Reclamă

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă. Dovada că sentimentele lor au depășit toate barierele

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă. În ciuda faptului că nimeni nu dădea nicio șansă relației lor, cei doi trec acum prin cea mai fericită perioadă a vieții. Au devenit părinți și au demonstrat că sentimentele lor depășesc orice barieră socială.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:57

Cu toate că Emily a fost fotografiată recent numai cu bebelușul în brațe, de această dată ea a fost surprinsă alături de soțul ei, Sebastian Bear-McClard. S-au relaxat împreună și s-au bucurat de câteva momente soț și soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și soțul ei au fost fotografiați pe stradă

Modelul și Sebastian Bear au fost fotografiați făcând o plimbare pe îndelete, fără fiul lor de aproape trei luni. Emily a avut o ținută extrem de sexy, un compleu verde, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi. De la capitolul accesorii nu au lipsit ochelarii de soare și o șapcă, scrie DailyMail.

Soțul vedetei a optat și el pentru o ținută lejeră. Acesta a fost pozat într-un tricou albastru, o pereche de pantaloni sport roșii și ochelari de soare. Emily este adesea fotografiată la plimbare cu fiul ei. De această dată însă, s-a relaxat în compania celui care o face extrem de fericită, soțul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Emily și Sebastian au devenit părinți pe data de 8 martie. Modelul a publicat pe contul de Instagram deja imagini cu micuțul Sylvester. Vedeta le-a arătat fanilor cât de frumoasă este legătura dintre ei, fără a publica poze cu chipul micuțului.

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly a s-a născut pe data de 08.03.2021. A fost cea mai suprarealistă, frumoasă și plină de iubire dimineața din viața mea”, a scris atunci Emrata.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul Blurred Lines al lui Robin Thicke. Mai apoi ea a cunoscut culmile succesului cu rolul din filmul Gone Girl, unde a jucat alături de Ben Affleck.

Reclamă

Relația dintre Emily Ratajkowski și soțul ei

Emily Ratajkowski este una dintre vedetele care păstrează limita spațiului personal. Acesta a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală. Chiar și în legătură cu relația pe care o are cu Sebastian, Emily nu a dat prea multe detalii. Cu toate acestea, în jurul celor doi au existat mereu o mulțime de speculații.

Încă de când și-au oficializat relația, au fost mulți care au spus că nu vor rezista prea mult împreună. Timpul a fost însă cel care a demonstrat că sentimentele lor sunt de durată. Se iubesc. Faptul că au decis să aibă un copil împreună nu face decât să confirme că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Emily și Sebastian au declarat că se vor ocupa în egală măsură de creșterea micuțului Sylvester. În ceea ce-l privește pe băiețelul lor, cei doi au decis să nu-l crească conform stereotipurilor de gen.

Când le dăm vestea prietenilor, imediat după ce ne felicitată, prima lor întrebare este aproape de fiecare dată „Ce vă doriți să fie?”. Ne place să le spunem că nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani. Toți râd!

– Emily Ratajkowski, Vogue

Vedeta și-a confirmat sarcina prin intermediul unei ședințe foto pentru Vogue. Fotografiile au făcut parte din revista lunii octombrie a anului 2020. Emily și Sebastian s-au căsătorit în anul 2018, departe de ochii lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×