Reclamă

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția de pe covorul roșu. Ce a purtat la Festivalul de Film de la Cannes

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția sa de pe covorul roșu. Modelul a ales să poarte o rochie vaporoasă care a aprins imaginația bărbaților imediat. Silueta sa perfectă a fost pusă în evidență la fiecare pas, iar Kimberley nu s-a sfiit să-și afișeze fiecare parte a coprului.

Publicat: 16 iulie 2021, 12:07

Fotografii au profitat și ei din plin de această ocazie și au surprins-o pe Kimberley din toate unghiurile. Din cap până în picioare, apariția sa a fost fără cusur. Alături de ea s-au aflat și alte nume importante din industrie. Modele precum Georgina Rodriguez, Stella Maxwell și Hana Cross s-au făcut remarcate pentru frumusețea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția de pe covorul roșu

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția sa de pe covorul roșu. Frumoasa blondină a purtat o rochie vaporoasă care să-i pună perfect trupul în evidență. Pentru covorul roșu, modelul a optat pentru o rochie vaporoasă din șifon. Aceasta i-a lăsat la vedere picioarele lungi și trupul lucrat la sală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kimberley Garner a impresionat publicul cu o rochie din șifon vaporoasă în culoarea lavandei
Kimberley Garner a știut cum să se facă remarcată pe covorul roșu / Profimedia Images

Cu toate acestea, pare că rochia i-a pus uneori piedici atunci când a pozat pentru fotografi. Rochia lungă până în pământ a părut să o încurce pe blondină. Kimberley a decis să nu se ferească și a încercat să-și țină părțile laterale are rochiei, astfel încât să se miște în voie.

Reclamă

Ce nu a remarcat modelul a fost tocmai faptul că uneori a lăsat la vedere mai multe decât și-ar fi doirt. Fie că a fost sau nu alegerea sa să-și expună complet trupul, silueta sa este cu siguranță fără cusur.

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția sa de la Festivalul de Film de la Cannes. Nu doar modelul rochiei a fost atrăgător, cât și culoarea aleasă. În nunațe de violet, rochia blondinei i-a dus pe toți cu gândul la un câmp liniștit de lavandă.

Cu ce se ocupă Kimberley Garner

Reclamă

Kimberley Garner a impresionat publicul cu apariția sa de pe covorul roșu. Modelul s-a lăsat fotografiat din toate unghiurile și nu s-a sfiit să-și afișeze silueta de invidiat. Cu toate acestea, puțini știu cum se ce ocupă de fapt Kimberley.

Nu doar frumusețea este arma sa principală. Frumoasa blondină este antreprenor și se implică activ în afacerea sa. În anul 2013 și-a lansat propria sa linie de costume de baie care a înregistrat un real succes. De atunci, aceasta a fost nevită să facă mai multe călătorii de afaceri care i-au ocupat tot mai mult timp.

Probabil perioada pandemiei a fost cea mai dificilă pentru aceasta. Mdelul primea deseori critici pentru că nu a renunțat la călătorii pe parcursul izolării. Cu toate acestea, Kimberley a rămas sinceră și și-a motivat deciziile. Fiind femeie de afaceri, multe dintre călătorile sale au fost în scopul de a rezolva anumite chestiuni ce țin de afacerea sa.

Kimberley Garner nu a impresionat publicul cu ținuta sa doar la vestivalul de Film de la Cannes. Aceasta a fost fotografiată deseori la plajă purtând costume de baie superbe. Modelul este implicat în afacerea pe care o are și își dorește să evolueze constant în această industrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×