Reclamă

Oana Zidaru, despre determinare și împlinirea dorințelor: „Dacă te lași cuprinsă de frică, atunci frica aceea devine o barieră”

Oana Zidaru se numără printre femeile de succes care au acceptat cu nerăbdare invitația de a participa la un interviu din seria CaTine. Povestea ei este un exemplu pentru multe tinere din România. Oana este un om pasionat, care și-a testat întotdeauna limitele și s-a reinventat atunci când a simțit că nu se mai regăsește în activitatea desfășurată în plan profesional.

Publicat: 7 iunie 2021, 14:48 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:57

Oana Zidaru și-a dat seama rapid mediul online este locul unde își poate demara atât proiecte de suflet, cât și de succes. Determinată și cu obiective bine stabilite, ea a reșit să își transforme visul din copilărie în realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pasiunea ei pentru mediul online a venit după ce a intrat la Facultatea de Jurnalism. Acela a fost și momentul în care a început să-și dorească să facă televiziune. Rând pe rând, Oana Zidaru și-a atins obiectivele, iar în prezent se numără printre tinerele antreprenoare din România.

Deși provine dintr-o familie unde toată lumea a studiat Contabilitatea și Finanțele, Oana a ales să iasă din rând și să privească în perspectivă.

Ea a reușit să își consolideze poziția în mediul online pentru că și-a dorit cu adevărat să realizeze ceva. Deși în adolescență a fost o tânără timidă și introvertită, atunci când a intrat la Facultatea de Jurnalism și-a dat seama că trebuie să iasă din zona de confort ca să-și poată pune în aplicare planurile.

Timpul i-a demonstrat că atunci când îți este frică de ceva, acela este fix lucrul pe care trebuie să-l faci.

Dacă te lași cuprinsă de frică, atunci frica aceea devine o barieră în calea ta. După acest principiu îmi ghidez acum viața.

– Oana Zidaru

Reclamă

Oana Zidaru, despre îndeplinirea dorințelor

Oana Zidaru emană încrederea în sine prin toți porii. Cu toate acestea, ea recunoaște sincer că nu a fost întotdeauna așa. Cu timpul a ajuns să-și dea seama că încrederea în sine este lucrul care îți poate deveni ajutor de nădejde în orice situație. De unde a pornit toată această încredere? De la faptul că Oana și-a dat seama după vârsta de 30 de ani că ceea ce gândești, atragi. Dacă nu te gândești la lucruri bune, atunci doar cele negative vor veni în viața sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Oana Zidaru, plină de încredere și zâmbitoare la interviul pentru CaTine.ro
Oana Zidaru este jurnalist, creator de conținut și antreprenor / CaTine.ro

Cum i s-a schimbat viață în plină pandemie

Pe data de 10 august 2020, viața Oanei s-a schimbat radical. Mult timp a căutat o metodă de a-și ondula părul fără ca acesta să fie afectat și deteriorat. A și glumit de mai multe ori, spunând că o să inventeze o metodă friendly cu podoaba capilară. Timpul a trecut, iar Oana a trecut la fapte.

Fană declarată a buclelor perfecte, Oana a recurs la cele mai populare și promovate metode de aranjare a părului. A testat chiar și tehnici promovate intens pe Tik Tok. După ce a tăiat fâșii dintr-un halat de baie și a făcut câteva prototipuri de cordon, menite să îi facă buclele pe care și le dorea, pe data de 11 noiembrie s-a lansat propriul produs, pe care la numit magic roope.

Inspirat de cordonul de halat, dar mult îmbunătățit, acest produs te ajută să fii mereu coafată și aranjată, fără să fie nevoie să folosești produse de styling sau aparate care să-ți distrugă părul.

Odată cu această lansare, Oana Zidaru a făcut pași siguri spre împlinirea unui vis: acela de a fi pe cont propriu.

Tânăra antreprenoare și-a dat demisia și acum se întreține doar din lucrurile care îi dau satisfacție. Oana Zidaru are o mulțime de proiecte pe rețelele de socializare și așa a reușit să-și găsească și stabilitatea financiară. Una dintre cele mai mari realizări pe care le are este faptul că a reușit să se mențină în top atâția ani. Are și un blog personal, canal de YouTube, însă pe Instagram este cel mai prezentă și activă.

O altă femeie puternică, care este urmărită constant pe rețelele de socializare este Olivia Păunescu. Deși se află zilnic la pupitrul știrilor, pasiunea pentru modă a rămas o constantă în viața sa. Puțini știu că toate țintele sale sunt realizate în propriul atelier. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cariera Oanei Zidaru, o continuă evoluție

Deși este activă pe toate platformele de socializare, Oana se concentrează în acest moment pe menținerea unui conținut cât mai viu și mai divers pe Instagram. Acolo, spune ea, sunt cele mai multe proiecte. Tot acolo are o mare comunitate, care o iubește și o respectă pentru conținutul pe care îl creează zi de zi.

Oana este jurnalist, creator de conținut și antreprenor. Dacă nu ar avea niciuna dintre aceste meserii, Oana ar vrea să fie speaker motivațional. Gândirea pozitivă este totul pentru ea acum. În timpul pandemiei și-a dat seama cât de mult poate ajuta un om o astfel de mentalitate. Este deschisă să le povestească celor din jur viața sa și e mândră să îi ajute cu povestea sa pe cei care se află în impas.

Încă de mică, Oana Zidaru și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta visa să devină cândva un manechin, care să defileze pe cele mai înalte podiumuri de modă, deși era o fire timidă. Primele deflicări le-a avut în fața celor din familie, așa cum spune chiar ea:

„Când făceau petrecere părinții acasă și aveau invitați, eu făceam parada modei. Încă de mică am fost atrasă de lumea modei. Câțiva ani mai târziu am și ajuns să fiu redactor-șef la o revistă de modă și frumusețe pentru femei.”

– Oana Zidaru

Oana Zidaru, dincolo de conținutul de pe Instagram

Din punctul de vedere al Oanei, industria frumuseții este o lume magică. Se simte foarte norocoasă că este femeie. Ea spune cu multă încredere că este foarte tare pentru femeile din lumea întregă că se pot folosi de tot felul de trucuri de make-up ca să fie mai frumoase. Să aibă trăsături mai atragătoare. Oana Zidaru crede că cel mai atrăgător lucru la a fi femeie este că poate să facă foarte multe lucruri cu o ușurință ieșită din comun.

Este o fire impulsivă, cel puțin în ceea ce privește proiectele în care a fost implicată. La fostele job-uri, atunci când s-a mai simțit împlinită cu ceea ce avea, a renunțat. Cu toate acestea, tânăra spune că nu-i pare rău de nimic. Deși poate au fost momente mai grele, când a stat acasă și nu avea prea multă susținere financiară, pauzele pe care le-a luat au ajutat-o să se dezvolte profesional. Și-a limpezit gândurile și a știut clar în ce direcție vrea să se îndrepte.

Mereu sinceră, Oana Zidaru spune că nu se pricepe deloc de gătit. Ultima dată când a făcut-o s-a și rănit. Acest lucru a pus-o pe gânduri și a realizat că nu i-ar strica un curs de gătit. Oana Zidaru este un om care nu se dă bătut. Atunci când nu știe să facă ceva, dar vrea să reușească în direcția respectivă, caută tot felul de metode pentru a-și depăși limitele. Vrea să evolueze constant și, deși are o mulțime de responsabilități, nu are timp să bată pasul pe loc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×