras toate privirile în Mykonos. Iubita lui David Guetta știe cum să se facă remarcată

Jessica Ledon a atras toate privirile în Mykonos, pe plajă. Iubita lui David Guetta este o brunetă focoasă. Aceasta știe cum să-și pună formele în evidență și cum să se facă remarcată.

Publicat: 13 august 2021, 8:25

Bărbatul în vârstă de 53 de ani se iubește cu Jessica care are numai 28 de ani. Cei doi au atras toate privirile după ce s-au îmbrățișat puternic pe plajele din Grecia. Fotografii au fost pe poziții și au surprins cele mai bune poze cu cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Ledon a atras toate privirile

Jessica a atras toate privirile cu formele ei voluptoase și costumul de baie mult prea mic pentru silueta pe care o posedă. David Guetta continuă să uimească cu trupul său intens lucrat în sala de sport. Acesta și-a uimit fanii cu aspectul său tineresc și fizicul musculos. Toate acestea sunt rezultatele unui antrenament intens și ale unui stil de viață echilibrat, scrie DailyMail.

Cei doi nu s-au sfiit să-și dea îmbrățișări tandre în văzul tuturor. S-au sărutat cu pasiune și s-au strâns în brațe cu iubire, semn că relația lor merge foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jessica Ledon, fotografiată în timp ce-l sărută pe David Guetta, pe plajă în Mykonos
Bărbatul în vârstă de 53 de ani se iubește cu Jessica care are numai 28 de ani / Profimedia Images
Reclamă

David și Jessica au început să se întâlnească în 2015. Anul trecut au apărut informații în presa internațională că David i-a dat frumuseții brunetei un inel de promisiune în locul unui inel de logodnă, deoarece „nu mai crede în căsătorie”.

Jessica și dj-ul francez trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Ea este un model cunoscut, cu o carieră de succes. Frumoasa brunetă a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Model Latina. Mai apoi, Jessica s-a mutat la Miami pentru a-și continua cariera, iar acum locuiește în Los Angeles.

Cum se menține dj-ul în formă

Reclamă

La vârsta de 53 de ani, David se află în cea mai bună formă fizică a sa. Potrivit mai multor experți în fitness, fizicul său tonifiat se datorează faptului că face mai multe sporturi, de la surfing care „îmbunătățește puterea de bază”, la tenis care „promovează puterea și viteza”. În anul 2017, dj-ul a discutat despre pasiunea sa pentru fitness și a explicat că a încercat să-și creeze o rutină, indiferent de țara în care a mers.

„Mă trezesc, îmi iau micul dejun, mă duc la sală, iau prânzul și încep să lucrez. Apoi seara, iau avionul și mă duc să fac un spectacol, iar după spectacol mă culc. E nevoie de un efort suplimentar, dar sunt o persoană cu multă energie.”

El a adăugat: „Scopul meu este recompunerea corpului. Îmi mențin doar greutatea, dar lucrez la masa musculară și la pierderea grăsimii. Nu încerc să fiu un tip mare, vreau doar să fiu definit și mai puternic”.

Potrivit expertului în fitness James Griffiths de la Wild Training, David nu are „fizicul tradițional al culturistului” pe care majoritatea băieților îl obțin din rutina de bază împărțită pe grupe de mușchi: „Pentru mine David are un corp care arată puternic, slab și ușor. Acest trup provine dintr-un echilibru frumos de forță și antrenament cardio. Dacă dăm la o parte forța, nimic din corpul său nu pare prea mare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×