Reclamă

Adelina Pestrițu, despre rețeta succesului: „Originalitate și sinceritate față de publicul meu”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate femei din România. După o lungă carieră în televiziune, frumoasa brunetă s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea a decis să-și construiască pas cu pas un viitor în social media. Acum este printre influencerii de top din țara noastră. Acest lucru a ajutat-o mult să evolueze și să se facă remarcată și peste hotare.

Publicat: 26 iulie 2021, 13:10 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:52

În anul 2019, vedeta a fost prezentă la Gala E! People’s Choice Awards 2019 de la Los Angeles. Ea s-a reunit cu vedete de talie mondială și a primit premiul pentru "Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019". Cum a reușit să ajungă acolo? S-a dedicat total conturilor pe care le are pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost mereu atentă la nevoile admiratorilor săi. Le-a oferit constant conținut de calitate, subiecte de interes. S-a ridicat peste alte nume mari de la noi din țară datorită dedicării ei.

O altă femeie puternică, cu o dedicare impresionantă pentru ceea ce face este Irina Baianț. Și ea a venit la interviurile CaTine.ro și ne-a vorbit sincer despre succes, viață și echilibru.

Adelina Pestrițu, despre rețeta succesului

Cu toate că este împlinită financiar și în carieră, momentul în care a cunoscut cu adevărat fericirea și iubirea pură a fost ziua în care s-a născut fetița sa.

„În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a oferit. Mi-a oferit mai mult decât îndrăzneam eu să visez vreodată că o să am.”

Reclamă

Deși recunoaște că îi este adesea greu să se împartă între carieră și familie și și-a dat seama că nu poate lipsi prea mult din viața micuței sale, Adelina Pestrițu a reușit să găsească cheia succesului. Excelează în ambele direcții. Tot cu zâmbetul pe buze și cu multă încredere în sine, vedeta a mărturisit în cadrul interviului pentru CaTine.ro că cea mai importantă lecție pe care i-a oferit-o micuța sa este faptul că familia e cea care contează cu adevărat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adelina Pestrițu spune sincer că oamenii sunt cea mai mare inspirație a ei / CaTine.ro
Reclamă

Cu toate că s-a documentat mult înainte de a naște, atunci când Zeny a venit pe lume și-a dat seama că nimic din ceea ce știa nu a pregătit-o îndeajuns pentru cel mai important rol din viața sa.

„Trebuie multă responsabilitate, multă organizare și e bine să mai înveți și de la cei care te-au crescut pe tine. Accept și sfaturi din exterior. Foarte multe însă, le-am simțit pe pielea mea și am învățat și din greșeli de multe ori.” Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Despre haine și trenduri, de la Adelina Pestrițu

Pentru că numele Adelina Pestrițu este pe buzele tuturor atunci când vine vorba despre fashion, bune maniere și conduită profesională, vedeta acordă mare atenție vestimentației de zi cu zi.

Și pentru că își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă chiar și în viața de familie, Adelina alege cu grijă ținutele chiar și atunci când se află în intimitatea casei. Lucrul acesta a ajutat-o să devină un model pentru multe femei din România la capitolul vestimentar. Adelina mărturisește că urmărește trend-urile în materie de haine. Selectează însă ceea ce poartă și în funcție de ce simte atunci când le îmbracă și cum îi pun în valoare silueta.

Un gest pe care vedeta l-a făcut și care i-a impresionat pe toți a fost atunci când și-a licitat rochia de mireasă. Scopul a fost unul nobil. Despre el puteți citi mai multe aici.

Atunci când a fost rugată să numească un articol vestimentar care îi place cel mai mult, aceasta a spus fără să stea prea mult pe gânduri că adoră versatilitatea jeanșilor.

„Moda nu are reguli. Spre exemplu, dacă eu vreau să port astăzi pene, așa cum mă vedeți la acest interviu, port pene. Le port de fiecare dată ca și cum sunt în mare trend.

Care este sursa sa de inspirație

Adelina Pestrițu spune sincer că oamenii sunt cea mai mare inspirație a ei. De la ei își ia cea mai mare parte a energiei pe care o are ca să-și ducă la bun sfârșit proiectele în care este implicată. În ceea ce privește secretul pe care îl are pentru a se menține în top pe rețelele de socializare, vedete spune că nu a avut niciun plan. Cheia este că îi place enorm să se pună în situații neașteptate și este pură pasiune.

Te invităm să o urmărești pe Adelina Pestrițu mai jos, în interviul pe care l-a acordat pentru CaTine.ro.

Este însă ceva ce nu ar posta niciodată pe rețelele de socializare. Și, deși a văzut că se practică să faci publice aceste imagini, ea nu ar publica niciodată fotografii de la o înmormântare. Adelina spune că indiferent cât de mare a fost dragostea pentru persoana respectivă, aceste lucruri trebuie să rămână pentru suflet și cam atât. Nici mesajele pentru divinitate nu i se pare potrivite pentru mediul online.

„Cred că asta a atras cel mai mult. Originalitatea și sinceritatea față de publicul meu.”

Un top trei al persoanelor pe care le urmărește pe Instagram este format din Kim Kardashian, care se află pe locul 1, Kylie Jenner și Cardi B. Cea din urmă i se apare extrem de amuzantă și reală.

Familia, mereu cea care contează cu adevărat

Deși de-a lungul timpului a fost implicată în mai multe proiecte, Adelina Pestrițu spune că familia sa este „proiectul” care i-a adus cea mai mare satisfacție. E un „proiect” personal și e cea mai mare realizare a sa.

Adelina Pestrițu muncește non-stop. Deși în ultimii ani a încercat ca weekend-ul să fie dedicat familiei, de multe ori are ceva ce necesită rezolvare urgentă chiar și în zilele de relaxare. Aceasta este până la urmă prețul succesului. Vedeta plănuiește să meargă vara aceasta în Statele Unite ale Americii împreună cu soțul cu fetița ei. SUA e o țară care are tot ceea ce ei au nevoie să se relaxeze: distracție, plajă, timp de calitate.

În momentul de față, Adelina Pestrițu se consideră un om împlinit, fericit și realizat. Pentru ea lucrurile materiale nu aduc această împlinire, familia și înțelegerea din cuplu fiind cele care contează cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×