Reclamă

Lily-Rose Depp a crescut și e complet transformată. Cum a fost surprinsă fiica lui Johnny Depp

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a crescut și a ales să urmeze o carieră în showbiz, la fel ca părinții ei faimoși. Tânăra de 22 de ani a apărut în mai multe filme și a jucat chiar și alături de tatăl ei. 

Publicat: 23 august 2021, 7:08

Lily-Rose Melody Depp, fiica lui Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, și a Vanessei Paradis, s-a născut în Franța, unde și-a petrecut o parte semnificativă din copilărie, scrie Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca alți copii ai vedetelor, Lily-Rose a decis să intre în aceeași industrie ca părinții ei – showbiz. Tânăra a apărut în primul său film, Tusk, la 15 ani. De atunci, vedeta a mai jucat în 11 pelicule, inclusiv alături de tatăl ei și de fostul iubit, Timothée Chalamet, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmari al proiectului The King, în 2019.

Recent, Lily-Rose a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York, într-un look casual.

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a crescut și e complet transformată

Lily-Rose a fost surprinsă pe străzile din New York într-o ținută relaxată, cu pantaloni scurți și un top mulat de culoare mov, cu bretele subțiri. 

Ea a accesorizat ținuta cu pantofi sport de culoare albă și ochelari cu rame de culoare roșie. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se grăbea pe străzile din Manhattan, după ce își cumpărase prânzul. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lily-Rose Depp a fost surprinsă pe străzile din New York. Poartă pantaloni scurți, blugi, un top cu bretele mov, are prânz în mână și poartă ochelari de soare
Lily-Rose Depp a fost surprinsă pe străzile din New York, într-o ținută lejeră, de vară / Profimedia

Lily-Rose Depp a crescut în lumina reflectoarelor. Recent, a jucat recent în două filme ce vor avea premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. 

Reclamă

Primul dintre ele e comedia britanică Silent Night, ce se axează pe o masă de Crăciun petrecută în familie. Din distribuție fac parte și Keira Knightley, Roman Griffin Davis și Matthew Goode.

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, a mai jucat și în drama Wolf, ce va avea premiera în cadrul aceluiași festival. Pelicula prezintă povestea unui băiat ce suferă de disforie și crede că e un animal, prins în corpul unui băiat. 

Lily-Rose Depp a fost surprinsă alături de actorul Austin Butler

La finalul anului 2018, Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a fost surprinsă alături de actorul Timothée Chalamet. Deși cei doi nu au răspuns zvonurilor despre o posibilă relație, dar au apărut împreună pe covorul roșu pentru evenimentele filmului The King.

Cei doi au fost surprinși împreună și pe un iaht de lux, când se aflau în vacanță. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii și au atras atenția fanilor.

Recent, Chalamet a vorbit despre situație într-un interviu cu GQ

M-am dus la culcare în acea seara gândindu-mă ca a fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Am fost pe barca asta toată ziua, cu o persoană pe care chiar o iubeam și, când am închis ochii, m-am gândit, fără urmă de îndoială, „A fost grozav”.

– Timothée Chalamet

„Și după m-am trezit cu toate pozele astea și eram rușinat și arătam ca un prost? Eram palid tot?” a continuat Chalamet. „Și după oamenii au zis că a fost o schemă de imagine? O schemă de imagine? Credeți că am vrut să mă vedeți toți așa?”

Potrivit Elle, fiica lui Johnny Depp și Chalamet s-au despărțit la începutul anului 2020. De atunci, actorul a fost surprins alături de Eiza Gonzalez.

Recent, Lily-Rose Depp a fost surprinsă alături de actorul Austin Butler, cunoscut pentru rolurile din The Carrie Diaries și Once Upon a Time in Hollywood.

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a crescut în lumina reflectoarelor și detalii din viața sa personală au ajuns în publicații din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×