Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini și despre mișcarea Me Too: „Este devastator”

Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini într-un interviu sincer. Ea le încurajează pe femeile din întreaga lume să discute despre aceste lucruri de multe ori considerate subiecte tabu de societate.

Publicat: 5 aprilie 2021, 7:44 / Actualizat: 5 April 2021, 15:23

Actrița din Basic Instinct, în vârstă de 63 de ani, a explicat că a trecut prin "36 de ore de travaliu" după ce a pierdut o sarcină avansată, de 5 luni și jumătate. Ea a dezvăluind că asistentele au stat mereu cu ea. A simțit din partea lor un "sentiment puternic de înțelegere" și așa trebuie să existe mereu în lume.

Sharon Stone vorbește despre pierderea unei sarcini

În interviul pentru BBC Sounds, Sharon a vorbit și despre mișcarea Me Too. Ea a spus că din punctul ei de vedere oamenii sunt „speriați să comită o greșeală”. Me Too a luat amploare în întrega lume și este o mișcare împotriva hărțuirii și violenței sexuale, scrie DailyMail.

Me Too a fost prima dată un simplu hashtag pe rețelele de socializare în octombrie 2017. El a fost folosit pentru a demonstra că agresiunea și hărțuirea sexuală există peste tot în lume. Mai ales la locul de muncă. Totul a început după ce au fost făcute publice acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Harvey Weinstein, un producător de film american.

Expresia Me Too a fost folosită de Alyssa Milano. Apoi, mai multe vedete i s-au alăturat în lupta împtriva hărțuirii sexuale printre care Gwyneth Paltrow, Jennifer Lawrence sau Uma Thurman.

Sharon Stone a vorbit despre propriile experiențe după ce a apărut pe piață autobiografia sa, The Beauty of Living Twice. Ea a declarat că a simțit ce înseamnă cu adevărat fraternitatea din partea unei echipe de asistente atunci când a suferit un avort spontan în luna a cincea de sarcină.

Este o experiență devastatoare. Trebuie să spun că i-am fost foarte recunoscătoare lui Chrissy Teigen pentru că ne-a permis să împărtășim public ceea ce a trecut prin ea.

– Sharon Stone

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Actrița a vorbit deschis despre sarcinile oprite în evoluție

„Când mi-am pierdut ultimul copil, m-am întors la spital și am avut 36 de ore de travaliu pe cont propriu. Nu am născut nimic. Asistentele care fuseseră în spital cu mine cu două zile înainte, când au scos copilul au stat cu mine în ziua lor liberă. Chiar am simțit un sentiment atât de puternic de suroritate și înțelegere. Pentru că altfel aș fi fost singură. Oricum este un sentiment groaznic de singurătate în acel moment.”

Actrița i-a mulțumit de asemenea Vanessei Kirby, care a interpretat personajul Marthei, o femeie care și-a pierdut copilul în urma unei nașteri acasă. Producția se numește Pieces of a Woman.

Sharon a adăugat: „I-am fost atât de recunoscătoare Vanessei Kirby că a jucat în Pieces of a Woman. Cred că în sfârșit ajungem într-un un punct în care vorbim despre problemele avorturilor și durerilor de inimă. Despre viol și brutalizare și despre toate lucrurile care ni s-au întâmplat nouă și corpurilor noastre. Lucruri pe care mintea și inima noastră le-au trăit. Nu purtăm rușinea care nu ne aparține. O lăsăm să iasă.”

Sharon Stone a trecut prin mai multe avorturi spontane în timp ce era căsătorită cu fostul soț, Phil Bronstein. Aceasta a declarat acum că suferă de „factorul reumatoid” care a împiedicat-o să ducă o sarcină până la termen.

Actrița a adoptat trei fii, Roan, Laird și Quinn. Vedeta a dezvăluit în trecut că a fost acceptată să-l adopte pe primul ei fiu, Roan, care s-a născut în 2000, în timp ce se îndrepta spre casă după ce suferise un avort spontan.

Sharon Stone despre mișcarea Me Too

Despre mișcarea Me Too, actrița crede că lucrurile au mers prea departe. Aceasta a declarat că trebuie să se regăsească un echilibru. Ea spune că toți trebuie să fim prieteni și să ne ajutăm ca într-o familie.

Actrița a mai declarat că din cauza faptului că mișcarea a luat o amploare atât de mare, acum toată lumea se teme să facă o greșeală. Mulți se tem să spună ceva despre cineva de teamă să nu considere cei din jur că sunt jigniți. De atât de mult expresii ca „oh, mi-a atins brațul”, sau „a spus că sunt drăguță„, se pot transforma în adevărate drame.

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de mare actriță. Ea a avut puterea să vorbească deschis despre faptul că a făcut un avort atunci când avea numai 18 ani. Atunci a rămas însărcinată cu primul ei iubit. Sharon Stone spune că de vină este lipsa de educație sexuală. Din păcate, acest lucru se vede în comportamentul femeilor din întreaga lume, mai ales în perioada adolescentină.

Stone a fost condus de iubitul ei de atunci în Ohio, pentru că era „prea tânără” pentru a face un avort în statul natal, Pennsylvania, conform The Sun. După procedură, Sharon „a rămas în salon și a sângerat zile întregi” pentru că îi era „prea frică să spună prin ce trece”. Presa a detaliat incidentul traumatic. S-a scris că actrița și-a ars cearșafurile și hainele pline de sânge înainte de a se întoarce direct la școală.

Viața amoroasă a lui Sharon Stone

În autobiografia apărută recent în librării, Sharon Stone detaliază despre viața sa amoroasă. Ea a vorbit despre căsătoriile sale cu producătorul Michael Greenburg, în vârstă de 69 de ani, dar și despre cea cu jurnalistul Phil Bronstein, în vârstă de 70 de ani. În urma divorțului cu acesta, actrița a pierdut custodia fiului lor adoptat, Roan, atunci când s-au despărțit în 2004.

După toate tensiunile prin care a trecut atunci, mai exact după 13 ani de procese, Roan, în vârstă de 20 de ani, locuiește în prezent cu mama sa. Acesta a fost readus alături de frații săi adoptivi Laird, de 15 ani, și Quinn, de 14 ani.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ducii de Cambridge în timp ce iau parte la Earthshot Prize
Divertisment
Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize. Ce spun experții despre Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William au atras atenția tuturor la prima gală a evenimentului Earthshot Prize. Acesta a fost organizat la Alexandra Palace din Londra, iar pe lista de invitați s-au regăsit nume precum...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
4
Rebel Willson cu părul prins într-un coc și o rochie cu paiete neagrăîn timp ce pozează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York din 2021
Divertisment
Rebel Wilson și-a expus silueta. Cum a fost fotografiată actrița în Beverly Hills
Rebel Wilson a atras atenția tuturor atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills. Actrița în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un proces de transformare corporală în ultimii doi ani....
5
Angelina Jolie, pe covorul roșu, la premiera Eternals, fotografie portret
Divertisment
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu cinci dintre copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă, iar copiii săi au furat lumina reflectoarelor. Cea care a atras atenția tuturor...
PARTENERI
×