Reclamă

Bridget Malcolm face dezvăluiri uimitoare despre viața de model. Ce i s-a întâmplat îngerașului Victoria’s Secret

Bridget Malcolm face dezvăluiri uimitoare despre viața de model. Aceasta a defilat de mai multe ori pentru Victoria’s Secret. Mereu i se spunea că trebuie să slăbească și mai mult și mai mult, spune ea.

Publicat: 10 iulie 2021, 7:38

Într-un videoclip postat sâmbătă pe Instagram, Malcolm s-a adresat celor care au întrebat de ce tocmai acum vorbește despre experiențele negative pe care le-a trăit în trecut în industria modei. Bridget a spus că în ultimii ani a lucrat mult la recuperare după acele experiențe din trecut. Abia acum se simte fericită, iubită, suficient de puternică și pregătită să vorbească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bridget Malcolm face dezvăluiri uimitoare

Mai târziu, în același videoclip, Malcom a mai spus că i se recomanda să aibă cât mai multe relații intime ca să slăbească.

De la vârsta de 18 ani am locuit în trei țări, singură. Am fost pe toate continentele cu excepția Antarcticii. Am fost crescută de un bărbat mult mai în vârstă. Am fost agresată sexual de mai multe ori. Agentul meu mi-a spus să iau substanțe interzise ca să slăbesc.Îmi zicea asta săptămânal și era multă presiune pe această slăbire.

– Bridget Malcolm

Aceasta a declarat că era minoră atunci când i se adresau aceste cuvinte. Se lupta cu identitatea de gen. Fostul model a mai spus că a suferit de PTSD, anorexie, anxietate și depresie. În cele din urmă nu mai putea să socializeze fără să consume băuturi alcoolice, scrie Insider.com.

La vârsta de 26 de ani, Malcom a suferit o criză mare de nervi. Apoi, timp de un an de zile nu a mai putut să iasă din casă. S-a confruntat cu anxietate severă și a avut nenumărate atacuri de panică. În urmă cu patru ani., modelul s-a confruntat cu gânduri de suicid, stări care au fost greu de depășit.

Reclamă

Un alt model care a vorbit recent despre provocările din industria modei este Xueli Abbing. Aceasta suferă de albinism și a vorbit despre provocările acestei lumi.

De ce a decis să vorbească abia acum

Tânăra a mai spus că abia acum a fost capabilă să discute despre evenimentele prin care a trecut. Nu a mai consumat alcool de mai bine de 2 ani și de patru ani are grijă de alimentația sa. Potrivit ei, singurul motiv pentru care a decis să vorbească în public despre ceea ce a trăit este faptul că ea crede cu tărie că industria modei trebuie să se schimbe.

Reclamă

„Sunt unul dintre modelele norocoase. Am reușit să fac o carieră lungă în industria modei. Dar meseria mea nu ar trebui să includă abuzuri și de aceea vorbesc acum”.

La începutul acestei luni, Malcolm și-a criticat fostul angajator Victoria’s Secret pe TikTok. Ea a dezvăluit că a purtat un sutien de mărimea 30A la prezentarea de modă din 2016 și că era mare pentru ea la acea vreme. Acum, potrivit lui Malcolm, ea are o dimensiune de 34B. Ea a mai spus că fostul director de marketing al Victoria’s Secret, Ed Razek, a respins-o din show în 2017, deoarece a spus că corpul ei „nu arăta suficient de bine”.

Apoi, ea a spus că decizia recentă a brand-ului de a înlocui modelele de îngeri cu un grup divers de ambasadori, drept „alianță performativă”. Reprezentanții lui Bridget Malcom au refuzat să comenteze pe tema acestui subiect până în acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×