Natalie Noel e noul model Sports Illustrated. Povestea ei a captat atenția tuturor

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated, iar alegerea ei a pus pe jar presa din întreaga lume. Ea este un influencer celebru, adăugat pe lista modelelor anul acesta. E o tânără cu forme normale, „nu exagerat de slabă”.

5 martie 2021 la 8:05

Tânăra în vârstă de 24 de ani e cunoscută drept asistenta senzației internetului, David Dobrik. Aceasta și-a anunțat reușita prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

David Dobrik e un vlogger celebru în mediul online. Bărbatul a cunoscut celebritatea chiar înainte de a avea propriul canal de Youtube, în anul 2015. Anul trecut canalul său avea peste 18 milioane de abonați și 8 milioane de vizualizări.

Vezi alte imagini în GALERIA FOTO!

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated

Natalie a publicat pe contul său de socializare chiar și un material video în care le-a arătat fanilor cum au reacționat prietenii ei la aflarea veștii că e noul model Sports Illustrated.

„Sunt model Sports Illustrated pentru linia de costume de baie. Sunt încă în stare de șoc”, a scris Noel la descrierea pozei.

Cei mai mulți dintre cei care o urmăresc pe Natalie pe rețelele de socializare spun că această nouă „slujbă” e binemeritată. Majoritatea a comentat despre cât de frumoasă este tânăra. Au fost și persoane care au spus că au un corp similar cu al ei și că se simt bine că au început să fie promovate și femeile normale.

Un altul comentariu care a atras atenția a fost:

Sincer, acest lucru va avea un impact atât de mare și va da încredere atât de multor oameni. E important să vezi că cineva cu un corp normal e promovat. Mă bucur că nu se mai scot în față doar femeile foarte slabe.

Natalie Noel, femeia cu forme normale de la Sports Illustrated

Editorul revistei Si Swimsuit s-a concentrat în ultima perioadă să includă în paginile revistei persoane cu diferite forme ale trupului, cu povești puternice și de diferite vârste. MJ Day a declarat că și-a propus să selecteze femei care au ceva cu adevărat important de spus.

Despre Noel, editorul șef al publicației a spus că spiritul ei antreprenorial a fost principalul motiv pentru care a fost selectată.

„Ea și-a dat seama de importanța schimbării industriei. Se folosește de notorietatea pe care o are ca să ajute și alte persoane.”

Fiind în fruntea schimbărilor din industrie, Natalie estompează frumos linia într-o lume care le spune prea des femeilor că trebuie să aleagă o direcție și să rămână ancorate în ea. Suntem mândri că sărbătorim o femeie ca Natalie. E o persoană cu aceeași idee ca noi, care este pasionată să vadă mesajul din spatele brandului SI Swimsuit. Și-a creat propria poveste de succes prin spiritul său antreprenorial, perspicacitatea în afaceri și mentalitate. Suntem încântați să împărtășim mesajul ei în speranța că-i vom inspira și pe ceilalți, a continuat declarația lui Day.

În afară de faptul că se ocupă de promovarea mărcii lui Dobrik, Noel a adunat un număr de peste 4 milioane de oameni pe propriul ei cont de Instagram. Acolo tânăra postează conținut autentic și de impact. Ea tratează adesea teme legate de pozitivitatea cu care trebuie să ajungi să-ți iubești corpul.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×