Reclamă

Oana Moșneagu știe să-și asume riscuri pentru a nu avea regrete: „Chiar și din greșeli poți învăța ceva”

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Este o femeie cu o energie care umple orice încăpere și știe cum să se facă plcăută de către cei din jur. Talentul său poate fi urmărit atât pe scenele de teatru, cât și în cadrul rolului pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena 1.

Publicat: 19 iulie 2021, 13:26 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:53

La doar 30 de ani, Oana este un exemplu pentru multe femei care nu se tem să-și asume riscuri. Pe lângă frumusețea sa aparte și trăsăturile extrem de plăcute, Oana are o energie care reușește să ofere oricui o stare de bine. Peveștile alături de ea sunt întotdeuna pline de umor, iar energia transmisă este de-a dreptul vibrantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Moșneagu știe să-și asume riscuri pentru a nu avea regrete

Oana Moșneagu este o femeie asumată care știe cât de important este să ai curajul de a fii tu. În interviul pe care l-a oferit pentru CaTine.ro, Oana ne-a dezvăluit câte puțin din povestea sa de viață. Ce nu știu mulți este faptul că înainte de a fi actriță, Oana a lucrat entru o perioadă într-o multinațională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Oana Moșneagu zâmbind la cameră și purtând o rochiță albastră
Actrița Oana Moșneagu este extrem de asumată și nu se teme să-și asume riscuri / CaTine.ro

An de an a amânat admiterea la o facultate de profil până când s-a decis că este momentul să spună stop și să-și asculte sufletul. Plină de speranță și-a asumat riscul și fără să privească înapoi s-a înscris la concursul de admitere. Cu ochii mari și plini de entuziasm, Oana Moșneagu și-a amintit de momentul în care și-a văzut numele pe lista candidaților admiși.

Reclamă

Am avut nocorul să întâlnesc oamaneii potriviți care mi-au dat curaj. Cu o lună înainte de admitere am început să mă pregătesc. Știam că e târziu, dar cumva am reușit și eram pe lista celor admiși. Bucurie mai mare ca aceea nu cred că am trăit vreoadtă. Este una dintre cele mai emoționante amintiri ale mele.

– Oana Moșneagu

Actrița a fost extrem de energică pe tot parcursul interviului și ne-a transmis din starea sa de bine. Oana Moșneagu ne-a dezvăluit câteva trucuri legate de importanța asumării riscurilor în viața de zi cu zi.

Actrița încearcă întotdeuna să-și asculte intuiția și să-și asume riscul de a face greșeli. De altfel, unul dintre sfaturile sale a fost acela de a încerca să faci cât mai multe lucruri pentru a nu regreta la sfârșit că nu ai încercat. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Reclamă

Părerea actriței despre oportunitățile de carieră

În cadrul interviului pe care ni l-a acordat, Oana și-a deschis sufletul cu sinceritate. Aceasta ne-a povestit despre actorii săi preferați, dar și despre filmele care o emoționează.

Întrebată care este unul dintre cei mai buni actori lângă care a jucat, Oana nu s-a putut opri la o singură peroană. Aceasta ne-a povestit cât de important este să ai sașnsa de a lucra cu acotri care au în spate o experiență vastă.

Oana Moșneagu este o persoană care își ia inspirația din oameni. Actrița iubește să se afle în preajma persoanelor de la care are ce învăța. Oana este de părere că mulți acotri tineri au nevoie de mai multe șanse pentru a se putea face remarcați. Fără oportunitatea de a ieși la lumină, actorii tineri, se vor descurca foarte greu pentru a face ceea ce-și doresc.

Regizorii trebuie să vadă și actorii la început de drum. Dacă n-ai șansa să te faci auzit nu vei putea să joci în anumite produse, iar regizorii nu vor afla niciodată de tine. Actorii tineri au nevoie de șanse, foarte multe și au nevoie să fie văzuți. Sunt actori tineri care răzbesc, dar sunt foarte puțini comparativ cu totți cei care încearcă.

– Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și-a susținut opinia și ne-a povestit despre munca pe care trebuie să o depui pentru a ajuge să faci ceea ce iubești cu adevărat. Un atfel de drum nu este deloc ușor și de multe ori ești pusă la încercări, cu toate acestea, Oana crede că indiferent de rezultat cel mai importat este ca la final de zi să știi că ai încercat și ți-ai asumat niște riscuri.

Femeia din spatele personajului Andreea

În producția în care joacă, Oana Moșneagu interpretează rolul frumoasei Andreea. Aceasta ne-a povestit câte puțin despre cum reușește să-și construiască personajul. Actrița este de părere că ai nevoie să-i oferi personajului o parte din tine pentru a putea fi autentic.

Fiind o persoană foarte energică și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Oana i-a oferit Andreei câte puțin din aceste calități. Deși uneori este privtă ca fiind un personaj negativ, Oana știe cât de important este să creezi o legătură cu telespectatorii.

Personajul său are nevoie de multe momente de vulnerabilitate pentru a se putea conecta cu publicul. Actrița crede că empatia pe care oamenii de acasă o au față de personaj este extrem de importantă.

Sunt multe scene care au emoționat-o pe Oana, dar și mai multe care i-au adus zâmbetul pe buze. Întrebată care i s-a părut cea mai amuzantă secvență pe care a jucat-o, actrița ne-a dezvăluit câteva lucruri din culise.

Mai jos poți să urmărești întregul interviu pentru CaTine.ro pentru a afla care a fost răspunsul Oanei Moșneagu.

Când nu este ocupată cu repetițiile sau filmările, Oana Moșneagu iubește să se bucure de frumusețea mării. Deși vacanțele sale nu sunt foarte lungi, actrița reușește să-și facă puțin timp și pentru ceea ce o relaxează.

Locul său preferat pe care l-ar vizita iar și iar este Grecia. Oana a vizitat de-a lungul vieții mai multe țăti, însă întotdeuna s-ar întoarce cu plăcere pe meleagurile Greciei.

Oana Moșneagu, o actriță talentată și o femeie asumată

În cadrul interviului pentru CaTine.ro, Oana ne-a povestit ai multe despre ce calități ar trebui să aibă o femeie. Din punctul de vedere al artistei, o femeie care are încredere în ea și este asumată poate să atragă privirile oricui.

Pentru Oana este foarte important ca oamenii din jurul său să fie sinceri, autentici și asumați în deciziile pe care le iau. Acest lucru este cu atât mai important cu cât Oana și-a asumat un risc real atunci când a ales să-și urmeze chemarea. Drumul pentru a-și vedea visul realitate nu a fost deloc ușor. Cu toate acestea, actrița nu s-a temut de eșec și a preferat să încerce pentru a nu avea regrete mai târziu.

În cadrul interviului, Oana Moșneagu a fost tot timpul zâmbitoare și ne-a oferit din energia sa pozitivă. Personalitatea sa caldă și emoția cu care vorbește despre parcursul său profesional ne-a impresionat de fiecare dată. Actrița ne-a povestit că este foarte fericită cu viața sa și încearcă să fie tot timpul recunoscătoare pentru ceea ce are. Oana Moșneagu își surprinde tot timpul fanii cu păstări în care radiază de fericire și se bucură la maxim de fiecare moment.

Pentru cititoarele noastre, Oana a oferit un sfat extrem de important.

Mama mi-a spus ceva foarte important, un sfat pe care nu l-am uitat: cum îți așterni așa dormi. Decât să regret ca nu am încercat, prefer să regret că am gresit.

– Oana Moșneagu

Oana Moșneagu le-a sfătuit pe cititoarele noastre să-și asume deciziile și să încerce lucrurile pe care și le doresc pentru a nu avea ulterior regrete. Aceasta crede că este foarte important să-ți întinzi aripile și să muncești pentru a-ți aduce la realitate orice vis, indiferent cât de departe pare acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×