Reclamă

Mădălina Ghenea apare în filmul House of Gucci. Ce a declarat actrița după ce a văzut trailerul oficial

Românca Mădălina Ghenea a dezvăluit în mod oficial faptul că apare în filmul House of Gucci. Într-o postare pe contul personal de Instagram, Mădălina a povestit câte puțin despre ce a însemnat pentru ea această experiență. Actrița joacă alături de staruri precum Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek și Al Pacino.

Publicat: 7 august 2021, 7:17

Primele zvonuri privind apariția vedetei în filmul mult așteptat au apărut încă din luna martie a anului acesta. Frumoasa română a surprins întreaga lume atunci când s-a aflat că ar putea să apară alături de staruri internaționale pe marile ecrane. Deși la acel moment nu se știa ce rol va interpreta, Mădălina le-a dezvăluit în cele din urmă fanilor săi marele secret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madalina Ghenea apare în filmul House of Gucci

Mădălina Ghenea a surprins întreg internetul atunci când a oferit primele declarații privind lansarea trailerului oficial al producției House of Gucci. Frumoasa româncă în vârstă de 33 de ani a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mădălina și-a arătat recunoștința și onoarea pentru a face parte din acest proiect alături de nume mari din industria cinematografică. Mădălina le-a oferit fanilor săi și un mic spoiler privind rolul pe care-l va interpreta. Conform declarațiilor sale, Mădălina o va interpreta pe frumoasa Sophia Loren.

Reclamă

Într-un final pot să fac acest lucru public. Am ținut acest secret profesional pentru aproape cinci luni. Am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul oficial. Să împărtășesc ecranul și pentru câteva secunde cu aceste nume extraordinare din industrie. Tot ce pot spune este fapul că mă simt o persoană extrem de norocoasă.

– Mădălina Ghenea

Actrița și-a arătat aprecierea atât de colegii săi de platou, cât și de regizorul peliculei, Ridley Scott. Nu doar că Mădălina Ghenea apare în filmul House of Gucci, scena actriței deschide primul trailer oficial al filmului.

Fanii au felicitat-o pe Mădălina în comentarii, așteptând cu nerăbdarea lansarea filmului pe marile ecrane. Nu doar Mădălina este complet schimbată în film. Lady Gaga a avut parte de o transformare uimitoare în rolul pe care-l joacă.

Reclamă

Reacția familiei Gucci cu privire la lansarea filmului

În timp ce fanii au aflat faptul că Mădălina Ghenea apare în filmul House of Gucci, familia reală a celebrului creator de modă nu este la fel de încântată de lansarea peliculei.

Filmul urmează să aducă în lumină aspecte mai puțin cunoscute din viața familiei Gucci, dar și a casei de modă. Scenariul este unul cu atât mai dificil pentru familia Gucci. Pelicula urmează să pună în scenă crima pe care fosta soție a celebrului Maurizio Gucci a săvârșit-o împotriva soțului său.

Întreaga noastră familie este dezamăgită. Acești oameni încearcă să fure identitatea noastră pentru a face profit. Vor doar să-și crească într-un fel veniturile. Putem să stăm de vorbă despre orice aspect, dar există o linie peste care nu ar trebui să se treacă

– Patrizia Gucci

Patrizia Gucci este membru executiv al casei de modă Gucci. Aceasta a încercat de mai multe ori să ia legătura cu producătorul filmului.

Deși declarațiile sale sunt dure, aceasta are toate motivele să fie sceptică, întrucât nu a primit scenariul filmului de la producător. Pentru că nu a primit lămuriri cu privire la aceste aspecte, Patrizia a declarat faptul că va face toate demersurile necesare după lansarea filmului dacă acesta încalcă intimitatea familiei Gucci.

Mădălina Ghenea apare și ea în filmul House of Gucci care va avea premiera pe data de 24 noiembrie 2021. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×