Reclamă

Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini și despre mișcarea Me Too: „Este devastator”

Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini într-un interviu sincer. Ea le încurajează pe femeile din întreaga lume să discute despre aceste lucruri de multe ori considerate subiecte tabu de societate.

Publicat: 5 aprilie 2021, 7:44 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:23

Actrița din Basic Instinct, în vârstă de 63 de ani, a explicat că a trecut prin "36 de ore de travaliu" după ce a pierdut o sarcină avansată, de 5 luni și jumătate. Ea a dezvăluind că asistentele au stat mereu cu ea. A simțit din partea lor un "sentiment puternic de înțelegere" și așa trebuie să existe mereu în lume.

Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini

În interviul pentru BBC Sounds, Sharon a vorbit și despre mișcarea Me Too. Ea a spus că din punctul ei de vedere oamenii sunt „speriați să comită o greșeală”. Me Too a luat amploare în întrega lume și este o mișcare împotriva hărțuirii și violenței sexuale, scrie DailyMail.

Me Too a fost prima dată un simplu hashtag pe rețelele de socializare în octombrie 2017. El a fost folosit pentru a demonstra că agresiunea și hărțuirea sexuală există peste tot în lume. Mai ales la locul de muncă. Totul a început după ce au fost făcute publice acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Harvey Weinstein, un producător de film american.

Expresia Me Too a fost folosită de Alyssa Milano. Apoi, mai multe vedete i s-au alăturat în lupta împtriva hărțuirii sexuale printre care Gwyneth Paltrow, Jennifer Lawrence sau Uma Thurman.

Sharon Stone a vorbit despre propriile experiențe după ce a apărut pe piață autobiografia sa, The Beauty of Living Twice. Ea a declarat că a simțit ce înseamnă cu adevărat fraternitatea din partea unei echipe de asistente atunci când a suferit un avort spontan în luna a cincea de sarcină.

Reclamă

Este o experiență devastatoare. Trebuie să spun că i-am fost foarte recunoscătoare lui Chrissy Teigen pentru că ne-a permis să împărtășim public ceea ce a trecut prin ea.

– Sharon Stone

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Actrița a vorbit deschis despre sarcinile oprite în evoluție

„Când mi-am pierdut ultimul copil, m-am întors la spital și am avut 36 de ore de travaliu pe cont propriu. Nu am născut nimic. Asistentele care fuseseră în spital cu mine cu două zile înainte, când au scos copilul au stat cu mine în ziua lor liberă. Chiar am simțit un sentiment atât de puternic de suroritate și înțelegere. Pentru că altfel aș fi fost singură. Oricum este un sentiment groaznic de singurătate în acel moment.”

Actrița i-a mulțumit de asemenea Vanessei Kirby, care a interpretat personajul Marthei, o femeie care și-a pierdut copilul în urma unei nașteri acasă. Producția se numește Pieces of a Woman.

Sharon a adăugat: „I-am fost atât de recunoscătoare Vanessei Kirby că a jucat în Pieces of a Woman. Cred că în sfârșit ajungem într-un un punct în care vorbim despre problemele avorturilor și durerilor de inimă. Despre viol și brutalizare și despre toate lucrurile care ni s-au întâmplat nouă și corpurilor noastre. Lucruri pe care mintea și inima noastră le-au trăit. Nu purtăm rușinea care nu ne aparține. O lăsăm să iasă.”

Sharon Stone a trecut prin mai multe avorturi spontane în timp ce era căsătorită cu fostul soț, Phil Bronstein. Aceasta a declarat acum că suferă de „factorul reumatoid” care a împiedicat-o să ducă o sarcină până la termen.

Actrița a adoptat trei fii, Roan, Laird și Quinn. Vedeta a dezvăluit în trecut că a fost acceptată să-l adopte pe primul ei fiu, Roan, care s-a născut în 2000, în timp ce se îndrepta spre casă după ce suferise un avort spontan.

Sharon Stone despre mișcarea Me Too

Despre mișcarea Me Too, actrița crede că lucrurile au mers prea departe. Aceasta a declarat că trebuie să se regăsească un echilibru. Ea spune că toți trebuie să fim prieteni și să ne ajutăm ca într-o familie.

Actrița a mai declarat că din cauza faptului că mișcarea a luat o amploare atât de mare, acum toată lumea se teme să facă o greșeală. Mulți se tem să spună ceva despre cineva de teamă să nu considere cei din jur că sunt jigniți. De atât de mult expresii ca „oh, mi-a atins brațul”, sau „a spus că sunt drăguță„, se pot transforma în adevărate drame.

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de mare actriță. Ea a avut puterea să vorbească deschis despre faptul că a făcut un avort atunci când avea numai 18 ani. Atunci a rămas însărcinată cu primul ei iubit. Sharon Stone spune că de vină este lipsa de educație sexuală. Din păcate, acest lucru se vede în comportamentul femeilor din întreaga lume, mai ales în perioada adolescentină.

Stone a fost condus de iubitul ei de atunci în Ohio, pentru că era „prea tânără” pentru a face un avort în statul natal, Pennsylvania, conform The Sun. După procedură, Sharon „a rămas în salon și a sângerat zile întregi” pentru că îi era „prea frică să spună prin ce trece”. Presa a detaliat incidentul traumatic. S-a scris că actrița și-a ars cearșafurile și hainele pline de sânge înainte de a se întoarce direct la școală.

Viața amoroasă a lui Sharon Stone

În autobiografia apărută recent în librării, Sharon Stone detaliază despre viața sa amoroasă. Ea a vorbit despre căsătoriile sale cu producătorul Michael Greenburg, în vârstă de 69 de ani, dar și despre cea cu jurnalistul Phil Bronstein, în vârstă de 70 de ani. În urma divorțului cu acesta, actrița a pierdut custodia fiului lor adoptat, Roan, atunci când s-au despărțit în 2004.

După toate tensiunile prin care a trecut atunci, mai exact după 13 ani de procese, Roan, în vârstă de 20 de ani, locuiește în prezent cu mama sa. Acesta a fost readus alături de frații săi adoptivi Laird, de 15 ani, și Quinn, de 14 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×