Lucruri mai puțin știute despre actorii din „Matrix”. Ce schimbări au făcut pentru a lua parte la filmările peliculei de succes

Actorii din Matrix au trecut prin multe momente dificile atât în timpul filmărilor, cât și înainte de acestea. Pentru a obține rolurile, mulți dintre ei s-au antrenat cu foarte multe luni înainte de a participa la audiții. Doar cei mai buni au reușit să-și găsească locul în echipa unei pelicule care avea să revoluționeze lumea cinematografiei.

Publicat: 28 august 2021, 7:06

Actorii principali din Matrix au fost nevoiți să facă anumite schimbări la stilul lor de viață. Aceștia și-au schimbat viața pentru a putea avea cea mai bună interpretare. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și Joe Pantoliano sunt doar câteva nume care au muncit enorm de mult pentru rolurile din Matrix.

Lucruri mai puțin știute despre actorii din Matrix

Puțini știu faptul că actorii din Matrix au fost nevoiți să se antreneze intens înainte de a începe filmările pentru celebra peliculă. Deși mulți se așteaptă ca scenele dificile să fie interpretate de dubluri ale actorilor, nu întotdeauna se întâmplă acest lucru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Keanu Reeves alături de Carrie Anne Moss în timp ce se țin îmbrățișați la premiera din Australia a filmului The Matrix din 1999
Cei mai mulți dintre actorii peliculei au trecut prin antrenamente dure pentru a ajunge la cea mai bună condiție fizică a lor / Getty Images

Cei mai mulți dintre actorii peliculei au trecut prin antrenamente dure pentru a ajunge la cea mai bună condiție fizică a lor. De altfel, unii dintre ei au făcut diferite proceduri medicale pentru a scăpa de kilogramele în plus. În timp ce alții, s-au antrenat intens și au dobândit noi abilități, precum artele marțiale. Până la premiera filmului te invităm să vizualizezi unul din filmele lunii septembrie.

Carrie-Anne Moss

Actrița Carrie-Anne Moss a devenit celebră pentru rolul pe care l-a jucat în Matrix. Aceasta a interpretat-o pe frumoasa Trinity și a avut de făcut câteva schimbări pentru a obține acest rol. Scena din trailerul filmului care a consacrat-o pe actriță, a fost și una dintre cele mai dificile de interpretat. Chiar și audiția pe care a dat-o pentru a obține rolul a inclus interpretarea unor scene solicitante din punct de vedere fizic.

Nu am putut să merg câteva zile la rând. Îmi amintesc că mă gândeam dacă va fi nevoie să fac toate acele lucruri, ca de exemplu săritul de pe o clădire pe cealaltă. Nu eram dispusă să fac asta.

– Carrie-Anne Moss

Nu doar actrița a trecut prin momente dificile. Toți actorii din Matrix au fost supuși antrenamentelor pentru a atinge cea mai bună formă a lor. Hugo Weaving, de exemplu, s-a rănit la femur și a fost nevoit să meargă în cârje pentru o bună perioadă de timp.

Keanu Reeves

Keanu Reeves se numără și el printre actorii din Matrix care au trecut printr-o transformare uimitoare. Pelicula celebră a reușit să-l propulseze pe actor în cariera sa în cinematografie. De-a lungul filmărilor, actorul a reușit să învețe practicarea artelor marțiale.

Acestea i-au fost necesare în special pentru filmarea scenelor care priveau realitatea virtuală. Celebrul actor urmează să-și facă apariția în Matrix 4, iar fanii sunt nerăbdători să-l vadă. Pentru filmarea peliculei Matrix din 1999, Reeves s-a antrenat intens.

M-am antrenat pentru mai bine de trei luni înainte de a începe filmările. Am lucrat alături de întreaga echipă, a trebuit să învăț Judo, puțin jiu jitsu, apoi întreaga manipulare a armelor pe care le folosesc.

– Keanu Reeves

Filmul i-a adus actorului celebritatea, însă acesta a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a putea lua parte la filmările pentru pelicula de succes. Pe lângă lucrurile pe care le-a învățat de-a lungul timpului, Reeves a reușit să obțină un real succes după lansarea peliculei.

Joe Pantoliano

Actorul Joe Pantoliano a interpretat rolul lui Cypher. Ele este unul din actorii din Matrix care au fost nevoiți să se antreneze intens pentru a fi parte din proiect. Pe lângă costumațiile în care a fost nevoit să încapă, acesta a trebuit să facă mai multe antrenamente fizice serioase. Conform declarațiilor actorului, acesta a fost nevoit să țină o dietă specială pentru a ajunge la cea mai bună formă a sa.

Actorul Joe Pantolino ținând în mână un furtun electric într-o scenă din filmul Matrix din 1999
Actorul Joe Pantoliano a interpretat rolul lui Cypher / Getty Images

Cu toate acestea, antrenamentul dificil se pare că nu a fost suficient pentru actor. Pe lângă dietă și mersul la sală, Pantoliano a făcut și operație de liposucție. Aceasta a fost estimată la 8 mii de dolari, conform publicației Showbiz Cheat Sheet.

În plus, se pare că actorul ar fi cerut producătorilor să primească banii înapoi pentru procedura făcută, însă acesta nu a fost niciodată plătit. Se pare că actorul a fost nevoit să plătească din propriul buzunar întreaga procedură pentru a putea lua parte la filmările pentru celebra peliculă. 

Cum va arăta trailerul oficial al filmului

Franciza Matrix a înregistrat de-a lungul timpului un real succes. În anul 2019 a fost anunțat în mod oficial faptul că se va lansa și cel de-al patrulea film al seriei.

Fanii au fost foarte entuziasmați la acel moment, iar așteptările nu le-au fost dezamăgite. Anul acesta Matrix revine pe marile ecrane.

Numele oficial al peliculei a fost dezvăluit recent în Las Vegas. Cea de-a patra parte a seriei se va intitula The Matrix: Resurrections. Nu doar numele complet al filmului a fost dezvăluit, ci și trailerul acestuia. Cu toate că a fost proiectat în cadrul evenimentului, acesta încă nu a fost lansat în mediul online.

Nume mari din industria cinematografică se vor întoarce pe scenă. Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss vor fi din nou parteneri pe platourile de filmare. Alături de ei vor apărea și nume noi precum Priyanka Chopra Jonas și Jonathan Groff.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×