Reclamă

Sharon Stone a publicat un videoclip emoționant. Ce s-a întâmplat recent în viața actriței

Sharon Stone, actrița în vârstă de 63 de ani, a publicat recent un videoclip emoționant. Vedeta de film trece prin momente dificile și încearcă să fie alături de familia sa. În urmă cu patru zile, nepotul său, River Stone, a fost găsit în pătuțul său după ce i-au cedat organele. Conform celor mai recente postări, micuțul nu a reușit să câștige bătălia și a trecut în neființă.

Publicat: 31 august 2021, 11:29

River Stone, era fiul fratelui mai mic al actriței, Patrick. Acesta trăiește alături de soția sa, Tasha în Ohio și de cei trei copiii ai lor. Vedeta internațională din Basic Instinct era mătușa și nașa micuțului. În prezent, actrița se află alături de familia îndurerată după ce a renunțat la vacanța pe care o petrecea în Veneția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone a publicat un videoclip emoționant. Ce s-a întâmplat recent în viața actriței

Sharon Stone încearcă să fie alături de familia sa în aceste momente dificile. Actrița în vârstă de 63 de ani a postat un videoclip cu nepotul său. Alături de imaginile postate pe contul personal al actriței de Instagram s-a aflat și descrierea ”River William Stone Sept. 8. 2020 – Aug. 30. 2021”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Micuțul de doar 11 luni fusese internat în spital luni după ce a fost găsit în pătuțul său având toate funcțiile organelor cedate. Atunci, Sharon le-a cerut fanilor săi să se roage pentru nepotul său. În ciuda eforturilor medicilor, micuțul River a pierdut bătălia și a trecut în neființă.

Reclamă

Pentru a-i păstra amintirea vie, Sharon Stone a făcut un gest remarcabil și a publicat un videoclip emoționant cu nepotul său care se juca. În secțiunea de comentarii apropiații artistei au reacționat și și-au exprimat regretul față de vestea tristă a pierderii băiețelului.

”Stau aici și nu-mi pot opri lacrimile. Îmi pare atât de rău, Sharon. Ce băiat frumos. Îți trimit toată dragostea ție și familiei tale” a scris vedeta din Will & Grace, Sean Hayes.

Actorul, Leslie Jordan și-a exprimat și el durerea din suflet. ”Această veste îmi frânge inima în mii de bucăți.” Prietenii apropiați ai actriței, dar și fanii acesteia și-au exprimat regretul și durerea și i-au urat multă tărie în suflet pentru a trece cu bine peste aceste momente marcante.

Reclamă

Sharon este și ea mamă a trei băieți, Roan, Quinn și Laird și resimte această pierdere la fel de profund ca fratele său și soția acesteia.

Sharon Stone a vorbit deschis despre pierderea unei sarcini

Sharon Stone a împărtășit cu fanii săi o veste extrem de dureroasă după ce a publicat un videoclip emoționant pe contul personal de Instagram. Actrița de film trece prin momente dificile alături de familia sa. Nepotul său de doar 11 luni, River, a trecut în neființă.

Este o nouă lovitură dureroasă pentru actriță. Anul trecut în luna august, Sharon le-a mărturisit fanilor că bunicii săi au decedat după ce au pierdut lupta împotriva COVID-19. De altfel, sora sa Kelly a fost spitalizată după ce a fost confirmată pozitivă.

Deși a reușit să se recupereze, momentele prin care a trecut nu au fost deloc ușoare. Actrița a suferit și ea pierderea unui copil în trecut. Într-un interviu recent, Sharon a dezvăluit faptul că a pierdut o sarcină avansată de aproape 5 luni după ce a stat mai bine de 36 de ore în travaliu.

De-a lungul timpului, actrița a trecut prin mai multe avorturi spontane. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce era căsătorită cu fostul său soț, Phil Bronstein. Sharon a decis să adopte în cele din urmă trei copiii, Roan, Laird și Quinn. Povestea sa de viață nu a fost deloc una ușoară, însă Sharon a rămas întotdeauna sinceră și deschisă cu oamenii care o admiră. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×