Reclamă

Emily Ratajkowski și bebelușul ei, prima apariție publică. Cum au fost pozați cei doi în New York

Actrița a devenit mămică în urmă cu doar două săptămâni. Recent, Emily Ratajkowski și bebelușul ei au fost fotografiați în New York, iar acesta e considerată prima lor apariție publică.

Publicat: 25 martie 2021, 8:50

Emily Ratajkowski a fost fotografiată alături de micuțul Sylvester Apollo Bear. Modelul și micuțul ei, în vârstă de numai 2 săptămîni, au fost surprinși în timp ce se plimbau pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița și-a purtat pe tot parcursul drumului bebelușul în marsupiu. Deși a născut recent, Emily și-a revenit rapid la formele care au consacrat-o și are cele mai șic apariții, scrie DailyMail.

Emily Ratajkowski și bebelușul ei, prima apariție publică

Pentru această apariție publică, Emily a optat pentru o rochie lungă, galbenă, cu imprimeu floral, peste care a purtat o haină subțire. Actrița a ales să-și asorteze ținuta cu o pereche de pantofi sport albi și o pereche de ochelari de soare.

Bebelușul ei a fost purtat tot timpul într-un marsupiu cu imprimeu leopard, semn că mămica se preocupă ca ținutele micuțului Sylvester să fie mereu în trend.

Vezi aici imaginile!

Reclamă

Emily a fost fotografiată în timp ce s-a relaxat într-un parc din New York. Și această apariție a actriței a intrat rapid în atenția presei, mai ales după ce ea a făcut publice imagini cu abdomenul ei după naștere.

Modelul și-a prezentat abdomenul plat, lucru care nu a făcut decât să stârnească discuții controversate. Sunt multe femei care au spus că o felicită pentru felul în care arată. Au fost însă și doamne care au acuzat-o că își prelucrează prea mult pozele. Vedeta pare mai fericită ca niciodată în această perioadă. Actrița chiar a publicat pe contul de Instagram imagini în care le arată fanilor cum își alăptează bebelușul.

Extrem de deschisă cu fanii ei, Emily chiar a împărtășit cu admiratorii fotografii din timpul travaliului. Printre vedetele care au felicitat-o pentru curajul ei s-a numărat chiar și Kaia Gerber. Fiica modelului Cindy Crawford i-a scris că e o mămică extrem de frumoasă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily Ratajkowski e o mămică nonconformistă

Emily s-a căsătorit cu Sebastian Bear-McClard, regizor renumit în industria cinematografică. În presă au existat o mulțime de speculații cu privire la relația lor. Toate s-au concentrat pe faptul că nu vor rezista prea mult împreună din cauza faptului că s-au căsătorit mult prea repede.

Timpul a dovedit însă că sentimentele pe care și le poartă unul celuilalt. Rodul iubirii lor a și venit pe lume în urmă cu doar două săptămâni. Emily și soțul ei sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața personală. Cei doi au mărturisit că trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Amândoi se vor ocupa în egală măsură de educația și creșterea micuțului lor.

Emily Ratajkowski e considerată femeia cu cel mai frumos bust natural din lume. Ea e intrat în atenția publicului după ce a bifat o apariție de senzație în videoclipul piesei Robin Thicke, Blurred Lines. Un alt moment important în cariera sa a fost rolul pe care l-a jucat în celebrul film Gone Girl.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×