Reclamă

Sore, între viața de artist și rolul de mamă: „Erin mă învață zi de zi să mă bucur de momentul prezent”

Sore este artistă, antreprenor în industria modei și mama unei fetițe superbe. Artista și-a luat din timp și a acceptat invitația noastră pentru un interviu. Cu o energie vibrantă și un zâmbet larg, aceasta ne-a oferit ocazia să ne apropiem mai mult de omul din spatele scenei.  

Publicat: 17 mai 2021, 13:54 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:00

Cunoscută publicului larg drept Sore, artista ne-a răspuns zâmbitoare rând pe rând la toate întrebările. Încă de la începutul interviului pe care l-a oferit echipei CaTine.Ro, Sore ne-a cucerit cu zâmbetul său. Aceasta a reușit să umple platoul de filmare cu atitudinea sa luminoasă. Dincolo de artistul de pe scenă, este un om plin de empatie și recunoștință pentru șansa de a fi mama unei fetițe la fel de extraordinare. Te invităm să descoperi ce lucruri o emoționează pe Sore și care sunt momentele ce îi aduc bucurie în suflet.

Sore Mihalache, omul care aduce bucurie în suflet

Se pare că numele artistei i-a fost cu adevărat predestinat. Aceasta a reuști să ne însenineze ziua printr-o atitudine caldă și luminoasă. Pentru cititoarele noastre, Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări. Pentru cine nu o cunoaște pe artistă,Sore este una dintre cele mai apreciate apariții din industria muzicală. Acest lucru se datorează talentului său, dar mai ales energiei pozitive pe care reușește să o aducă de fiecare dată.

Pasiunea sa pentru muzică a existat încă de mică, însă spiritul său organizat au determinat-o să urmeze mai întâi calea cinematografiei. Sore ne-a dezvăluit cu un zâmbet larg ce specializare a finalizat în cadrul studiilor universitare, dar și care este părerea ei despre parcursul profesional.

În mod cert, perioada în care a activat în trupa Lala Band a fost una încărcată de emoții și trăiri intensă pentru artistă. Aceasta ne-a povestit că absolut tot ce ține de Lala Band este în amintirea sa cu mare drag.

Mai toate secvențele pe care le-am avut de jucat erau total diferite de personalitatea mea, iar acest lucru mă amuza. O secvență amuzantă la care mă gândesc este o scenă unde trebuia să dansăm în ploaie. A fost nevoie de o zi întreagă pentru a filma acea secvență pentru că alunecam cu toții. Pentru noi a rămas o amintire foarte frumoasă.

– Sore

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sore în prim plan în timp ce zâmbește la cameră și își ține mâinile încrucișate, î,brăcată într-o cămașă albă și cu părul desfăcut pe umeri
Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări / CaTine.ro

Fiica sa este cea care o împlinește zi de zi

Reclamă

Cea mai mare provocare pentru Sore este să reușească să treacă peste vinovăția pe care o simte atunci când petrece mai mult timp ocupându-se de carieră și nu reușește să fie aproape de fetița sa. De când este mamă, artista pare că și-a regăsit bucuria vie pe care o trăia în copilărie. Erin, o ajută să descopere zi de zi magia lucrurilor mărunte și frumusețea de a trăi în momentul prezent. Chipul artistei s-a luminat imediat în momentul în care ne-a povestit ce lecții a învățat de la fiica sa.

Erin mă învață în fiecare zi vâte ceva nou. Toți părinții cred că simt asta, noi suntem de fapt copiii lor. Generația aceasta este mult mai evoluată din punct de vedere emoțional. Ei simt foarte multe lucruri pe care poate nu le spun. Așa învăț să mă bucur de la ea de fiecare moment din prezent. De când am devenit mamă mă simt un om mult mai fericit, în primul rând pentru că este ea în viața mea și pentru că eu tratez lucrurile cu mai multă recunoștință.

– Sore

Cu siguranță sufletul artistei este luminat de prezența lui Erin în viața sa. Legătura dintre cele două este cu adevărat emoționantă, iar acest lucru ne-a înduioșat pe tot parcursul interviului. Deși Erin nu a fost prezentă la interviu, Sore ne-a vorbit cu atât de multă iubire despre ea încât ne-a făcut să ne îndrăgostim pe loc. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Viața ei se reflectă în piesele pe care le compune

Cântăreața ne-a povestit că fiecare proiect al său are un loc special în sufletul său și nu ar putea să aleagă niciodată între ele. Aceasta este de părere că debutul său a avut loc în momentul în care a luat parte la filmările pentru serialul Pariu cu Viața. În plus, Sore este de părere că o parte din procesul său de maturizare s-a produs atunci.

Când vine vorba de muzică, întreaga sa ființă se umple de energie. În timpul interviului pentru CaTine.Ro, Sore a luminat încăperea atunci când ne-a povestit despre proiectele sale muzicale. Different, una dintre primele sale melodii este cea care îi dă întotdeauna o stare de bine și exprimă energia expansivă care o definește ca persoană. De altfel, fiecare melodie a sa este o bucată ascunsă din sufletul său menită să reflecte sentimentele pe care le-a avut în diferite etape ale vieții.

Mă uit la piesele mele din urmă ca la niște prietene. Diffrent care a fost prima mea piesă de succes, este în continuare o melodie pe care simt că am scris-o ieri.

– Sore

Toate piesele sunt scrise de artistă, iar Sore nu ezită să-și pună pe hârtie sentimentele puternice pe care le trăiește de-a lungul timpului.

Te invităm să descoperi mai multe povești ale artistei în interviul pe care l-a oferit echipei CaTine.ro:

Feminitatea stă în puterea de a fi misterioasă

Artista ne-a dezvăluit că o femeie adevărată este aceea care știe să se învăluie în mister. Plină de încredere și asumată, Sore este de părere că femeia poate să facă orice își propune. Cel mai atrăgător lucru pentru cântăreață este inteligența. Aceasta ne-a povestit despre legătura puternică ce se află în spatele unei căsnicii pline de iubire și împlinire.

Pentru cititoarele noastre, Sore a oferit cel mai de preț sfat al său: „Încearcă să nu te mai compari cu cei din jurul tău.”

Sore ne-a povestit că și ea se confruntă uneori cu această problemă și încearcă pe cât posibil să renunțe la acest obicei. Pe noi, cu siguranță ne-a impresionat sinceritatea și puterea sa. Artista este cu siguranță o femeie puternică și reușește să lumineze ziua oricărei persoane. Așteptăm cu nerăbdare să o întâlnim din nou și să ne povestească despre sufletul plin de bucurie care a reușit să cucerească lumea artei.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×