Reclamă

Cum arată „cea mai frumoasă fetiță din lume” la 20 de ani. Thylane Blondeau impresionează în costum de baie

Thylane Blondeau, numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, a fost surprinsă recent de paparazzi la plajă, alături de noul ei iubit. Tânăra în vârstă de 20 de ani a atras privirile cu bikini-ul ei, ce i-a pus în evidență formele de invidiat.

Publicat: 2 august 2021, 8:38 / Actualizat: 26 noiembrie 2021, 13:04

Thylane Blondeau continuă să atragă atenția, la peste un deceniu de când a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modelul, ce a creat și propria linie de modă, a fost surprinsă pe plaja Club 55, din Saint-Tropez. Alături de ea se află noul ei iubit, Ben Attal, scrie Daily Mail. Pentru plajă, Thylane a optat pentru un bikini de culoare albă, cu încrețituri pe margini.

Cum arată „cea mai frumoasă fetiță din lume” la 20 de ani 

Thylane Blondeau și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de culoare neagră și un lănțisor argintiu, scrie New York Post. Ea și-a expus și tatuajul pe care îl are în zona coastelor, în partea dreaptă a pieptului. 

Blondeau a devenit cunoscută în anul 2007, când avea doar șase ani, după ce a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”. Mai mulți experți în modă au numit-o atunci și „următoarea Kate Moss”. 

Blondeau e fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau și a creatoarei de Modă Veronika Loubry. Ea a mers pe podiumul de modă pentru Jean Paul Gaultier, la vârsta de 4 ani.  

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Thylane Blondeau în vacanță în Saint-Tropez, alături de iubitul ei. Cea mai frumoasă fetiță din lume a purtat un bikini alb, din două bucăți
În vara anului 2021, Thylane Blondeau a fost surprinsă în vacanță în Saint-Tropez, alături de iubitul ei / Profimedia

Ea a devenit cel mai tânăr model care a pozat pentru Vogue Paris, la vârsta de 10 ani. Mulți au criticat acea ședință foto, susținând ca e prea sugestivă pentru un copil. 

Reclamă

Până a ajuns la vârsta de șaisprezece ani, în 2017, Blondeau apăruse deja pe podiumul celor mai mari branduri de modă din lume, printre care se numără și show-ul Dolce and Gabbana, la Săptămâna Modei de la Milano. 

Blondeau are o înălțime de 1.67 metri, considerată mică pentru un supermodel. Succesul pe care l-a avut în lumea modei i-a permis să participe la numeroase proiecte de succes. 

Thylane Blondeau și-a lansat propria linie vestimentară

La vârsta de 17 ani, Blondeau a primit iar titlul de „cea mai frumoasă fetiță din lume”. În acel moment, tânăra le-a mulțumit fanilor săi de pe Instagram. 

”Nici mie nu-mi vine să cred. Nu credeam vreodată că o să ajung o dată numărul 1!! Sunt atât de recunoscătoare tuturor – sper că aveți vacanțe bune și că petreceți un Crăciun fericit alături de familie…vă doresc tot binele și multă dragoste.”

În acest moment, Blondeau are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. Ea a fondat și linia de modă No Smile, axată pe haine sport, unele realizate manual în Paris. 

Thylane Blondeau are acum o relație cu Ben Attal. În trecut, ea a avut o relație cu Milane Meritte, un DJ din Franța, dar cei doi s-au despărțit anul trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×