Reclamă

Blake Lively a purtat o ținută riscantă în timpul turneului de promovare al filmului It Ends With Us. Rochia aleasă a făcut-o pe actriță să fie la un pas de un accident vestimentar

Blake Lively a purtat o ținută riscantă în timpul turneului de promovare al filmului It Ends With Us. Rochia aleasă a făcut-o pe actriță să fie la un pas de un accident vestimentar. Vedeta, în vârstă de 36 de ani,  a știut cu să depășească micile impedimente cu zâmbetul pe buze.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iulie 2024, 15:12

Blake Lively a arătat superb într-o rochie inspirată din ținutele balerinelor. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, a fost recent lăudată pentru că a sprijinit alte femei în mediul online. Diva a strălucit în ansamblul său șic din două piese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blake Lively a purtat o ținută riscantă în timpul turneului de promovare al filmului It Ends With Us

Soția lui Ryan Reynolds a ales un top minuscul cu frunz și paiete. Bustiera minusculă i-a pus în valoare bustul generos și i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat la sală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva a adăugat la ținută o fustă lungă din tul. Blake a postat chiar ea câteva imagini cu ținuta pe care a ales-o.

Reclamă

Alături de fotografii a lăsat și câteva cuvinte pentru fanii din mediul online: „Cea mai aproape de visurile mele despre zâne”, a scris vedeta pe rețelele de social media.

Ținuta divei a fost asortată cu o pereche de sandale aurii. Diva și-a coafat părul în bucle lejere și a optat pentru un machiaj simplu. Mama a patru copii a adăugat o notă de glam look-ului ei cu cercei lungi pe care i-a ales.

Blake a pozat în ansamblul angelic pentru a-și promova cel mai recent film în care joacă. It Ends With Us, adaptat după romanul de succes cu același nume.

Reclamă

Filmul urmărește viața unei femei, Lily, care trăiește clipe de suspans atunci când dragostea ei din liceu își găsește drumul înapoi la ea.

Drama romantică este așteptată în cinematografele din Statele Unite ale Americii începând cu data de 9 august 2024.

Ce a spus Blake Lively despre personajul său

Autoarea Colleen Hoover a lăudat-o pe Blake pentru interceptarea ei din film, spunând că actrița „a depășit speranțele ei pentru personaj”.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie talentul ei fenomenal. Blake Lively a adus-o cu adevărat la viață pe Lily Bloom într-un mod care a depășit toate așteptările mele. Când ams cris personajul lui Lily am crezut că am o imagine destul de solidă în minte, dar portretizarea lui Blake a adăugat atât de multă profunzime și complexitate personajului încât nici măcar nu am anticipat. Nu aș putea fi mai recunoscătoare pentru performanța ei”, a spus autoarea într-un interviu pentru People.

Blake a povestit și ea despre dedicarea pe care a avut-o pe platourile de filmare.

„Lily este un personaj atât de nuanțat, de unic, de frumos. Nu vreau să dau mai multe detalii, vreau să o descoperiți. Experiența filmului adaugă un alt strat conexiunii pe care cititorii cărții o au cu personajele. Lily a rezonat cu un număr enorm de oameni, așa cum a arătat în mod clar succesul cărții”, a spus actrița într-un interviu din trecut.

Blake a declarat că a ales un personaj care a avut un impact semnificativ și că a fost o onoare pentru ea să o poată interpreta pe Lily Diva a mai declarat că a simțit încă de la început că „își recunoaște personajul de o viață”. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă interpretarea actriței începând cu data de 9 august 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×