Reclamă

Emily Ratajkowski a născut. Prima imagine cu bebelușul

Emily Ratajkowski a născut, iar la scurt timp, vedeta a publicat și prima imagine cu bebelușul pe rețelele de socializare. Emrata a adus pe lume primul copil din relația cu Sebastian Bear-McClard.

Publicat: 12 martie 2021, 11:09 / Actualizat: 24 martie 2021, 13:34

Modelul în vârstă de 29 de ani a publicat imaginea pe contul personal de Instagram. În descrierea imaginii a specificat că bebelușul a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Actrița s-a pozat cu băiețelul în brațe, în timp ce îl alăptează, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile, Emily a fost pozată de fotografi adesea pe stradă, în timp ce ieșea de la cumpărături sau era la plimbare. Toate aceste lucruri i-au dus cu gândul pe toți că pune la punct toate detaliile înainte să intre în cel mai important rol al vieții ei.

Emily Ratajkowski a născut

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly a s-a născut pe data de 08.03.2021. A fost cea mai suprarealistă, frumoasă și plină de iubire dimineața din viața mea „, a scris Emrata.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO!

Reclamă

Vedeta a spus anterior că nu va dezvălui sexul bebelușului ei. Motivul este că ea și soțul ei își doresc să-și crească copilul în mod neutru din punct de vedere al sexului. Fostul model și-a confirmat sarcina prin intermediul unei ședințe foto pentru publicația Vogue. Imaginile au apărut pe coperta revistei lunii octombrie 2020.

Emily a spus în mod public în trecut că va avea mare grijă ca copilul ei să nu fie presat de stereotipurile de gen. Totul a pornit de la faptul că atunci când și-a anunțat apropiații că e însărcinată era mereu întrebată după felicitări dacă își dorește fată sau băiat.

Când le dăm vestea prietenilor, imediat după ce ne felicitată, prima lor întrebare este aproape de fiecare dată „Ce vă doriți să fie?”. Ne place să le spunem că nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani. Toți râd!

– Emily Ratajkowski, Vogue

Reclamă

Emily Ratajkowski, o gravidă nonconformistă

Emily s-a căsătorit în anul 2018 cu Sebastian Bear-McClard, un cunoscut regizor de filme. S-a speculat mult pe seama căsătoriei lor. Atunci au apărut în presă o mulțime de articole cum că cei doi și-au unit destinele prea repede. Sunt puțini cei care le-au dat șanse în privința relației lor. Timpul a dovedit însă că sentimentele dintre ei au fost atât de puternice încât acum se bucură de cea mai mare realizare.

Cât despre perioada prin care trec, Emily și soțul ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sebastian este mai rezervat în privința declarațiilor publice. Cu toate acestea, el a spus că sunt mai uniți ca niciodată. Un alt detaliu care a intrat în atenția tuturor a fost când a spus că se vor implica în mod egal în creșterea și educarea copilului lor.

Emily Ratajkowski e una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood. Vedeta e considerată femeia cu cel mai frumos bust natural din lume. Ea a devenit celebră după ce a avut o apariție de senzație în videoclipul piesei lui Robin Thicke, Blurred Lines.

Personajul din celebrul film „Gone Girl” i-a adus un plus de notorietate. Din acel moment Emrata a devenit una dintre cele mai urmărite celebrități și printre cele mai dorite actrițe din industria filmului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×