Sore, între viața de artist și rolul de mamă: „Erin mă învață zi de zi să mă bucur de momentul prezent”

Sore este artistă, antreprenor în industria modei și mama unei fetițe superbe. Artista și-a luat din timp și a acceptat invitația noastră pentru un interviu. Cu o energie vibrantă și un zâmbet larg, aceasta ne-a oferit ocazia să ne apropiem mai mult de omul din spatele scenei.  

Publicat: 17 mai 2021, 13:54 / Actualizat: 18 May 2021, 10:21

Cunoscută publicului larg drept Sore, artista ne-a răspuns zâmbitoare rând pe rând la toate întrebările. Încă de la începutul interviului pe care l-a oferit echipei CaTine.Ro, Sore ne-a cucerit cu zâmbetul său. Aceasta a reușit să umple platoul de filmare cu atitudinea sa luminoasă. Dincolo de artistul de pe scenă, este un om plin de empatie și recunoștință pentru șansa de a fi mama unei fetițe la fel de extraordinare. Te invităm să descoperi ce lucruri o emoționează pe Sore și care sunt momentele ce îi aduc bucurie în suflet.

Sore Mihalache, omul care aduce bucurie în suflet

Se pare că numele artistei i-a fost cu adevărat predestinat. Aceasta a reuști să ne însenineze ziua printr-o atitudine caldă și luminoasă. Pentru cititoarele noastre, Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări. Pentru cine nu o cunoaște pe artistă,Sore este una dintre cele mai apreciate apariții din industria muzicală. Acest lucru se datorează talentului său, dar mai ales energiei pozitive pe care reușește să o aducă de fiecare dată.

Pasiunea sa pentru muzică a existat încă de mică, însă spiritul său organizat au determinat-o să urmeze mai întâi calea cinematografiei. Sore ne-a dezvăluit cu un zâmbet larg ce specializare a finalizat în cadrul studiilor universitare, dar și care este părerea ei despre parcursul profesional.

În mod cert, perioada în care a activat în trupa Lala Band a fost una încărcată de emoții și trăiri intensă pentru artistă. Aceasta ne-a povestit că absolut tot ce ține de Lala Band este în amintirea sa cu mare drag.

Mai toate secvențele pe care le-am avut de jucat erau total diferite de personalitatea mea, iar acest lucru mă amuza. O secvență amuzantă la care mă gândesc este o scenă unde trebuia să dansăm în ploaie. A fost nevoie de o zi întreagă pentru a filma acea secvență pentru că alunecam cu toții. Pentru noi a rămas o amintire foarte frumoasă.

– Sore

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sore în prim plan în timp ce zâmbește la cameră și își ține mâinile încrucișate, î,brăcată într-o cămașă albă și cu părul desfăcut pe umeri
Sore și-a deschis sufletul și ne-a răspuns la cele mai amuzante și emoționante întrebări / CaTine.ro

Fiica sa este cea care o împlinește zi de zi

Cea mai mare provocare pentru Sore este să reușească să treacă peste vinovăția pe care o simte atunci când petrece mai mult timp ocupându-se de carieră și nu reușește să fie aproape de fetița sa. De când este mamă, artista pare că și-a regăsit bucuria vie pe care o trăia în copilărie. Erin, o ajută să descopere zi de zi magia lucrurilor mărunte și frumusețea de a trăi în momentul prezent. Chipul artistei s-a luminat imediat în momentul în care ne-a povestit ce lecții a învățat de la fiica sa.

Erin mă învață în fiecare zi vâte ceva nou. Toți părinții cred că simt asta, noi suntem de fapt copiii lor. Generația aceasta este mult mai evoluată din punct de vedere emoțional. Ei simt foarte multe lucruri pe care poate nu le spun. Așa învăț să mă bucur de la ea de fiecare moment din prezent. De când am devenit mamă mă simt un om mult mai fericit, în primul rând pentru că este ea în viața mea și pentru că eu tratez lucrurile cu mai multă recunoștință.

– Sore

Cu siguranță sufletul artistei este luminat de prezența lui Erin în viața sa. Legătura dintre cele două este cu adevărat emoționantă, iar acest lucru ne-a înduioșat pe tot parcursul interviului. Deși Erin nu a fost prezentă la interviu, Sore ne-a vorbit cu atât de multă iubire despre ea încât ne-a făcut să ne îndrăgostim pe loc.

Viața ei se reflectă în piesele pe care le compune

Cântăreața ne-a povestit că fiecare proiect al său are un loc special în sufletul său și nu ar putea să aleagă niciodată între ele. Aceasta este de părere că debutul său a avut loc în momentul în care a luat parte la filmările pentru serialul Pariu cu Viața. În plus, Sore este de părere că o parte din procesul său de maturizare s-a produs atunci.

Când vine vorba de muzică, întreaga sa ființă se umple de energie. În timpul interviului pentru CaTine.Ro, Sore a luminat încăperea atunci când ne-a povestit despre proiectele sale muzicale. Different, una dintre primele sale melodii este cea care îi dă întotdeauna o stare de bine și exprimă energia expansivă care o definește ca persoană. De altfel, fiecare melodie a sa este o bucată ascunsă din sufletul său menită să reflecte sentimentele pe care le-a avut în diferite etape ale vieții.

Mă uit la piesele mele din urmă ca la niște prietene. Diffrent care a fost prima mea piesă de succes, este în continuare o melodie pe care simt că am scris-o ieri.

– Sore

Toate piesele sunt scrise de artistă, iar Sore nu ezită să-și pună pe hârtie sentimentele puternice pe care le trăiește de-a lungul timpului.

Te invităm să descoperi mai multe povești ale artistei în interviul pe care l-a oferit echipei CaTine.ro:

Feminitatea stă în puterea de a fi misterioasă

Artista ne-a dezvăluit că o femeie adevărată este aceea care știe să se învăluie în mister. Plină de încredere și asumată, Sore este de părere că femeia poate să facă orice își propune. Cel mai atrăgător lucru pentru cântăreață este inteligența. Aceasta ne-a povestit despre legătura puternică ce se află în spatele unei căsnicii pline de iubire și împlinire.

Pentru cititoarele noastre, Sore a oferit cel mai de preț sfat al său: „Încearcă să nu te mai compari cu cei din jurul tău.”

Sore ne-a povestit că și ea se confruntă uneori cu această problemă și încearcă pe cât posibil să renunțe la acest obicei. Pe noi, cu siguranță ne-a impresionat sinceritatea și puterea sa. Artista este cu siguranță o femeie puternică și reușește să lumineze ziua oricărei persoane. Așteptăm cu nerăbdare să o întâlnim din nou și să ne povestească despre sufletul plin de bucurie care a reușit să cucerească lumea artei.  

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×