Reclamă

Halle Berry a fost dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în 2002. Ce a declarat actrița despre victoria sa

Celebra actriță Halle Berry a fost extrem de dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în anul 2002. Deși aceasta s-a așteptat să primească mai multă atenție din partea celor din jur, lucrurile s-au întâmplat invers. De altfel, actrița a crezut pentru multă vreme că se află sub un real ”blestem” după succesul major înregistrat în 2002.

Publicat: 15 august 2021, 7:53 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:14

Halle Berry a decis să rupă tăcerea și a acordat un interviu în exclusivitate unde a vorbit deschis despre premiul primit în anul 2002. După rolul interpretat în pelicula Monster’s Ball, câștigul său a devenit un moment istoric pentru Premiile Oscar. Următorii ani ar fi trebuit să fie marcați de multe reușite, cu toate acestea, actrița a simțit reversul medaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Berry a fost dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în 2002

Anul 2002 a fost unul cu o puternică însemnătate pentru celebra actriță. Aceasta a reușit să obțină Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul avut în pelicula Monster’s Ball. Cu o astfel de reușită, orice actor se putea gândi deja la succesul viitor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Halle Berry într-o rochie roșie cu imprimeu floral în timp ce se află pe covorul roșu la Premiile Oscar din anul 2002 și ține în mână statuata aurită a Premiilor Oscar
Cariera actriței Halle Berry a luat o întorsătură bruscă după ce a primit un Premiu Oscar în anul 2002 / Getty Images

Cu toate acestea, lucrurile au stat complet diferit pentru actriță. Halle Berry a fost complet dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în anul 2002. În ciuda așteptărilor sale, actrița a fost nevoită în continuare să încerce să-și găsească roluri pentru a apărea în filme.

Reclamă

Când ai parte de un succes istoric, te aștepți ca viața și cariera ta să se schimbe complet. Câștigul m-a schimbat pe mine ca persoană, dar nu mi-a schimbat locul în această industrie peste noapte.

– Halle Berry

Actrița a povestit publicului cum a fost nevoită să-și găsească locul în lumea filmului. Aceasta a muncit în continuare și nu a renunțat la ceea ce-și dorea cu adevărat. În prezent se află pe lista predicțiilor pentru Premiile Oscar din anul 2022.

Halle Berry a devenit în 2002 prima femeie de culoare care a reușit să câștige un Premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Reclamă

După ce a câștigat premiul a mai apărut în 2004 în serii precum Catwoman. Interpretarea sa a fost intens criticată de cei din jur și a primit patru premii la Golden Raspberry Awards, o categorie de premii opusă Premiilor Oscar. De regulă, premiile Golden Raspberry Awards sunt oferite celor mai slabi actori, regizori sau scriitori.

Cum și-a început Halle Berry cariera

Halle Berry este o actriță care și-a început cariera drept fotomodel. Halle a luat în serios industria filmului abia în anul 1992, când a avut primul său rol major în pelicula Boomerang. Atunci a împărțit ecranul cu nume mari precum Eddie Murphy. Abia în anul 2002 a reușit să atingă succesul atunci când a primit primul său Premiu Oscar.

Halle Berry a devenit prima actriță de culoare care a reușit să obțină prestigiosul Premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal. După un astfel de eveniment actrița s-a așteptat să primească tot mai multe oferte pentru roluri principale în filme. Într-un interviu recent, Halle Berry a declarat că a fost dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în 2002.

Cariera sa a rămas în același punct, ba chiar a fost nevoită să muncească mult mai mult pentru a-și face un nume în industria filmului.

După ce la începutul anilor 2000 a fost cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, Halle a experimentat rând pe rând mici eșecuri. Cariera sa a luat o întorsătură neașteptată, iar în anul 2004 a primit mai multe premii pentru cea mai slabă actriță în rol principal. Halle Berry a luptat mult mai mult după ce a primit Premiul Oscar pentru a cunoaște din nou succesul. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×