Reclamă

Blake Lively a impresionat într-o ținută mulată. Soția lui Ryan Reynolds a participat la premiera filmului Deadpool & Wolverine

Blake Lively a impresionat într-o ținută mulată. Soția lui Ryan Reynolds a participat la premiera filmului Deadpool & Wolverine. Vedeta și-a coordonat ținuta cu Gigi Hadid.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2024, 11:15 / Actualizat: 23 iulie 2024, 17:32

Blake Lively a uimit pe covorul roșu. Aceasta a purtat un costum roșu Atelier Versace, fără umeri, cu ornamente din dantelă neagră. Vedeta a încercat să recreeze ținuta personajului pe care soțul ei, Ryan Reynold, îl interpretează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blake Lively a impresionat într-o ținută mulată

Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, a ales o ținută care să-i pună în evidență silueta perfectă. Diva și-a asortat salopeta roșie cu o pereche de tocuri înalte.

Vedeta a purtat o pereche de cercei și o geantă neagră care seamănă cu o minge. Diva și-a prins părul într-o coadă elegantă de cal și a pozat împreună cu soțul ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ryan Reynolds și Blake Lively în timp ce pozează împreună la premiera Deadpool 3
Soția lui Ryan Reynolds a participat la premiera filmului Deadpool & Wolverine / Profimedia Images
Reclamă

În ceea ce o privește pe Hadid, aceasta a ales o ținută inspirată din personajul Wolverine. Gigi Hadid a ales un ansamblu galben semnat de Miu Miu, cu un top bandana fără bretele și o fustă midi cu brâu cu talie joasă.

Supermodelul, în vârstă de 29 de ani, și-a completat look-ul cu brățări Alexis Bittar, un colier gros auriu, tocuri negre și o geantă de mână micuță, scrie PageSix.

Hadid și-a prins părul într-o coadă scurtă. Jackman și Reynolds au optat pentru look-uri simple în costume negre clasice.

Reclamă

Cei patru au pozat împreună pe covorul roșu, unde Lively și Reynolds au fost surprinși în timp ce se țineau de mână.

Blake a fost cea mai mare susținătoare a soțului ei. Aceasta a postat mai multe videoclipuri de promovare a filmului și a vorbit admiratorilor din online despre proiectul la care soțul său a lucrat intens în ultima perioadă, scrie DailyMail.

Blake Lively a răspuns zvonurilor legate de divorț

Blake Lively a răspuns zvonurilor legate de divorț și a povestit mai multe despre căsnicia sa cu Ryan Reynolds.

Vedeta a oprit speculațiile despre o posibilă despărțire. Totul a pornit după ce un admirator al actorului a făcut un comentariu nepotrivit la o postare legată de filmul Deadpool & Wolverine.

Mai mulți admiratori ai actorului au adus în discuție un zvon legat de divorț. Lively a preluat secțiunea de comentarii și a scris: „Haha, ar vrea ei”.

Zvonurile au fost alimentate de faptul că actorii au avut multe proiecte în această perioadă și nu au mai postat la fel de des imagini din viața lor personală.

Ryan și Blake au o relație superbă de aproape 12 ani. Cuplul are împreună patru copii, iar recent soții au dezvăluit numele celui de-al patrulea copil.

Lively a împărtășit un clip în care se săruta cu soțul ei, Ryan fiind îmbrăcat în costumul său din filmul Deadpool.

Ea a distribuit, de asemenea, un videoclip în care povestea despre proiectul noului ei. Montajul ei video a inclus clipuri din filmul soțului ei.

Blake i-a îndemnat pe fanii actorului să meargă să vadă filmul acestuia. Blake a continuat să enumere toate modurile în care soțul ei a impresionat-o în timpul care va apărea curând. Vedeta a spus că „nu a fost niciodată mai mândră”. 

Cuplul a participat deja la premiera din New York. Producția Deadpool & Walverine va avea premiera în cinematografe începând cu data de 26 iulie 2024. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×