Reclamă

Oana Zidaru, despre determinare și împlinirea dorințelor: „Dacă te lași cuprinsă de frică, atunci frica aceea devine o barieră”

Oana Zidaru se numără printre femeile de succes care au acceptat cu nerăbdare invitația de a participa la un interviu din seria CaTine. Povestea ei este un exemplu pentru multe tinere din România. Oana este un om pasionat, care și-a testat întotdeauna limitele și s-a reinventat atunci când a simțit că nu se mai regăsește în activitatea desfășurată în plan profesional.

Publicat: 7 iunie 2021, 14:48 / Actualizat: 8 iunie 2021, 9:51

Oana Zidaru și-a dat seama rapid mediul online este locul unde își poate demara atât proiecte de suflet, cât și de succes. Determinată și cu obiective bine stabilite, ea a reșit să își transforme visul din copilărie în realitate.

Pasiunea ei pentru mediul online a venit după ce a intrat la Facultatea de Jurnalism. Acela a fost și momentul în care a început să-și dorească să facă televiziune. Rând pe rând, Oana Zidaru și-a atins obiectivele, iar în prezent se numără printre tinerele antreprenoare din România.

Deși provine dintr-o familie unde toată lumea a studiat Contabilitatea și Finanțele, Oana a ales să iasă din rând și să privească în perspectivă.

Ea a reușit să își consolideze poziția în mediul online pentru că și-a dorit cu adevărat să realizeze ceva. Deși în adolescență a fost o tânără timidă și introvertită, atunci când a intrat la Facultatea de Jurnalism și-a dat seama că trebuie să iasă din zona de confort ca să-și poată pune în aplicare planurile.

Timpul i-a demonstrat că atunci când îți este frică de ceva, acela este fix lucrul pe care trebuie să-l faci.

Dacă te lași cuprinsă de frică, atunci frica aceea devine o barieră în calea ta. După acest principiu îmi ghidez acum viața.

– Oana Zidaru

Reclamă

Oana Zidaru, despre îndeplinirea dorințelor

Oana Zidaru emană încrederea în sine prin toți porii. Cu toate acestea, ea recunoaște sincer că nu a fost întotdeauna așa. Cu timpul a ajuns să-și dea seama că încrederea în sine este lucrul care îți poate deveni ajutor de nădejde în orice situație. De unde a pornit toată această încredere? De la faptul că Oana și-a dat seama după vârsta de 30 de ani că ceea ce gândești, atragi. Dacă nu te gândești la lucruri bune, atunci doar cele negative vor veni în viața sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Oana Zidaru, plină de încredere și zâmbitoare la interviul pentru CaTine.ro
Oana Zidaru este jurnalist, creator de conținut și antreprenor / CaTine.ro

Cum i s-a schimbat viață în plină pandemie

Pe data de 10 august 2020, viața Oanei s-a schimbat radical. Mult timp a căutat o metodă de a-și ondula părul fără ca acesta să fie afectat și deteriorat. A și glumit de mai multe ori, spunând că o să inventeze o metodă friendly cu podoaba capilară. Timpul a trecut, iar Oana a trecut la fapte.

Fană declarată a buclelor perfecte, Oana a recurs la cele mai populare și promovate metode de aranjare a părului. A testat chiar și tehnici promovate intens pe Tik Tok. După ce a tăiat fâșii dintr-un halat de baie și a făcut câteva prototipuri de cordon, menite să îi facă buclele pe care și le dorea, pe data de 11 noiembrie s-a lansat propriul produs, pe care la numit magic roope.

Inspirat de cordonul de halat, dar mult îmbunătățit, acest produs te ajută să fii mereu coafată și aranjată, fără să fie nevoie să folosești produse de styling sau aparate care să-ți distrugă părul.

Odată cu această lansare, Oana Zidaru a făcut pași siguri spre împlinirea unui vis: acela de a fi pe cont propriu.

Tânăra antreprenoare și-a dat demisia și acum se întreține doar din lucrurile care îi dau satisfacție. Oana Zidaru are o mulțime de proiecte pe rețelele de socializare și așa a reușit să-și găsească și stabilitatea financiară. Una dintre cele mai mari realizări pe care le are este faptul că a reușit să se mențină în top atâția ani. Are și un blog personal, canal de YouTube, însă pe Instagram este cel mai prezentă și activă.

O altă femeie puternică, care este urmărită constant pe rețelele de socializare este Olivia Păunescu. Deși se află zilnic la pupitrul știrilor, pasiunea pentru modă a rămas o constantă în viața sa. Puțini știu că toate țintele sale sunt realizate în propriul atelier.

Cariera Oanei Zidaru, o continuă evoluție

Deși este activă pe toate platformele de socializare, Oana se concentrează în acest moment pe menținerea unui conținut cât mai viu și mai divers pe Instagram. Acolo, spune ea, sunt cele mai multe proiecte. Tot acolo are o mare comunitate, care o iubește și o respectă pentru conținutul pe care îl creează zi de zi.

Oana este jurnalist, creator de conținut și antreprenor. Dacă nu ar avea niciuna dintre aceste meserii, Oana ar vrea să fie speaker motivațional. Gândirea pozitivă este totul pentru ea acum. În timpul pandemiei și-a dat seama cât de mult poate ajuta un om o astfel de mentalitate. Este deschisă să le povestească celor din jur viața sa și e mândră să îi ajute cu povestea sa pe cei care se află în impas.

Încă de mică, Oana Zidaru și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta visa să devină cândva un manechin, care să defileze pe cele mai înalte podiumuri de modă, deși era o fire timidă. Primele deflicări le-a avut în fața celor din familie, așa cum spune chiar ea:

„Când făceau petrecere părinții acasă și aveau invitați, eu făceam parada modei. Încă de mică am fost atrasă de lumea modei. Câțiva ani mai târziu am și ajuns să fiu redactor-șef la o revistă de modă și frumusețe pentru femei.”

– Oana Zidaru

Oana Zidaru, dincolo de conținutul de pe Instagram

Din punctul de vedere al Oanei, industria frumuseții este o lume magică. Se simte foarte norocoasă că este femeie. Ea spune cu multă încredere că este foarte tare pentru femeile din lumea întregă că se pot folosi de tot felul de trucuri de make-up ca să fie mai frumoase. Să aibă trăsături mai atragătoare. Oana Zidaru crede că cel mai atrăgător lucru la a fi femeie este că poate să facă foarte multe lucruri cu o ușurință ieșită din comun.

Este o fire impulsivă, cel puțin în ceea ce privește proiectele în care a fost implicată. La fostele job-uri, atunci când s-a mai simțit împlinită cu ceea ce avea, a renunțat. Cu toate acestea, tânăra spune că nu-i pare rău de nimic. Deși poate au fost momente mai grele, când a stat acasă și nu avea prea multă susținere financiară, pauzele pe care le-a luat au ajutat-o să se dezvolte profesional. Și-a limpezit gândurile și a știut clar în ce direcție vrea să se îndrepte.

Mereu sinceră, Oana Zidaru spune că nu se pricepe deloc de gătit. Ultima dată când a făcut-o s-a și rănit. Acest lucru a pus-o pe gânduri și a realizat că nu i-ar strica un curs de gătit. Oana Zidaru este un om care nu se dă bătut. Atunci când nu știe să facă ceva, dar vrea să reușească în direcția respectivă, caută tot felul de metode pentru a-și depăși limitele. Vrea să evolueze constant și, deși are o mulțime de responsabilități, nu are timp să bată pasul pe loc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×