Reclamă

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă. Dovada că sentimentele lor au depășit toate barierele

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă. În ciuda faptului că nimeni nu dădea nicio șansă relației lor, cei doi trec acum prin cea mai fericită perioadă a vieții. Au devenit părinți și au demonstrat că sentimentele lor depășesc orice barieră socială.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:57

Cu toate că Emily a fost fotografiată recent numai cu bebelușul în brațe, de această dată ea a fost surprinsă alături de soțul ei, Sebastian Bear-McClard. S-au relaxat împreună și s-au bucurat de câteva momente soț și soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă

Modelul și Sebastian Bear au fost fotografiați făcând o plimbare pe îndelete, fără fiul lor de aproape trei luni. Emily a avut o ținută extrem de sexy, un compleu verde, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi. De la capitolul accesorii nu au lipsit ochelarii de soare și o șapcă, scrie DailyMail.

Soțul vedetei a optat și el pentru o ținută lejeră. Acesta a fost pozat într-un tricou albastru, o pereche de pantaloni sport roșii și ochelari de soare. Emily este adesea fotografiată la plimbare cu fiul ei. De această dată însă, s-a relaxat în compania celui care o face extrem de fericită, soțul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Emily și Sebastian au devenit părinți pe data de 8 martie. Modelul a publicat pe contul de Instagram deja imagini cu micuțul Sylvester. Vedeta le-a arătat fanilor cât de frumoasă este legătura dintre ei, fără a publica poze cu chipul micuțului.

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly a s-a născut pe data de 08.03.2021. A fost cea mai suprarealistă, frumoasă și plină de iubire dimineața din viața mea”, a scris atunci Emrata.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul Blurred Lines al lui Robin Thicke. Mai apoi ea a cunoscut culmile succesului cu rolul din filmul Gone Girl, unde a jucat alături de Ben Affleck.

Reclamă

Relația dintre Emily Ratajkowski și soțul ei

Emily Ratajkowski este una dintre vedetele care păstrează limita spațiului personal. Acesta a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală. Chiar și în legătură cu relația pe care o are cu Sebastian, Emily nu a dat prea multe detalii. Cu toate acestea, în jurul celor doi au existat mereu o mulțime de speculații.

Încă de când și-au oficializat relația, au fost mulți care au spus că nu vor rezista prea mult împreună. Timpul a fost însă cel care a demonstrat că sentimentele lor sunt de durată. Se iubesc. Faptul că au decis să aibă un copil împreună nu face decât să confirme că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Emily și Sebastian au declarat că se vor ocupa în egală măsură de creșterea micuțului Sylvester. În ceea ce-l privește pe băiețelul lor, cei doi au decis să nu-l crească conform stereotipurilor de gen.

Când le dăm vestea prietenilor, imediat după ce ne felicitată, prima lor întrebare este aproape de fiecare dată „Ce vă doriți să fie?”. Ne place să le spunem că nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani. Toți râd!

– Emily Ratajkowski, Vogue

Vedeta și-a confirmat sarcina prin intermediul unei ședințe foto pentru Vogue. Fotografiile au făcut parte din revista lunii octombrie a anului 2020. Emily și Sebastian s-au căsătorit în anul 2018, departe de ochii lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×