Reclamă

Kimberley Garner a făcut senzație pe plajele din Miami. Cum a fost pozat modelul

Kimberley Garner este unul dintre cele mai apreciate modele din industria fashion. Aceasta a dat tot ce a avut mai bun. Pasiunea ei pentru modă și podium a ajutat-o să devină un tânăr antreprenor. Recent, Kimberley Garner a făcut senzație pe plajele din Miami, într-un costum de baie întreg, din colecția ei.

Publicat: 14 mai 2021, 15:35

Modelul a fost din nou cea mai bună formă de publicitate pentru brand-ul de costume de baie. Silueta extrem de lucrată a ajutat-o să atragă toate privirile într-un costum albastru, superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kimberley Garner a făcut senzație pe plajele din Miami

Fosta vedetă Made in Chelsea, în vârstă de 30 de ani, arată perfect. Aceasta nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că s-a plimbat minute în șir pe plajă. Decolteul și posteriorul sunt zonele care au atras cel mai mult atenția. Forma costumului de baie le-a pus perfect în evidență.

Potrivit DailyMail, costumul de baie purtat de Garner costă 800 de ron. Este absolut superb și nimeni nu poate contesta acest lucru. Kimberley și-a accesorizat ținute cu o pereche de ochelari de soare negri. Părul a fost lăsat liber pe spate. Chipul a fost lăsat fără strop de machiaj, semn că vedeta vrea să obțină un bronz perfect. Cu toate că are un stil de viață sănătos și o siluetă de invidiat, fanii nu au putut să nu observe că aceasta are vergeturi pe șolduri, ca majoritatea femeilor. Deși are toate resursele financiare să scape de ele, Kimberley nu este deloc derajată de ele. Costumule de baie decupate pe care le poartă sunt dovada cea mai clară a faptului că se simte bine în pielea ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kimberley Garner, într-un costum de baie care i-a lăsat posteriorul la vedere, pe plajă, în Miami
Kimberley preferă să fie extrem de discretă cu viața personală, să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor / Profimedia Images
Reclamă

Kimberley Garner a intrat de curând în atenția fanilor săi, după ce a postat pe Instagram imagini din timpul călătoriilor sale. Chiar și cu restricții, modelul a mers în Caraibe de Crăciun, apoi a revenit la Miami. Mai apoi a mers în Barbados și Florida. Aceasta și-a motivat plecările din Marea Britanie pe motiv că are proprietăți în aceste zone și a mers să le verifice.

Despre ea, Kimberley spune că nu se consideră un influencer. Conduce o afacere care o ajută să aibă resurse materiale însemnate.

Cu ce se ocupă de fapt Kimberley Garner

Reclamă

Modelul este, așa cum spune chiar ea, o tânără antreprenoare. În anul 2013 și-a lansat propria linie de costume de baie. Chiar și atunci când a trebuit să-și motiveze plecările dese din țară, Kimberley a spus că e femeie de afaceri și nu călătorește mereu din plăcere.

Modelul a intrat în atenția presei după ce a apărut în emisiunea Made in Chelsea. Este o producție de tip reality show care prezintă viața celor mai bogați și influenți oameni din Marea Britanie. De multe ori intră în atenția presei și cu viața personală, dar adesea preferă să nu le comenteze.

Kimberley preferă să fie extrem de discretă cu viața personală, să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Deși nu dezvăluie prea multe detalii despre viața privată, modelul își ține fanii la curent cu deciziile pe care le ia, dar și cu stilul de viață pe care îl adoptă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×