Reclamă

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated. Povestea ei a captat atenția tuturor

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated, iar alegerea ei a pus pe jar presa din întreaga lume. Ea este un influencer celebru, adăugat pe lista modelelor anul acesta. E o tânără cu forme normale, „nu exagerat de slabă”.

Publicat: 5 martie 2021, 8:05

Tânăra în vârstă de 24 de ani e cunoscută drept asistenta senzației internetului, David Dobrik. Aceasta și-a anunțat reușita prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

David Dobrik e un vlogger celebru în mediul online. Bărbatul a cunoscut celebritatea chiar înainte de a avea propriul canal de Youtube, în anul 2015. Anul trecut canalul său avea peste 18 milioane de abonați și 8 milioane de vizualizări.

Vezi alte imagini în GALERIA FOTO!

Natalie Noel e noul model Sports Illustrated

Natalie a publicat pe contul său de socializare chiar și un material video în care le-a arătat fanilor cum au reacționat prietenii ei la aflarea veștii că e noul model Sports Illustrated.

Reclamă

„Sunt model Sports Illustrated pentru linia de costume de baie. Sunt încă în stare de șoc”, a scris Noel la descrierea pozei.

Cei mai mulți dintre cei care o urmăresc pe Natalie pe rețelele de socializare spun că această nouă „slujbă” e binemeritată. Majoritatea a comentat despre cât de frumoasă este tânăra. Au fost și persoane care au spus că au un corp similar cu al ei și că se simt bine că au început să fie promovate și femeile normale.

Reclamă

Un altul comentariu care a atras atenția a fost:

Sincer, acest lucru va avea un impact atât de mare și va da încredere atât de multor oameni. E important să vezi că cineva cu un corp normal e promovat. Mă bucur că nu se mai scot în față doar femeile foarte slabe.

Natalie Noel, femeia cu forme normale de la Sports Illustrated

Editorul revistei Si Swimsuit s-a concentrat în ultima perioadă să includă în paginile revistei persoane cu diferite forme ale trupului, cu povești puternice și de diferite vârste. MJ Day a declarat că și-a propus să selecteze femei care au ceva cu adevărat important de spus.

Despre Noel, editorul șef al publicației a spus că spiritul ei antreprenorial a fost principalul motiv pentru care a fost selectată.

„Ea și-a dat seama de importanța schimbării industriei. Se folosește de notorietatea pe care o are ca să ajute și alte persoane.”

Fiind în fruntea schimbărilor din industrie, Natalie estompează frumos linia într-o lume care le spune prea des femeilor că trebuie să aleagă o direcție și să rămână ancorate în ea. Suntem mândri că sărbătorim o femeie ca Natalie. E o persoană cu aceeași idee ca noi, care este pasionată să vadă mesajul din spatele brandului SI Swimsuit. Și-a creat propria poveste de succes prin spiritul său antreprenorial, perspicacitatea în afaceri și mentalitate. Suntem încântați să împărtășim mesajul ei în speranța că-i vom inspira și pe ceilalți, a continuat declarația lui Day.

În afară de faptul că se ocupă de promovarea mărcii lui Dobrik, Noel a adunat un număr de peste 4 milioane de oameni pe propriul ei cont de Instagram. Acolo tânăra postează conținut autentic și de impact. Ea tratează adesea teme legate de pozitivitatea cu care trebuie să ajungi să-ți iubești corpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×