Reclamă

Simona Gherghe, mereu calmă și cu zâmbetul pe buze: „Cred că cele mai importante lecții sunt cele cu care venim de acasă”

Când auzi Simona Gherghe, gândul te duce la femeia frumoasă, calmă și caldă pe care de mulți ani o vezi zi de zi la televizor. Este omul cu care multe dintre noi am crescut în fața micului ecran și care am văzut în ea o femeie puternică, ce a adus mereu cele mai importante vești din lume în casa noastră.

Publicat: 28 iunie 2021, 9:30 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:55

De la reporter, la prezentator de știri, la prezentator de emisiuni mondene, Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite jurnaliste din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, încă mai sunt lucruri de aflat despre ea, iar interviul CaTine.ro face acest lucru. Te va ajuta să o descoperi pe Simona, dincolo de orele de emisie, dincolo de televizor, așa cum este ea, omul cu visuri, aspirații, dorințe și multe împliniri. Uneori, fiecare dintre noi trece prin momente dificile și are nevoie de modele în viață pentru a se redresa. Simona Gherghe poate fi oricând un model de carieră impecabilă, femeie frumoasă, dornică să evolueze, mamă și soție.

Simona Gherghe, mereu calmă și cu zâmbetul pe buze

După un start în radio, încă de la începutul anilor 2000, Simona Gherghe face parte din echipa Antena 1. Sunt peste 20 de ani de televiziune, timp în care a ajuns să fie moderator pentru propria emisiune. Încă de când a devenit prezentatoare pentru Acces Direct, Simona s-a confruntat cu situații diferite de cele cu care era obișnuită. A fost nevoită să se adapteze la conversații cu oameni simpli, să le ducă la nivelul specialiștilor din platou, dar să aibă grijă ca mesajul să ajungă așa cum trebuie la oamenii din fața televizorului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Simona Gherghe, cu zâmbetul pe buze, calmă și relaxată, la interviul pentru CaTine.ro
Simona Gherghe poate fi oricând un model de carieră impecabilă, femeie frumoasă, dornică să evolueze, mamă și soție / CaTine.ro
Reclamă

Așa cum spune chiar ea, la Mireasa, emisiune care se difuzează în acest moment pe Antena 1, de luni până sâmbătă, de la ora 14:00 și în weekend, de la 13:45, prezentatoarea tv are de-a face cu oameni cu caractere diferite, pe care trebuie să-i ajute să se calmeze sau să-și rezolve conflictele. Este o situație delicată, din care de cele mai multe ori are câte ceva de învățat.

Cred că cele mai importante lecții rămân cele cu care venim de acasă, din cei 7 ani. Și anume să fii un om bun. Să fii un om corect, să ai bun simț și să fii un om drept. Aceste lucruri te salvează din orice situație. Astfel de lucruri încerc să-i învăț în fiecare zi și pe copiii mei.

– Simona Gherghe

O altă prezentatoare tv care se face remarcată prin talentul, frumusețea și dedicarea sa este Camelia Bălțoi. Află mai multe despre ea din următorul material.

Reclamă

Cum este Simona Gherghe atunci când vorbește despre micuții ei

Prioritatea ei este însă în acest moment creșterea copiilor săi. Ana și Vlad sunt cei doi copii ai vedetei de televiziune, de care se ocupă îndeaproape. Tot ceea ce face ce învârte în jurul lor. Emisiunea Mireasa îi permite să facă acest lucru. Programul de lucru o ajută să se împartă cu succes între viața de familie și carieră. Motivul pentru care a renunțat la Acces Direct a fost faptul că ajunsese într-un punct în care simțea că nu mai poate și că a dat tot ce avea pentru acel proiect.

Simona Gherghe este complet diferită atunci când vorbește despre copiii săi. Deși este mândră de cariera sa, atunci când povestește despre Ana și Vlad, are o sclipire aparte, care îi oferă și mai multă frumusețe naturală. Întrebată care este primul lucru pe care îl face dimineața, prezentatoarea tv a răspuns sincer că merge la unul dintre copii. Dacă micuții încă dorm merge să-și bea cafeaua. Ana este cea care spune că vrea să lucreze „ca mami, la televizor”. Vlad, care este mai mic, este extrem de mândru atunci când o vede pe mama sa pe micul ecran.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cum a făcut față provocărilor din carieră

Stăpânirea de sine este una dintre calitățile pe care fiecare om trebuie să o aibă dacă vrea să lucreze în televiziune. Sunt o mulțime de situații cu care te poți confrunta. Trebuie să gestionezi foarte bine stresul ca să le faci față. Pe de altă parte, Simona spune că este imposibil să nu greșești. E omenește și trebuie să înveți clipă de clipă și să ai sclipire de moment în fiecare obstacol al carierei. Din punctul Simonei de vedere, doar așa poți face față cu brio provocărilor carierei.

Cu toții greșim, în orice situație din viața noastră. Nu cred că trebuie să o luăm așa în serios.

– Simona Gherghe

Pasionată de ski, dar mereu conectată la lumea televiziunii, Simona nu se vede făcând altceva. Aceasta spune sinceră că îi place ceea ce face, îi place să fie în lumina reflectoarelor. Deocamdată nu se vede făcând altceva. Au fost însă momente în care s-a gândit că poate ar trebui să aibă o viață mai puțin stresantă, dar nu vrea să renunțe la meseria ei de o viață.

În acest moment al vieții sale, Simona Gherghe spune că este o femeie împlinită. A reușit să descopere această stare datorită micuților ei. Cu toate acestea, prezentatoarea tv spune că fiecare femeie trebuie să-și descopere împlinirea așa cum simte, nu neapărat prin intermediul copiilor. Un lucru important însă este ca femeile să fie susținute de cei din jur pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce societatea spune că ar trebui să devină. Bunătatea este calitatea pe care vedeta de televiziune o consideră cea mai importantă calitate, dincolo de aspectul fizic.

Cum a debutat Simona Gherghe în presă

Omul care va rămâne mereu în sufletul Simonei Gherghe este Ovidiu Lipan Țăndărică. După două săptămâni de practică la radio din Iași, Simona a fost trimisă pe stradă, cu un reportofon în mână, pentru a aduce o știre în redacție. După ore de căutări, aceasta se afla într-un tramvai, pe drum de întoarcere către sediul radioului, resemnată că nu a reușit să-și îndeplinească sarcină. Acela a fost momentul în care l-a întâlnit întâmplător pe stradă pe celebrul artist. În câteva secunde se afla în fața lui, cu un set de întrebări. Atunci când a revenit în redacție, puțini au fost cei care au crezut întâmplarea ei. Acel interviu a fost însă momentul de debut în presă.

Printre cele mai importante momente ale vieții sale, care o emoționează mereu, după momentul nașterii copiilor ei, este primul jurnal de știri prezentat la Antena 1.

„Aveam aproape 24 de ani, când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă… Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, Mireasă a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să va mulțumesc. Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Va mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți în inima mea!”, a scris Simona Gherghe recent pe rețelele sociale.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu din anul 2017. Cununia religioasă a avut loc un an mai târziu, în 2018. Din dragostea lor s-au născut doi copii minunați, Ana Georgia și Vlad Ioan. Soțul Simonei Gherghe a îmbrățișat și el mulți ani cariera de jurnalist, dar apoi a devenit consultant politic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×