Mihaela Călin, sinceră și emotivă dincolo de camerele de filmat: „Mă definește contactul cu oamenii”

Mihaela Călin este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, unul dintre oamenii de televiziune care intră de luni până vineri în casele telespectatorilor pentru a-i ține la curent cu cele mai recente știri din întreaga lume. Deși este un om extrem de ocupat în viața de zi cu zi, omul Mihaela Călin a acceptat cu are drag invitația noastră. A venit la interviu deschisă și cu zâmbetul pe buze, așa cum o face mereu când apare și pe micul ecran.

Publicat: 24 mai 2021, 15:02 / Actualizat: 25 May 2021, 10:50

Mihaela Călin are o energie molipsitoare. Deși este un om echilibrat și mereu stăpân pe situație, prin intermediul întrebărilor din interviu ne-a lăsat să o descoperim așa cum este ea, omul din spatele pupitrului de știri.

Mihaela Călin, sinceră și emotivă în fața camerelor

Prezentatoarea tv este cunoscută oamenilor drept Mihaela Călin. Inițial a fost reporter pentru unul dintre cele mai apreciate jurnale de știri din țară, Observator. Mai apoi a devenit omul care dă cele mai importante vești zi de zi. Ea ne ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în întreaga lume.

Deși nu mereu poate aduce zâmbete pe chipul celor din fața televizoarelor, calmitatea ei este transmisă prin fiecare cuvânt pe care îl rostește.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mihaela Călin, zâmbitoare în fața camerelor, la interviul pentru CaTine.ro
Mihaela Călin este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, unul dintre oamenii de televiziune care intră de luni până vineri în casele telespectatorilor / CaTine.ro

Încă de la începutul interviului CaTine.ro, Mihaela a menționat că a început să practice jurnalismul de televiziune în calitate de reporter. Mai apoi, după câteva probe, a fost selectată să prezinte știrile. Trecerea s-a întâmplat în numai câteva zile. Acele momente nu le va uita niciodată, așa cum nu-i va uita nici pe oamenii care au ajutat-o să ajungă unde este azi.

O altă femeie puternică, dar cu un suflet cald și deschis este Olivia Păunescu. Nu ezita să o cunoști prin intermediul unui interviu la fel de sincer și frumos.

Mihaela Călin, mama întâi de toate

Pentru că un alt rol important pe care îl are de îndeplinit în viața de zi cu zi este cel de mamă, Mihaela nu avea cum să înceapă să ne vorbească despre ea dacă nu îl menționa pe Petru încă de la început. Știrista are un băiețel care va împlini peste câteva luni doi anișori. El este cea mai mare împlinire a sa. Așa cum era de așteptat, vedeta Antena 1 a mărturisit că primul lucru pe care îl face dimineața, atunci când se trezește, este să meargă la băiețelul ei. Acesta este „cel mai frumos mod prin care îmi încep ziua”.

Petru este omulețul de la care celebra Mihaela Călin are mereu de învățat. Atunci când jurnalista și soțul ei au decis să-l aducă pe micuț în viața lor, Mihaela a dorit să pornească conștientă la acest drum. Ea s-a gândit cât de mult poate să gestioneze lucrurile. Deși este conștientă că nu poate să facă toate lucrurile cu perfecțiune, acesta spune cu mare bucurie că din fericire are oameni în jur care nu au astfel de așteptări de la ea. Primul dintre ei este soțul său.

Petru i-a dat o lecție importantă mamei sale. A învățat-o că nu are de ce să-și facă griji pentru că trebuie să fie doar așa cum dorește ea, să gestioneze lucrurile la fel cum a făcut-o de-a lungul vieții pentru că o face cu măiestrie. De asemenea, micuțul i-a demonstrat că poate mult mai mult decât crede ea și că Petru a venit pe lume ca un plus la tot ceea ce avea, nu pentru a-i lua din timpul personal, așa cum cred cei mai mulți oameni.

Ce înseamnă cariera pentru Mihaela Călin

Deschisă și extrem de sinceră, Mihaela spune că s-a gândit de multe ori care sunt lucrurile care o definesc în afară de cariera în televiziune.

Eu, realmente, nu am făcut nimic altceva toată viața mea. Am urmat Facultatea de Jurnalism. Încă din timpul facultății am lucrat ca jurnalist, iar după aceea am lucrat doar ca jurnalist. Și m-am gândit ce aș putea fi dincolo de meserie. Ce sunt eu dincolo de faptul că sunt jurnalist? Sunt multe lucruri, dar profesional vorbind, cred că domeniul de care m-aș fi putut apropia este Psihologia.

– Mihaela Călin

Este un vis neîmplinit, dar nu ar spune niciodată nu unei asemenea șanse. A studiat mulți ani la rând și s-a documentat constant în domeniu. Ritmul alert fiind singurul impediment în îndeplinirea acestei dorințe.

Cum reușește să facă față provocărilor din meserie

Așa cum spune chiar ea, energia celor din jur, chiar dacă nu este mereu una pozitivă, este elementul care o definește.

Interacțiunile cu oamenii mă încarcă. Nu întotdeauna în mod pozitiv. Dar cred că și atunci când mă revoltă sau mă tensionează problemele cuiva, o nedreptate făcută cuiva, cred că eu am nevoie de aceste lucruri ca să fiu eu. Acest lucru mă definește. Contactul cu oamenii.

– Mihaela Călin

Mihaela Călin este de mai bine de 16 ani în fața camerelor de filmat, dar încă are emoții atunci când intră în platoul de televiziune și spune că este omul care caută emoțiile. Ca un mic detaliu de culise, prezentatoarea tv spune că are o rutină clară înainte de a intra în direct. Colegii o cunosc foarte bine și i-a respectă până la ultimul pas. Cu zâmbetul pe buze, Mihaela ne-a dezvăluit că înainte de a intra în platoul sau de a merge la machiaj, ajunge în redacția de știri pentru a afla ce urmează să prezinte, pune întrebări ca să fie sigură că stăpânește informațiile. Acesta este confortul ei. Și încă ceva. Deși poate părea ciudat, are nevoie de o cană cu apă și mereu două șervețele.

Femeia Mihaela Călin

Pentru că înainte de toate este femeie, Mihaela Călin spune că se pune o presiune foarte mare asupra femeilor. Cu toate acestea, ea spune că cel mai mare avantaj al lor este că pot fi cum vor ele. Există multe capitole în viața unei femei, care vin la pachet cu și mai multe provocări și așteptări.

Promovez, mai ales de când am devenit mamă să profiți de libertatea de a fi așa cum poți. Femeile au și acest drept. Gândește-te numai cât de ușor ne putem schimba look-ul pentru a fi așa cum ne dorim. Acest lucru mi se pare fascinant.

– Mihaela Călin

Cu siguranță Mihaela Călin este urmărită și este considerată de multe femei un exemplu de urmat. Dar, cu toate acestea, jurnalista spune că face demersuri ca să schimbe unele lucruri la ea. Acceptarea este unul dintre lucrurile pe care a reușit să le schimbe. În trecut era extrem de exigentă cu sine, lucru care i-a adus blocaje sau nefericire.

Mi-a luat ceva timp să ajung aici. Un lucru la care lucrez acum și mă ajută maternitatea este că pot să-mi gestionez mult mai bine impulsivitatea. Când ai un copil, se întâmplă de foarte multe ori să fii agasat, frustat sau obosit. Trebuie să înveți ca adult să gestionezi aceste lucruri astfel încât să nu aibă efecte asupra copilului.

– Mihaela Călin

Ca un ultim sfat pentru cititoarele CaTine.ro, Mihaela Călin le spune că trebuie să se relaxeze. Să se gândească bine cine vor să fie înainte a fi exigente cu ele. Sinceritatea cu tine este un lucru dificil din cauza educației. Trebuie însă să-ți dai seama înainte de toate cum ești tu în realitate.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×