Reclamă

Emily Ratajkowski a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie. Cum arată la trei luni după nașterea băiețelului ei

Emily Ratajkowski a născut în urmă cu trei luni, dar silueta ei este impecabilă. Cele mai recente imagini sunt de-a dreptul senzaționale și nu aveau cum să treacă neobservate. Emily Ratajkowski a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie, și-a luat băiețelul în brațe și au ieșit cele mai simpatice fotografii.

Publicat: 8 iunie 2021, 7:30

Cu siguranță vedeta se poate întrece la capitolul aspect fizic cu orice model celebru. Costumul de baie din două piese cu greu i-a putut ascunde formele, mai ales că bikini ales era unu minuscul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie

Recent, modelul a împlinit 30 de ani. În fotografiile publicate pe contul de Instagram, Emrata apare într-un costum de baie cu imprimeu, iar detaliul care le-a atras atenția tuturor este faptul că și micuțul Sylvester purta pantaloni scurți același model, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily a optat doar pentru cel mai sexy costum de baie, care cu greu i-a acoperit zonele intime. Vedeta și-a lăsat părul liber pe spate, nu a purtat deloc machiaj, doar câteva accesorii statment. Aceasta și-a ținut în fiecare imagine micuțul în brațe și a pozat mândră cu el alături.

Reclamă

Deși soțul vedetei nu a apărut în niciuna dintre imagini, potrivit DailyMail, într-un dintre imagini apare o siluetă masculină în spatele proaspetei mămici. Ulterior, Emily a publicat și câteva imagini de la malul mării, unde fanii nu au putut să nu observe abdomenul perfect plat.

Este prima aniversare a modelului după ce a devenit mamă. În descrierea pozele, Emrata a specificat că micuțul ei este cel mai bun partener de vacanță. Modelul a anunțat pentru Vogue că este însărcinată, iar bebelușul ei a venit pe lume pe data de 3 martie 2021.

Recent, Emily și soțul ei au fost fotografiați pe stradă

Reclamă

Deși sunt extrem de discreți cu viața personală, recent, Emily și soțul ei au fost fotografiați pe stradă. Cu toate că proaspăta mămică a ieșit numai alături de micuțul ei de când aceasta s-a născut, acum și-a scos soțul la o plimbare, iar fotografii au profitat de ocazie.

Emily a publicat pe contul de Instagram o mulțime de imagini cu micuțul Sylvester, chiar și imagini din timpul travaliului. Cu toate că își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, nu i-a dezvăluit încă chipului băiețelului.

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly a s-a născut pe data de 08.03.2021. A fost cea mai suprarealistă, frumoasă și plină de iubire dimineața din viața mea”, a scris atunci Emrata.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul Blurred Lines al lui Robin Thicke. Mai apoi ea a cunoscut culmile succesului cu rolul din filmul Gone Girl, unde a jucat alături de Ben Affleck. Emily Ratajkowski este una dintre vedetele care păstrează limita spațiului personal. Acesta a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală. Chiar și în legătură cu relația pe care o are cu Sebastian, Emily nu a dat prea multe detalii. Cu toate acestea, în jurul celor doi au existat mereu o mulțime de speculații.

Încă de când și-au oficializat relația, au fost mulți care au spus că nu vor rezista prea mult împreună. Timpul a fost însă cel care a demonstrat că sentimentele lor sunt de durată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×