Reclamă

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated. Povestea ei a captat atenția tuturor

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated, iar alegerea ei a pus pe jar presa din întreaga lume. Ea este un influencer celebru, adăugat pe lista modelelor anul acesta. E o tânără cu forme normale, „nu exagerat de slabă”.

Publicat: 5 martie 2021, 8:05

Tânăra în vârstă de 24 de ani e cunoscută drept asistenta senzației internetului, David Dobrik. Aceasta și-a anunțat reușita prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Dobrik e un vlogger celebru în mediul online. Bărbatul a cunoscut celebritatea chiar înainte de a avea propriul canal de Youtube, în anul 2015. Anul trecut canalul său avea peste 18 milioane de abonați și 8 milioane de vizualizări.

Vezi alte imagini în GALERIA FOTO!

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated

Natalie a publicat pe contul său de socializare chiar și un material video în care le-a arătat fanilor cum au reacționat prietenii ei la aflarea veștii că e noul model Sports Illustrated.

Reclamă

„Sunt model Sports Illustrated pentru linia de costume de baie. Sunt încă în stare de șoc”, a scris Noel la descrierea pozei.

Cei mai mulți dintre cei care o urmăresc pe Natalie pe rețelele de socializare spun că această nouă „slujbă” e binemeritată. Majoritatea a comentat despre cât de frumoasă este tânăra. Au fost și persoane care au spus că au un corp similar cu al ei și că se simt bine că au început să fie promovate și femeile normale.

Reclamă

Un altul comentariu care a atras atenția a fost:

Sincer, acest lucru va avea un impact atât de mare și va da încredere atât de multor oameni. E important să vezi că cineva cu un corp normal e promovat. Mă bucur că nu se mai scot în față doar femeile foarte slabe.

Natalie Noel, femeia cu forme normale de la Sports Illustrated

Editorul revistei Si Swimsuit s-a concentrat în ultima perioadă să includă în paginile revistei persoane cu diferite forme ale trupului, cu povești puternice și de diferite vârste. MJ Day a declarat că și-a propus să selecteze femei care au ceva cu adevărat important de spus.

Despre Noel, editorul șef al publicației a spus că spiritul ei antreprenorial a fost principalul motiv pentru care a fost selectată.

„Ea și-a dat seama de importanța schimbării industriei. Se folosește de notorietatea pe care o are ca să ajute și alte persoane.”

Fiind în fruntea schimbărilor din industrie, Natalie estompează frumos linia într-o lume care le spune prea des femeilor că trebuie să aleagă o direcție și să rămână ancorate în ea. Suntem mândri că sărbătorim o femeie ca Natalie. E o persoană cu aceeași idee ca noi, care este pasionată să vadă mesajul din spatele brandului SI Swimsuit. Și-a creat propria poveste de succes prin spiritul său antreprenorial, perspicacitatea în afaceri și mentalitate. Suntem încântați să împărtășim mesajul ei în speranța că-i vom inspira și pe ceilalți, a continuat declarația lui Day.

În afară de faptul că se ocupă de promovarea mărcii lui Dobrik, Noel a adunat un număr de peste 4 milioane de oameni pe propriul ei cont de Instagram. Acolo tânăra postează conținut autentic și de impact. Ea tratează adesea teme legate de pozitivitatea cu care trebuie să ajungi să-ți iubești corpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×