Reclamă

Posterul pentru noul film al Penelopei Cruz, cenzurat pe Instagram. Ce imagine a fost considerată controversată

Un poster pentru noul film al Penelopei Cruz, Madres Paralelas, a fost cenzurat pe Instagram. Artistul imaginii, Javier Jaén, a republicat imaginea pe rețeaua de socializare și a scris un mesaj despre situație.

Publicat: 12 august 2021, 7:02 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:14

Penelope Cruz a devenit cunoscută la nivel internațional datorită unor filme de succes precum Vanilla Sky și Todo sobre mi madre. Ea a câștigat și Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul din filmul Vicky Cristina Barcelona, regizat de Woody Allen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Posterul pentru noul film al Penelopei Cruz, cenzurat pe Instagram

Cruz și-a făcut inițial un renume în țara natală, Spania. Ea a colaborat cu regizorul Predo Almodovar, pentru producții precum Live Flesh, Volver și Julieta. Acum, Penelope Cruz a colaborat din nou cu Almodovar, pentru pelicula Madres Paralelas (Mame paralele). Posterul pentru film a fost cenzurat, însă, pe Instagram, scrie Newsweek.

Posterul pentru noul film al Penelopei Cruz a fost dezvăluit recent și publicat pe Instagram. Rețeaua de socializare l-a îndepărtat la scurt timp.

În posterul roșu, apare un mamelon și secreție lactată. Imaginea e decupată în așa fel încât are forma unui ochi. 

Imaginea a fost creată de artistul Javier Jaen, ce a publicat-o din nou pe Instagram. Alături de poză, el a scris: ”Așa cum era de așteptat, Instagram a îndepărtat posterul pe care l-am făcut pentru ultimul film Almodovar #madresparalelas. O voi publica din nou. Mulțumesc că o distribuiți.” 

Reclamă

Instagram și-a cerut scuze pentru îndepărtarea imaginii

La scurt timp, Instagram a oferit o declarație oficială despre situație, în care reprezentanții companiei Facebook își cereau scuze pentru îndepărtarea imaginii, scrie The New York Post.  

Potrivit reprezentanților, mai multe imagini promoționale pentru Madres Paralelas au fost îndepărtate de pe Instagram pentru că ”au încălcat regulile noastre împotriva nudității”. 

Reclamă

”Facem, însă, excepții pentru a permite nuditatea în anumite condiții, ceea ce include și situația în care clar e vorba despre un context artistic. Astfel, am restabilit mesajele Instagram în care apărea posterul filmului lui Almodovar și ne cerem scuze pentru confuzia creată,” au continuat reprezentanții în comunicat. 

Javier Jaen, artistul posterului a declarat că și-a făcut griji dacă imaginea va avea probleme pe rețelele de socializare. Almodovar i-a susținut, însă, viziunea artistică.

”Mi-a spus că a făcut filme cu postere toată viața lui, cu mult înainte de Instagram, și va continua să facă acest lucru și după Instagram,” a declarat Jaen. 

”Asta e probabil prima imagine pe care am văzut-o când m-am născut. O companie precum Instagram îmi spune că munca mea e periculoasă, că oamenii nu trebuie să o vadă, că e adultă. Câtor oameni le spune că trupurile lor sunt rele, că au corpuri periculoase? Ei spun că tehnologia lor nu poate diferenția în funcție de context. Nu-mi pasă. Atunci schimbați tehnologia.” 

– Javier Jaen

Penelope Cruz joacă rolul unei noi mame în filmul Madres Paralelas

Potrivit sinopsisului, noul film al Penelopei Cruz prezintă povestea a ”două femei, Janis și Ana, ce ajung în aceeași cameră de spital în care vor naște. Ambele sunt singure și au rămas însărcinate accidental”. 

Penelope Cruz joacă rolul lui Janis, o mamă de vârstă mijlocie, ce e extrem de fericită că va avea un copil. Cealaltă mamă, Ana (interpretată de Milena Smit), e adolescentă și ”speriată și traumatizată”. După ce se cunosc, între cele două se creează o legătură puternică, ce le va afecta viața. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Penelope Cruz a participat la evenimentul Union de Actores, în 2018, Madrid, Spania. Ea a purtat o rochie argintie, cu un șal lung
Penelope Cruz e una dintre cele mai cunoscute actrițe din Spania. Pentru rolul său din Vicki Christina Barcelona, Cruz a câștigat un Premiu Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar / Getty Images

Din distribuția filmului mai fac parte și Aitana Sánchez-Gijón, Israel Elejalde, Julieta Serrano și Rossy de Palma. Madres Paralelas va avea premiera la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de la Veneția. 

”Nu pot explica fericirea și onoarea și cât de mult înseamnă acest lucru pentru mine fără să mă complac,” a declarat Almodovar despre premiera filmului în cadrul festivalului. ”Sunt extrem de recunoscător festivalului pentru recunoaștere și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor.” 

În afară de Madres Paralelas, noul film al Penelopei Cruz, actrița va apărea și în Official Competition, ce va lansa tot în 2021. Va urma filmul The 355, ce va ajunge pe marele ecrane anul următor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×