Reclamă

Sore, între viața de artist și rolul de mamă: „Erin mă învață zi de zi să mă bucur de momentul prezent”

Sore este artistă, antreprenor în industria modei și mama unei fetițe superbe. Artista și-a luat din timp și a acceptat invitația noastră pentru un interviu. Cu o energie vibrantă și un zâmbet larg, aceasta ne-a oferit ocazia să ne apropiem mai mult de omul din spatele scenei.  

Publicat: 17 mai 2021, 13:54 / Actualizat: 18 mai 2021, 10:21

Cunoscută publicului larg drept Sore, artista ne-a răspuns zâmbitoare rând pe rând la toate întrebările. Încă de la începutul interviului pe care l-a oferit echipei CaTine.Ro, Sore ne-a cucerit cu zâmbetul său. Aceasta a reușit să umple platoul de filmare cu atitudinea sa luminoasă. Dincolo de artistul de pe scenă, este un om plin de empatie și recunoștință pentru șansa de a fi mama unei fetițe la fel de extraordinare. Te invităm să descoperi ce lucruri o emoționează pe Sore și care sunt momentele ce îi aduc bucurie în suflet.

Sore Mihalache, omul care aduce bucurie în suflet

Se pare că numele artistei i-a fost cu adevărat predestinat. Aceasta a reuști să ne însenineze ziua printr-o atitudine caldă și luminoasă. Pentru cititoarele noastre, Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări. Pentru cine nu o cunoaște pe artistă,Sore este una dintre cele mai apreciate apariții din industria muzicală. Acest lucru se datorează talentului său, dar mai ales energiei pozitive pe care reușește să o aducă de fiecare dată.

Pasiunea sa pentru muzică a existat încă de mică, însă spiritul său organizat au determinat-o să urmeze mai întâi calea cinematografiei. Sore ne-a dezvăluit cu un zâmbet larg ce specializare a finalizat în cadrul studiilor universitare, dar și care este părerea ei despre parcursul profesional.

În mod cert, perioada în care a activat în trupa Lala Band a fost una încărcată de emoții și trăiri intensă pentru artistă. Aceasta ne-a povestit că absolut tot ce ține de Lala Band este în amintirea sa cu mare drag.

Mai toate secvențele pe care le-am avut de jucat erau total diferite de personalitatea mea, iar acest lucru mă amuza. O secvență amuzantă la care mă gândesc este o scenă unde trebuia să dansăm în ploaie. A fost nevoie de o zi întreagă pentru a filma acea secvență pentru că alunecam cu toții. Pentru noi a rămas o amintire foarte frumoasă.

– Sore

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sore în prim plan în timp ce zâmbește la cameră și își ține mâinile încrucișate, î,brăcată într-o cămașă albă și cu părul desfăcut pe umeri
Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări / CaTine.ro

Fiica sa este cea care o împlinește zi de zi

Reclamă

Cea mai mare provocare pentru Sore este să reușească să treacă peste vinovăția pe care o simte atunci când petrece mai mult timp ocupându-se de carieră și nu reușește să fie aproape de fetița sa. De când este mamă, artista pare că și-a regăsit bucuria vie pe care o trăia în copilărie. Erin, o ajută să descopere zi de zi magia lucrurilor mărunte și frumusețea de a trăi în momentul prezent. Chipul artistei s-a luminat imediat în momentul în care ne-a povestit ce lecții a învățat de la fiica sa.

Erin mă învață în fiecare zi vâte ceva nou. Toți părinții cred că simt asta, noi suntem de fapt copiii lor. Generația aceasta este mult mai evoluată din punct de vedere emoțional. Ei simt foarte multe lucruri pe care poate nu le spun. Așa învăț să mă bucur de la ea de fiecare moment din prezent. De când am devenit mamă mă simt un om mult mai fericit, în primul rând pentru că este ea în viața mea și pentru că eu tratez lucrurile cu mai multă recunoștință.

– Sore

Cu siguranță sufletul artistei este luminat de prezența lui Erin în viața sa. Legătura dintre cele două este cu adevărat emoționantă, iar acest lucru ne-a înduioșat pe tot parcursul interviului. Deși Erin nu a fost prezentă la interviu, Sore ne-a vorbit cu atât de multă iubire despre ea încât ne-a făcut să ne îndrăgostim pe loc.

Viața ei se reflectă în piesele pe care le compune

Cântăreața ne-a povestit că fiecare proiect al său are un loc special în sufletul său și nu ar putea să aleagă niciodată între ele. Aceasta este de părere că debutul său a avut loc în momentul în care a luat parte la filmările pentru serialul Pariu cu Viața. În plus, Sore este de părere că o parte din procesul său de maturizare s-a produs atunci.

Când vine vorba de muzică, întreaga sa ființă se umple de energie. În timpul interviului pentru CaTine.Ro, Sore a luminat încăperea atunci când ne-a povestit despre proiectele sale muzicale. Different, una dintre primele sale melodii este cea care îi dă întotdeauna o stare de bine și exprimă energia expansivă care o definește ca persoană. De altfel, fiecare melodie a sa este o bucată ascunsă din sufletul său menită să reflecte sentimentele pe care le-a avut în diferite etape ale vieții.

Mă uit la piesele mele din urmă ca la niște prietene. Diffrent care a fost prima mea piesă de succes, este în continuare o melodie pe care simt că am scris-o ieri.

– Sore

Toate piesele sunt scrise de artistă, iar Sore nu ezită să-și pună pe hârtie sentimentele puternice pe care le trăiește de-a lungul timpului.

Te invităm să descoperi mai multe povești ale artistei în interviul pe care l-a oferit echipei CaTine.ro:

Feminitatea stă în puterea de a fi misterioasă

Artista ne-a dezvăluit că o femeie adevărată este aceea care știe să se învăluie în mister. Plină de încredere și asumată, Sore este de părere că femeia poate să facă orice își propune. Cel mai atrăgător lucru pentru cântăreață este inteligența. Aceasta ne-a povestit despre legătura puternică ce se află în spatele unei căsnicii pline de iubire și împlinire.

Pentru cititoarele noastre, Sore a oferit cel mai de preț sfat al său: „Încearcă să nu te mai compari cu cei din jurul tău.”

Sore ne-a povestit că și ea se confruntă uneori cu această problemă și încearcă pe cât posibil să renunțe la acest obicei. Pe noi, cu siguranță ne-a impresionat sinceritatea și puterea sa. Artista este cu siguranță o femeie puternică și reușește să lumineze ziua oricărei persoane. Așteptăm cu nerăbdare să o întâlnim din nou și să ne povestească despre sufletul plin de bucurie care a reușit să cucerească lumea artei.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×