Reclamă

Sharon Stone s-a pozat în costum de baie la vârstă de 65 de ani. Actrița le-a oferit fanilor imagini din conacul ei din Beverly Hills

Sharon Stone s-a pozat în costum de baie la vârstă de 65 de ani. Actrița este cu alte cuvinte gata pentru vară, iar imaginile publicate nu fac decât să dovedească încă o dată acest lucru.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2023, 13:59

Vedeta a publicat pe Instagram un selfie sexy într-o oglindă din interiorul conacului ei luxos din Beverly Hills. Pentru fotografie, vedeta Basic Instinct a îmbrăcat un bikini minuscul verde în timp ce se asigura că stă în unghiul potrivit. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare stilați, iar părul ei scurt blond a fost coafat în bucle lejere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone s-a pozat în costum de baie la vârstă de 65 de ani

Pe fundal din interiorul casei superbe puteau fi văzute coloane în stil grecesc precum și un portret masiv al lui Marilyn Monroe. „Gata de vară”, a subtitrat ea poza în care nu purta niciun fel de machiaj.

Mai mulți din cei 3,5 milioane de urmăritori ai lui Sharon de pe platformă au comentat imaginea. Cu toate acestea, cele mai bune reacții au venit de la alte celebrități. Vedeta Michelle Pfeiffer și Lisa Rinna au reacționat fiecare cu câte un șir de emoji-uri flacără. Priyanka Chopra a contribuit și ea cu o reacție emoji de flacără, în timp ce comediantul Whitney Cummings a glumit în mod hilar: „Sunt gay”.

În mod clar, Sharon nu are nicio reținere în a-și etala corpul la orice vârstă. Într-un interviu din 2021 pentru The New Yorker, ea a răspuns la o întrebare despre femeile de la Hollywood în vârstă de 40 de ani care spun că la această vârstă au parte de o perioadă „dificilă”.

Reclamă

„40 de ani este atunci când ești cea mai frumoasă, cea mai talentată, cea mai de succes versiune a ta. Așa că haideți să asuprim femeile, pentru că s-ar putea să devină mai puternice decât bărbații și apoi uitați-vă ce s-ar întâmpla. Asta ar putea opri o parte din crime și nebunie!”

Cum se menține în formă Sharon Stone

În ceea ce privește acel fizic uimitor, ea a mărturisit cum reușește să se mențină în formă într-un interviu din 2018 pentru The New York Times. Este mai simplu decât ați crede. „Nu mănânc alimente procesate. Nu beau cofeină și foarte rar voi consuma băuturi carbogazoase sau alcool”, a explicat ea. „Dar eu mănânc carne și ciocolată neagră. Îmi pun zahăr în ceai dacă am chef. Am boala celiacă, așa că nu mănânc gluten. În caz contrar, mănânc ca o persoană normală, orice când îmi este foame”.

Reclamă

Și, deși recunoaște că face Pilates sau dansează, ea spune că „nu este persoana care se va urca pe o bandă de alergare și se va uita la un perete”.

Dar pentru Sharon a arăta bine este „mai mult despre frumusețea interioară reală”. „Este important să ai o filozofie sau un mod de viață ori o credință care să te mențină echilibrat. Pentru mine, acesta a fost budismul. Este ceva care te readuce în centru și este într-adevăr cheia către seninătate și frumusețe. Un simț intern al formei și al eleganței”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×