Reclamă

Prima apariție a lui Naomi Campbell, după ce a anunțat că a devenit mamă

Naomi Campbell a postat marți, 19 mai 2021, o fotografie prin intermediul căreia a transmis fanilor că este proaspătă mămică. Cinci ore mai târziu, aceasta făcea publică o înregistrare a talk-show-ului ei, No Filter with Naomi, în care o avea invitată pe creatoarea de modă Diane von Fürstenberg. Aceasta este prima apariție a lui Naomi Campbell, după ce a anunțat că a devenit mamă.

Publicat: 19 mai 2021, 14:00

Naomi Campbell a povestit în cadrul emisiunii sale cum a folosit perioada pandemiei ca pe un moment de „reflecție”. Supermodelul, în vârstă de 50 de ani, a arătat extraordinar în timp ce o intervieva pe prietena sa, în vârstă de 74 de ani. Naomi Campbell a recunoscut că lockdown-ul a fost un „moment pozitiv pentru unii oameni”. Ea a fost de acord cu amica sa, care a mărturisit că pandemia „ne-a oferit tuturor ocazia să ne gândim la ceea ce contează cel mai mult (în viață, not.red.)”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talk show-ul No Filter constă într-o serie de conversații ale fotomodelului cu o gamă largă de prieteni celebri. Emisiunea lui Naomi Campbell nu își dorește să fie un program „șlefuit”, lucru extrem de apreciat de fanii acesteia.

Până în prezent aceasta a acumulat 15 interviuri cu vedete din lumea modei; printre care: Marc Jacobs, Cindy Crawford, Christy Turlington, Pierpaolo Piccioli, Nicole Richie. Emisiunea este aclamată de critici și este considerată un fel de istorie orală a industriei modei.

Prima apariție a lui Naomi Campbell, după ce a anunțat că a devenit mamă

Perioada lockdwn-ului „a fost un moment de reflecție pentru unii, un moment pozitiv. Însă din punct de vedere al vieților pe care le-am pierdut, este tragic”, a mărturisit vedeta.

Reclamă

Naomi Campbell a mai afirmat că în jurul vârstei de 30 de ani a început să devină „femeia ce și-a dorit mereu să fie”.

„Este foarte important să poți să te privești în oglindă și să-ți accepți greșelile, insecuritățile. Acesta este momentul în care trebuie să iei măsuri”, a declarat gazda emisiunii.

În interviul online, de pe canalul ei de YouTube, fostul model a împărtășit că s-a simțit mai „onorată și umilă” după ce a devenit mamă.  Ea le-a mulțumit, de asemenea, fanilor pentru mesajele primite cu puțin timp înaintea aniversării sale sale. Pe 22 mai, Naomi Campbell va împlini 51 de ani. Fanii ei au început să îi ureze deja mesaje cu ocazia aniversării sale.

Reclamă

Deși fotomodelul a făcut publică recent o fotografie cu picioarele copilul său, în care anunță că a devenit mamă, nu se cunosc mai multe detalii despre nașterea copilului. Daily Mail citeaza surse apropiate vedetei care susțin că celebritatea ar fi apelat la o mamă surogat pentru a-și îndeplini visul.

Mama sa, Valerie Morris-Campbell, și-a felicitat fiica pentru nașterea copilului. Ea și-a exprimat încântarea că a devenit în sfârșit bunică. Potrivit surselor, fotomodelul britanic locuiește în prezent în New York. Naomi Campbell ar avea un nou iubit alături de care își va crește copilul.

Miss Campbell, așa cum este numită vedeta, susține acțiuni de caritate în orfelinate de peste zece ani. Ea și-a dorit nespus să aibă copii cu fost său iubit, omul de afaceri rus Vladislav Doronin; cu care a avut o relație între 2008 și 2013.

Unul dintre prietenii săi apropiați a declarat că aceasta a fost mereu o figură maternă și plânge adeseori atunci când vizitează orfelinate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×