Reclamă

Sharon Stone a recreat o scenă celebră din Basic Instinct. Cum a pozat vedeta la 66 de ani

Sharon Stone a recreat o scenă celebră din Basic Instinct. Actrița s-a pozat în lenjerie intimă și a făcut furori în mediul online. Sharon continuă să arate incredibil chiar și al vârsta de 66 de ani. Imaginile cu ea au fost urmate de câteva declarații neașteptate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 15:00

Sharon Stone a recreat imaginea celebră la 32 de ani de la lansarea filmului. Vedeta a postat pe conturile sale de social media fotografia celebră. Fanii au felicitat-o pentru curaj, dar și pentru fizicul său de invidiat. Se pare că vedeta din Basic Instinct a descoperit secretul tinereții veșnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone a recreat o scenă celebră din Basic Instinct

Sharon Stone, în vârstă de 66 de ani, și-a receret poza celebră cu picioarele încrucișate din filmul Basic Instinct din 1992. Alături de imagine vedeta a lăsat și un mesaj pentru publicul larg.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sharon Stone în lenjerie intimă în timp ce recrează o scenă celebră din Basic Instinct
Sharon Stone a pozat plină de încredere la 66 de ani / Profimedia Images

Sharon s-a așezat pe un scaun cu blană și accente aurii. Diva a pozat într-un set de lenjerie intimă cu un sutien roz. Setul din dantelă a încins atmosfera pe contul divei.

Reclamă

Ea a completat aspectul sofisticat cu o pereche de tocuri albastre cu bretele și un colier alb gros. În scena emblematică a camerei de interogatoriu, personajul ei, Catherine Trammel, stă pe scau într-o rochie albă scurtă. Actrița a declarat într-un interviu din trecut că a păstra rochia după filmări, scrie DailyMail.

Scena se desfășoară în timp ce personajul divei se află la o întâlnire cu un grup de polițiști. Nu este pentru prima dată când Sharon recreează scena.

În noiembrie 2019, în timp ce accepta premiul „Femeia Anului” de la GQ, ea l-a rugat pe Billy Porter să-i aducă un scaun pe scenă. Vedeta a vrut să le arate femeilor că vârsta este doar un număr.

Reclamă

Stone a scris în memoriile sale din 2021, The Beauty of Living Twice, că a fost păcălită să nu poarte niciun fel de lenjerie intimă pentru a filma scena din cauza lenjeriei ei albe care reflecta lumina.

Sharon Stone a pierdut 18 milioane de dolari în urma unei probleme de sănătate

Sharon Stone a declarat recent că a pierdut 18 milioane de dolari în urma unui eveniment nefericit. Vedeta din Basic Instinct s-a confruntat cu un accident vascular cerebral în anul 2001.Persoanele care s-au ocupat de gestiunea averii sale în acea perioadă ar fi profitat de starea de sănătate pe care vedeta a avut-o.     

„Omanii au profitat de mine în timpul de recuperare. Tot ce am economisit era pierdut. Aveam 18 milioane de dolari, dar când am revenit în contul meu bancar el era aproape gol. Frigiderul, telefonul, totul era pe numele altor persoane. Nu aveam niciun ba”, a spus vedeta în cel mai recent interviu. Diva a declarat că starea ei de sănătate a fost una gravă, iar medicii nu i-au dat foarte multe anse.

„Totul s-a schimbat pentru mine. Am avut o experiență de moarte, dar apoi m-am întors”, a spus vedeta în interviu.

Sone s-a confruntat cu dificultăți de citire, de vedere, dar și de memorie. A fost unul dintre motivele pentru care diva a fost nevoită să se retragă din actorie pentru o perioadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta Pământ văzută din spațiu
Horoscop
Universul are un mesaj special pentru aceste zodii pe 25 august 2024. Nativii care își pot recăpăta încrederea în sine
După ce Soarele a intrat în Fecioară perfecțiunea se răsfrânge asupra noastră. Astrologia ne oferă vești bune despre perioada care urmează. Universul are un mesaj special pentru aceste zodii pe 25 august 2024. În...
2
Porție de ardei copți cu smântână în bol, decorați cu pătrunjel verde și bucăți mari de ardei
Rețete
Ardei copți cu smântână. O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă
Rețeta de ardei copți cu smântână este o rețetă tradițională românească, simplă și ușor de preparat, dar foarte delicioasă. Delicioasa mâncare pune în valoare dulceața ardeilor copți combinată cu textura cremoasă a smântânii. Această...
3
Ben Affleck în timp ce coboară dintr-un avion privat
Divertisment
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Cum au fost surprinși foștii soți
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Garner și fostul ei soț au fost fotografiați de paparazzi în timp ce coborau dintr-un avion privat....
4
O femeie cu o tabletă în mână, în haine business, în fața unei clădiri de birouri
Horoscop
Zodii predestinate să aibă succes în carieră de-a lungul vieții, potrivit astrologilor
Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale de personalitate. Aceste trăsături se manifestă ca defecte și calități specifice care fac anumite lucruri să fie mai ușor de realizat sau obținut pentru unele zodii...
5
Femeie în rochie verde, cu o bufniță în mână, într-o pădure, toamna
Horoscop
Cumpănă mare pentru o zodie în octombrie 2024. Ce aduce horoscopul toamnei 2024 pentru nativi
Anotimpul următor aduce cu el motivație și o mulțime de oportunități pentru zodii. Vor exista șanse de creștere și dezvoltare personală. Cheia este modul în care le folosești pentru a face față tuturor schimbărilor...
PARTENERI
×