Reclamă

premieră de film

Jennifer Lopez la premiera filmului său, Halftime
Divertisment
// 9 iunie 2022

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime. Cântăreața a strălucit într-o rochie neagră

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime. Artista în vârstă de 52 de ani a strălucit într-o rochie neagră. Premiera a avut loc în cadrul Festivalului de Film Tribeca 2022. Cântăreața s-a pozat singură pe covorul roșu. Ben Affleck nu a putut să o însoțească de data aceasta.
Reclamă
Priscilla Presley, pe covorul roșu, într-o rochie aurie, la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
// 26 mai 2022

Priscilla Presley a plâns la premiera „Elvis”. Fosta soție a artistului a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Priscilla Presley a plâns la premiera „Elvis”. Fosta soție a artistului, în vârstă de 77 de ani, a susținut încă de la început noul film al lui Baz Luhrmann. Producția e bazată pe viața fostului ei soț. Vedeta este foarte încântată de rezultat și de reacția oamenilor dragi la vederea thrailer-ului.
Kate Middleton, fotografie de profil, la premiera filmului Top Gun: Maverick
Divertisment
// 20 mai 2022

Kate Middleton a strălucit la premiera filmului Top Gun: Maverick. Ducesa de Cambridge a făcut senzație pe covorul roșu

Kate Middleton a strălucit la premiera filmului Top Gun: Maverick. Ducesa de Cambridge a făcut senzație pe covorul roșu cu o rochie alb cu negru. Kate și Prințul William au atras toate privirile la evenimentul de lansare al noului film cu Tom Cruise.
Rebel Wilson cu părul desprins a strălucit la premiera filmului Senior Year
Divertisment
// 12 mai 2022

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde. Actrița a luat parte la premiera filmului Senior Year

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde la premiera filmului Senior Year. Actrița în vârstă de 42 de ani va interpreta rolul majoretei Stephanie Conway. Producția a fost lansată în Los Angeles. Vedeta internațională i-a luat pe toți prin surprindere cu silueta sa de invidiat.
Reclamă
Tom Cruise într-un costum negru la premiera filmului Top Gun 2
Divertisment
// 6 mai 2022

Tom Cruise a participat la premiera filmului Top Gun 2. Cum și-a făcut actorul de 59 de ani intrarea

Tom Cruise a participat la premiera filmului Top Gun 2. Actorul în vârstă de 59 de ani a avut parte de o intrare memorabilă. Acesta și-a făcut prezența la eveniment coborând dintr-un elicopter. Elicopterul a aterizat pe portavionul USS Midway în San Diego.
Zendaya cu codițe împletite la premiera filmului Spider-Man: No Way Home
Divertisment
// 14 decembrie 2021

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol. Cum a fost surprinsă la premiera filmului Spider-Man: No Way Home

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol. Actrița a luat parte la premiera filmului Spider-Man: No Way Home care a avut loc în Los Angeles. Alături de ea s-a aflat tot timpul colegul său de platou, Tom Holland. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie și nu se sfiesc să se afișeze în public de fiecare dată.
Keanu Reeves întors cu spatele în primele imagini din filmul Matrix 4
Divertisment
// 9 septembrie 2021

Primele imagini din filmul „Matrix 4” au fost lansate. Keanu Reeves se întoarce pe marile ecrane

Primele imagini din filmul Matrix 4 au început deja să circule pe internet. Fanii așteaptă nerăbdători să apară trailer-ul integral. Acesta va fi lansat pe internet în data de 9 septembrie. Conform primelor imagini care au apărut deja, actorul Keanu Reeves se întoarce pe marile ecrane în rolul lui Neo.
Actorii principali din filmul Dune îmbrăcați la costume, Zendaya și Timothee Chalamet, într-o scenă emblematică pentru film
Divertisment
// 7 septembrie 2021

Filmul „Dune” a fost lansat la Festivalul de Film de la Veneția. Când va avea loc premiera în România

Filmul „Dune” a fost una dintre cele mai așteptate pelicule ale anului și a fost lansat la Festivalul de Film de la Veneția. Premiera Mondială a reunit nume mari din industria filmului pe covorul roșu. Fanii au așteptat și ei cu sufletul la gură acest moment. Producția semnată de Denis Villeneuve promite să aducă o ecranizare deosebită a celebrelor cărți care au umplut sufletul iubitorilor de SF de-a lungul timpului.
×