Reclamă

Vedete care poartă ținute asemănătoare și arată la fel de bine

În spațiul public remarcăm din ce în ce mai des vedete care poartă ținute asemănătoare. Unele dintre ele par deranjate de situație, în vreme ce altele aleg să se bucure de întâmplare. Conștient sau nu, faptul că două celebrități poartă o ținută similară, nu poate fie decât un compliment pentru creatorii de modă.

Publicat: 16 mai 2021, 7:50

În mod surprinzător, putem regăsi ținute identice chiar în cazu unor vedete care nu par avea același stil. Precum Kylie Jenner și Karolina Kurkova. Două vedete cu un stil vestimentar diferit, dar care au ales să poarte o îmbrăcăminte identică, menționează Brightside.me.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă creațiile despre care vorbim aparțin aceluiași designer, fiecare dintre celebrități are propria manieră de a scoate în evidență ținuta aleasă.

Vedete care poartă ținute asemănătoare, la evenimente diferite

În general, nimănui nu îi face plăcere să poarte un obiect vestimentar asemănător cu al unei alte persoane, în cadrul unor eveniment marcante. Atunci când vine vorba de celebrități dorința de unicitate este și mai proeminentă.

De exemplu, până acum câțiva ani, persoanele de sex feminin din Familia Regală Britanică nu purtau aceeași ținută de două ori în cadrul evenimentelor mondene.

Lucrurile însă încep să se schimbe și presa, publicul și chiar și celebritățile încep să privească moda din altă perspectivă. Să admirăm vedetele care au ales să poarte un articol vestimentar asemănător.

Reclamă

Cameron Diaz și Philippa Charlotte „Pippa” Middleton

Cameron Diaz este actriță și fost fotomodel, de origine americană. Aceasta este cunoscută mai ales datorită rolurilor sale din filmele „The Mask” și „Îngerii lui Charlie”. De cealaltă parte se află Philippa Charlotte Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge. Ea este o personalitate mondenă, cunoscută publicului britanic. Pippa este o autoare și jurnalistă engleză foarte apreciată.

Cameron Diaz și “Pippa” Middleton poartă același model de rochie. Diferă doar culorile. Actrița a ales culoarea roșie, iar celebra jurnalistă a preferat albul.
Cameron Diaz și Philippa Charlotte “Pippa” Middleton sunt două Vedete cu ținute asemănătoare chiar dacă la prima vedere sunt diferite / Getty Images
Reclamă

Michelle Williams și Kim Cattrall

Michelle Williams și Kim Cattrall a ales să poarte ținute asemănătoare. Michelle Williams este o actriță de origine americană. Pentru rolul din „Brokeback Mountain” a fost nominalizată la Globul de Aur pentru Cea mai Bună Actriță în Rol Secundar. Kim Cattrall este, de asemenea actriță, cunoscută în special pentru rolul Samantha Jones din serialul „Sex and the City”. Aceasta a câștigat în 2003, Premiul Globul de Aur pentru Cea Mai Bună Actriță într-un rol secundar.

Michelle Williams și Kim Cattrall poartă același model de rochie: albă, cu volănaș în față, mulată. Ambele au asortat-o cu geantă-plic.
Cele două actrrițe au purtat același model de rochie în stiluri personale / Getty Images / Profimedia Images

Kate Winslet și Liv Tyler, vedete care poartă ținute asemănătoare

Kate Elizabeth Winslet este o actriță britanică. Aceasta a devenit cunoscută pentru legendara interpretare a lui Rose DeWitt Bukater, din celebrul film „Titanic”. Alte pesonaje emblematice cărora actrița le-a dat viață sunt: Juliet Hulme, în „Heavenly Creatures”, sau Clementine Kruczynski, în „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”. Liv Rundgren Tyler este o actriță americană, fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler. Primul său rol a fost în 1994, în filmul „Silent Fall”.

Kate Winslet și Liv Tyler poartă un model de rochie mulată, fără mâneci, la care diferă culorile, roșu la celebra actriță, respectiv albastru pentru fiica solistului formației Aerosmith
Kate Winslet și Liv Tyler sunt două vedete cu ținute asemănătoare, diferența majoră e doar culoarea rochiilor lor / Getty Images

Kylie Jenner și Karolina Kurkova

Kylie Jenner, una dintre surorile Kardashian, este o antreprenoare de doar 23 de ani. Ea este cunoscută pentru aparițiile din reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, dar și pentru celebrul brand de cosmetice „Kylie Cosmetics”. Karolína Kurkova este un fost fotomodel de origine cehă. Este cunoscută mai ales pentru că a fost unul dintre modelele care au defilat pe podiumul casei de modă Victoria’s Secret. Vedeta a cochetat și cu actoria.

Kylie Jenner și Karolina Kurkova poartă aceeași rochie neagră, scurtă, cu detalii aurii.
Cine s-ar fi gândit că un fost fotomodel și o femeie de afaceri au aceleași preferințe vestimentare / Getty Images

Eva Green și Elle Macpherson

Eva Green este o actriță originară din Franța. A studiat regia la Școala de Arte din New York, a jucat în mai multe piese de teatru. Vedeta a mai compus muzică și chiar a înregistrat mai multe piese pentru diverse filme. Elle Macpherson este o femeie de afaceri, prezentatoare de televiziune, fotomodel și actriță din Australia. Ea este cunoscută pentru numărul record de apariții pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue, încă din 1980.

Eva Green și Elle Macpherson poartă acceași rochie lungă până în pământ, cu mâneci lungi, cu detalii strălucitoare.
Actrița și prezentatoarea de televiziune au purtat exemplar o ținută identică / Getty Images

Katy Perry și Jennifer Lawrence

Cele două celebrități completează lista noastră de vedete cu ținute asemănătoare. Katy Perry a devenit cunoscută datorită hitului „I Kissed a Girl” care a atins prima poziție în mai mult de 20 de țări. Astfel cântăreața este acum unul dintre cei mai bine vânduți artiști din istorie, cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial. Jennifer Lawrence este o actriță americană de film, voce și televiziune.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katy Perry și Jennifer Lawrence poartă o rochie albastră la evenimente diferite. Cântărreața are de asemenea și părul de aceeași culoare.
Katy Perry și Jennifer Lawrence au reușit să poarte aproape aceeași ținută în două stiluri diferite / Getty Images

Povești inedite cu vedete cu ținute asemănătoare

Cele mai multe dintre situațiile de acest fel au loc între vedetele care au fost colege de platou, precum Salma Hayek și Penelope Cruz. Sau actrițele Jamie Lee Curtis și Sigourney Weaver. Cele două s-au amuzat foarte mult atunci când, la premiera filmului „You Again”, s-au întâlnit față în față și au realizat că sunt îmbrăcate la fel. Spre bucuria celor prezenți, dar si a fotografilor, cele două au acceptat să se fotografieze împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×