Reclamă

Rutina de frumusețe a lui Ruby Rose. Sfaturile oferite de vedetă

Rutina de frumusețe a lui Ruby Rose ar putea fi aplicată cu succes de femeile din întreaga lume. Actrița poate fi un considerată un exemplu demn de urmat de către tinerele dornice să acorde o atenție sporită modului în care își îngrijesc pielea.

Publicat: 4 iulie 2021, 7:33 / Actualizat: 16 august 2021, 14:57

Ruby Rose este posesoarea unor trăsături fizice greu de ignorat și este considerată de mulți una dintre cele mai nonconformiste vedete ale momentului. Stilul ei este cu adevărat unic, o combinație perfectă între masculin și feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruby Rose și-a propus să elimine stereotipurile care există în modă. Din acest motiv, se numără printre celebritățile care preferă să se îmbrace așa cum simt, nu cum dictează trendurile în modă.

Ruby nu se teme de părerile criticilor, de culorile tari, de materiale cu imprimeuri îndrăznețe și cu atât mai puțin de coafuri ieșite din tipare. Toate aparițiile ei denotă multă creativitate și multă îndrăzneală. Este un adevărat simbol care ar trebui urmărit și în viitor. De la ea putem învăța cum să fim curajoase, dar în același timp ne putem inspira pentru stabilirea propriului stil.

Care sunt produsele din rutina de frumusețe a lui Ruby Rose

Ruby Rose este deschisă să împărtășească cu fanii săi secretele frumuseții sale. Vedeta a mărturisit că demachierea este pasul de bază pentru ea. Încă înainte de a ști să se machiază, Ruby Rose a învățat cum și de ce e nevoie să își curețe tenul. Pe măsură ce anii au trecut, modelul australian a descoperit care sunt nevoile pielii sale și cum trebuie să aibă grijă de aspectul său fizic.

Reclamă

Investește toate resursele de care este nevoie pentru ca pielea ei să arate impecabil. Pe parcursul anilor a învățat și cum să se organizeze ca să nu se abată de la regulile ei de aur. De exemplu, dacă știe că urmează o zi lungă, cu mult machiaj și cu puțin timp liber, vedeta alege să acorde ceva mai multă atenție rutinei de dimineață.

Demachiantul este cheia în rutina de frumusețe a lui Ruby Rose

Vedeta nu sare niciodată peste acest pas. Practic, de aici începe rutina de frumusețe a lui Ruby Rose. „Un demachiant bun este cel care pe lângă faptul că îți curăță fața, are puterea să te revigoreze„, a povestit vedeta pentru Glamour.com.

Reclamă

Dacă până acum nu acordai prea multă importanță produselor și provesului de demachiere, poate acum este un moment bun să începi. Niciodată nu e prea târziu.

Acidul hialuronic

Ruby Rose se declară îndrăgostită de orice produs sub formă de spray pe care poate să-l aplice pe ten. Actrița folosește foarte mult acid hialuronic pentru că așa își poate împrospăta pielea. Uneori nici nu mai simte nevoia să aplice machiaj, dacă are la îndemână un produs care conține în compoziția sa acest acid atât de benefic pielii. În plus, de fiecare dată când are ocazia, aceasta își lasă tenul să respire.

Balsamul de buze

Vedeta călătorește foarte mult și uneori ajunge în locuri cu climă diferită. Din acest motiv trebuie să aibă și mai multă grijă de buzele sale. Ruby Rose a găsit un truc simplu și la îndemâna tuturor. Un balsam de buze care să funcționeze ca un fel de mască protectoare. Produsele de acest fel sunt accesibile și foarte eficiente. Le poți testa și tu să te convingi.

Serul

Așa cum era de așteptat, celebra actriță are o mulțime de seruri produse de branduri de top. Atunci când alege acest gen de produs, vedeta este interesată să descopere pe lista de ingrediente acidul hialuronic. De asemenea, Ruby Rose apreciază și produsele cosmetice care au un miros plăcut și o textură lejeră.

Crema hidratantă, un produs de bază din rutina de frumusețe a lui Ruby Rose

Din rutina de frumusețe a lui Ruby Rose nu poate să lipsească sub nicio formă un produs special pentru hidratare. Actrița folosește creme pentru zi și respectiv, pentru noapte. Aceasta știe deja cât de important e să ai produse destinate fiecărui moment al zilei. Atunci când are o zi plină, alege o cremă cu o ușoară, care asigură tenului o tentă de strălucire și luminozitate.

Crema cu protecție solară

Aceasta este nelipsită din trusa vedetei. Uneori alege creme discrete, dar dacă merge de exemplu la piscină, nu are nicio problemă să aplice pe piele un produs dens. Indiferent de sezon sau de vremea de afară, Ruby Rose își aplică o cantitate suficientă de cremă cu factor ridicat de protecție solară.

Printre altele, actrița mai folosește creme destinate îngrijirii ochilor, produse care exfoliază pielea, diverse uleiuri hidratante sau de curățare. Pe lângă toate aceste produse, vedeta mai are și câteva instrumente de bază. Măști și instrumente de masaj sau patch-uri pentru ochii obosiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×