Reclamă

Rebel Wilson a slăbit zeci de kilograme și s-a transformat complet. Cum arată în costum de baie acum

Rebel Wilson a slăbit zeci de kilograme și s-a transformat complet. Actrița a fost surprinsă recent pe un iaht luxos, în Italia, unde făcea plajă îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră.

Publicat: 11 august 2021, 7:53 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:15

Rebel Wilson (născută Melanie Elizabeth Bownds) a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a apărut în producții renumite precum Bridesmaids și seria Pitch Perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea și-a făcut un renume la Hollywood cu ajutorul filmelor și segmentelor de comedie. În anul 2015, o publicație din Australia, țara natală a actriței, a dezvăluit vârsta reală a lui Rebel, ce a dus la unul dintre cele mai mari procese de defăimare din istoria țării.

În ultimul an, Rebel Wilson a stat mai departe de lumina reflectoarelor. Ea a trecut printr-o transformare completă după ce a slăbit zeci de kilograme.

De ce a slăbit Rebel Wilson

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a slăbit 30 de kilograme pentru a avea „o șansă mai bună” de a rămâne însărcinată, scrie Page Six.

Ea a făcut dezvăluirea în cadrul unei sesiuni Instagram Live, după ce a fost întrebată de ce s-a decis să adopte un stil de viață mai sănătos.

Reclamă

A început atunci când m-am interesat de fertilitate și doctorul mi-a spus „Ei bine, ai avea o șansă mult mai bună dacă ai fi sănătoasă. Cam de aici a început, că dacă pierdem puțin din greutatea în plus, aș fi avut șanse mai bune la înghețarea ovulelor și ovulele ar fi avut o calitate mai bună. Nu m-am gândit la mine, m-am gândit la un mini-eu pe viitor, sincer.

– Rebel Wilson

Rebel susține că a fost inițial ofensată de comentariile doctorului. Ea credea că e sănătoasă a greutatea ei, dar a decis să urmeze sfatul specialistului. În scurt timp, Rebel Wilson a slăbit zeci de kilograme.

Actrița a început să slăbească în anul 2020. Ea a publicat mai multe detalii despre noul său stil de viață sănătos pe rețelele de socializare.

Reclamă

Pe plan personal, Wilson a încheiat recent relația cu fostul său iubit, Jacob Busch, moștenitorul averii Anheuser-Busch. Ei au apărut prima dată împreună pe covorul roșu în septembrie 2020.

Cum arată acum fosta „grăsuță de la Hollywood” în costum de baie

Recent, Rebel a fost surprinsă de paparazzi în vacanța din Portofino, Italia. Ea a fost fotografiată în timp ce se bronza pe un iaht luxos.

Pentru ziua sa de relaxare, Wilson a adoptat o ținută simplă, care i-a pus în evidență noile forme. Ea a optat pentru o rochie lejeră de vară, galbenă. Sub ea, actrița a purtat un costum de baie negru, cu simboluri pe top. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie de plajă și ochelari de soare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson a făcut plajă pe un iaht luxos în Portofino, Italia. Ea a purtat un costum de baie negru și o pălărie din paie. Iahtul e alb, pe fundal se vede marea
În timpul unei vacanțe în Portofino, Italia, Rebel Wilson și-a pus în evidență noua siluetă într-un bikini negru / Profimedia

Rebel Wilson a slăbit zeci de kilograme și s-a transformat complet. Fosta „grăsuță de la Hollywood” și-a etalat noile forme în vacanță, spre încântarea fanilor săi. Nu e prima dată când Rebel Wilson apare în costum de baie la noua sa greutate.

Ea publică frecvent poze pe rețeaua de socializare în care își pune în evidență noua siluetă, spre încântarea celor peste 10 milioane de urmăritori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×