Reclamă

Sharon Stone a pozat pentru Elle Spania. Cum apare pe coperta revistei

Sharon Stone a pozat pentru Elle Spania. Actrița s-a dezbrăcat de secrete pentru viitoare copertă a publicației, care va apărea în chioșcurile de ziare în luna mai. Vedeta a renunțat la inhibiții și a pozat într-un palton verde, fără a purta însă lenjerie intimă de dedesubt.

Publicat: 20 aprilie 2021, 13:44

Această ședință foto vine la scurt timp după ce actrița a lansat cartea autobiografică, The Beauty of Living Twice. Lansarea cărții a fost așteptată de fani, iar criticii nu avut numai comentarii pozitive la adresa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone a pozat pentru Elle Spania

Cea mai mare supriză pentru fani a fost atunci când actrița a purtat doar un tricou negru și o pereche de pantofi stiletto. Pe deasupra a asortat un pardesiu verde, fără însă a purta și lenjerie intimă. Deschiderea ei pentru ca oamenii să-i vadă corpul așa cum este el cu adevărat a atras atenția tuturor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Revista are un proiect în derulare în acest moment care promite să se concentreze pe formele corpului sub toate aspectele lui. De asemenea, în numărul din luna mai, revista va dezvălui un interviu cu Sharon Stone, scrie DailyMail. Actrița va vorbi despre accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit în anul 2001, dar și despre procesul de recuperare.

Reclamă

În următoarele numere vor apărea Priyanka Chopra și Ester Exposito, cunoscută pentru rolul ei din serialul Elite. De asemenea sunt programate interviuri cu Lenny Kravitz sau Carolina Herrera.

Sharon Stone i-a uimit pe toți. Aceasta a declarat că a trecut prin mai multe evenimente tragice de-a lungul vieții ei. Acest lucru s-a întâmplat din cauza lipsei de educație sexuală, spune chiar ea. Tot Stone a mai declarat că mișcarea Me Too, în care se vorbește despre agresiunea sexuală, a fost dusă la extrem. Oamenii au ajuns să fie reticenți în vorbe sau gesturi de teamă să nu interpretați greșit.

Sharon Stone, dezvăluirile care i-au uimit pe fani

Reclamă

În cartea pe care a lansat-o chiar luna trecută, actrița a dezvăluit fără perdea că a suferit mai multe traume în viața adolescentină. Acestea au marcat-o complet. Sharon a mai spus de asemenea că a făcut de multe ori acțiuni de voluntariat pentru cauze nobile. Ea s-a deschis complet și a vorbit și despre eforturile mari pentru a-și crește cei trei copii.

Sharon Stone a avut puterea să vorbească despre un avort pe care l-a suferit când avea numai 18 ani. Ea spune că atunci a rămas însărcinată cu primul ei iubit din cauza lipsei de educație sexuală, iar acest lucru crede ea că se vede în comportamentul multor femei din întreaga lume.

Actrița a spus cu capul sus că dorința de a vorbi despre abuzurile sexuale pe care le-a îndurat din partea bunicului ei a fost pentru a se dezbrăca de secrete în fața publicului care o iubește necontenit. Deși spune că mama sa nu a fost de acord la început, mai apoi și-a dat seama că chiar și ei îi lipseau anumite informații.

Sharon Stone a mai subliniat faptul că nu trăiește în trecut. Aceste dezvăluiri o ajută însă să reflecteze asupra acțiunilor sale cu o mentalitate complet diferită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×