Reclamă

Sarah Shahi are un tatuaj nou. Ce mesaj a vrut să transmită actrița din Sex/Life

Sarah Shahi și-a surprins complet fanii după ce a anunțat că are un tatuaj nou. Actrița a postat o fotografie pe contul personal de Instagram prin care se mândrea cu noua sa reușită. Sarah a optat pentru un tatuaj mic și discret pe care l-a făcut pe degetul inelar de la mâna stângă. Fanii nu au trecut cu vederea acest gest și au lăsat multe comentarii la postarea vedetei.

Publicat: 6 august 2021, 7:49

Sarah Shahi a ales un tatuaj finuț cu un mesaj extrem de emoționant în spate. Actrița din serialul Sex/Life nu și-a putut ascunde încântarea și a postat pe contul personal o serie de imagini prin care să le arate fanilor săi ce a reușit să facă. Chiar și iubitul său a reacționat la vederea imaginii postată de actriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Shahi are un tatuaj nou

Se pare că Sarah Shahi este pregătită să ducă relația sa cu Adam Demos la următorul nivel. Frumoasa actriță a făcut un gest emoționant prin care și-a dezvăluit sentimentele reale pentru iubitul său. Adam îi este atât coleg de platou cât și iubit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Sarah Shahi nu și-a mai ascuns bucuria și a postat o imagine prin care le-a arătat fanilor săi faptul că are un tatuaj nou. Sarah a ales să-și tatueze litera A pe degetul inelar de la mâna stângă.

Reclamă

Fanii cuplului au răspuns postării prin comentarii pline de entuziasm. Alături de tatuajul superb, Sarah a purtat și câteva inele. Cu așa o apariție zvonurile privind o cerere în căsătorie au început imediat să circule. Cu toate acestea, Sarah Shahi și Adam preferă să facă lucrurile în ritmul lor. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste pasională atât în fața camerelor cât și în spatele lor.

De altfel, atât Sarah cât și Adam postează frecvent pe conturile lor de Instagram imagini în care le arată fanilor cum își petrec timpul liber împreună. Cum Adam se află în această perioadă în Australia, Sarah Shahi s-a gândit să le aducă aminte fanilor că are un tatuaj nou printr-un story postat pe Instagram.

Vedeta îi duce lipsa iubitului său și îl așteaptă cu nerăbdare acasă. Recent și Adam a postat câteva imagini cu Sarah prin care își exprima dorul față de aceasta.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Sarah Shahi și Adam Demos

La scurt timp după ce s-a lansat serialul Sex/Life, fanii actriței Sarah Shahi au început să lanseze zvonuri cu privire la relația pe care o are cu Adam Demos. O femeie atât de frumoasă reușește să atragă cu ușurință privirile tuturor. Se pare că tânărul Adam Demos a fost și el imediat fermecat de vedeta internațională.

Adam într-o cămașă albă în timp ce încearcă să o sărute pe Sarah într-o scenă din serialul Sex Life
Adam și Sarah se iubesc cu sinceritate nu doar pe platourile de filmare, ci și în viața reală / Profimedia Images

Cei doi se iubesc atât în serial cât și în viața de zi cu zi. Pe conturile personale de Instagram, îndrăgostiții postează deseori imagini din viața lor privată. Actrița în vârstă de 41 de ani. Sarah are 3 copiii din căsătoria anterioară, însă acest lucru nu pare să-l deranjeze pe Demos.

Actorul în vârstă de 36 de ani o iubește pe Sarah și nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru. De când este plecat în Australia cei doi își lasă comentarii emoționante la postările pe care le fac pe Instagram.

Acesta a fost și motivul pentru care Sarah Shahi a ținut să le arate fanilor săi că are un tatuaj nou. Actrița a încercat să-l țină pe Adam cât mai aproape de sufletul său și și-a tatuat inițiala numelui actorului pe degetul inelar de la mâna stângă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×