Reclamă

Cum arată fiica lui Heidi Klum. Leni Klum impresionează pe covorul roșu, alături de mama ei

Fanii supermodelului au fost încântați să vadă cum arată fiica lui Heidi Klum pe covorul roșu, alături de mama ei faimoasă. Leni Klum, în vârstă de 17 ani, a atras toate privirile la un eveniment caritabil organizat în Italia.

Publicat: 4 august 2021, 7:35 / Actualizat: 5 august 2021, 16:12

Heidi Klum a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a apărut pe podiumuri celebre din întreaga lume și pe coperta unor reviste precum Sports Illustrated, Cosmopolitan, Glamour, Esquire și Time.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a devenit producătorul executiv și prezentatoare emisiunii Project Runway, pentru care a primit și mai multe nominalizări la Premiile Emmy. 

Recent, supermodelul a apărut pe covorul roșu alături de fiica sa, Leni Klum. Tânăra de 17 ani a atras privirile într-o rochie aurie, pe când mama sa a optat pentru o ținută în nuanțe argintii.

Cum arată fiica lui Heidi Klum la 17 ani

Leni Klum calcă pe urmele mamei sale faimoase. La 17 ani, Leni e model și a apărut recent la o gală Unicef în Capri, Italia, scrie People.

Ea a fost acompaniată de mama sa și de tatăl vitreg, Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel. Ea a purtat o rochie sclipitoare, de culoare aurie, cu spatele gol și decolteu. 

Reclamă

Tânăra a accesorizat ținuta cu cercei și a optat pentru o coafură cu părul drept, ce i-a pus în evidență trăsăturile moștenite de la mama sa. 

Leni a publicat o imagine cu rochia înainte să pășească pe covorul roșu, din camera de hotel.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Heidi Klum și Leni Klum au apărut împreună pe covorul roșu în anul2021, la Gala UNICEF, în rochii lungi, Leni aurie, Heidi argintie. Fundal cu albastru și mov
Heidi Klum și Leni Klum au apărut împreună pe covorul roșu pentru Gala UNICEF din Italia, 2021. Ambele au optat pentru rochii luni, în nuanțe metalice, ce le-au pus în evidență formele de invidiat / Profimedia Images

Hedi Klum, în vârstă de 48 de ani, a optat pentru o rochie argintie, cu un umăr. Ea a accesorizat ținuta cu un detaliu sclipitor în talie și pantofi cu toc, în aceeași nuanță. Tom Kaulitz, în vârstă de 31 de ani, a purtat un costum argintiu și o cămașă de mătase neagrp. 

Heidi și fiica sa au publicat o imagine surprinsă pe un iaht, după ce au pășit pe covorul roșu. Fanii supermodelului au putut vedea cum arată fiica lui Heidi Klum când acestea sunt departe de ochii publicului. 

Leni Klum are o carieră de succes în modă 

La fel ca alți copii ai supermodelelor cunoscute, Leni calcă pe urmele mamei sale. La doar 17 ani, Leni Klum a apărut deja pe coperțile revistelor Vogue Germania (alături de heidi) și Glamour Germania.

”A fost un lucru interesant pentru ea,” a declarat Heidi Klum. ”Nu îi e frică de camere pentru că mereu venea cu mine pe platourile de filmare. E chiar puternică, în sensul în care se distrează cu ele!”

Am ajutat-o cu afaceri și are numeroase proiecte pe viitor. E foarte interesant. Ea face lucruri la care am visat eu dintotdeauna! 

– Heidi Klum

Heidi i-a oferit fiicei sale și sfaturi privind lumea modei: ”I-am zis, la finalul zilei, trebuie să fii fericită tu cu tine. Și nu face ceva ce nu vrei. E okay să spui nu. Nu trebuie să le faci mereu oamenilor pe plac. Dar sunt mereu acolo cu Leni. Și ea e deșteaptă.” 

Puțini știu faptul că frumoasa Leni Klum are și un iubit. Povestea de iubire dintre ea și Aris este atent documentată pe conturile lor personale de Instagram. Cei doi nu se sfiesc să se afișeze în public. De-a lungul timpului fotografii i-au surprins unul în brațele celuilalt în timp ce se priveau cu pasiune.

Heidi Klum are patru copii – Leni, Henry, în vârstă de 15 ani, Johan, în vârstă de 14 ani, și Lou, de 11 ani. Cum cariera lui Leni continuă să evolueze, fanii supermodelului probabil vor vedea cum arată fiica lui Heidi Klum pe covorul roșu din ce în ce mai des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×