Reclamă

Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani

Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.

Publicat: 1 august 2021, 8:07

Mena Suvari a devenit cunoscută la nivel internațional după succesul filmului American Beauty și trilogiei American Pie. Ea și-a continuat cariera la Hollywood, însă a preferat să își țină viața personală departe de camere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Mena Suvari a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața sa și cum a afectat-o o experiență traumatizantă prin care a trecut la vârsta de doar 12 ani, scrie The Sun.

Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa

Acum în vârstă de 42 de ani, Mena Suvari a vorbit despre cum a devenit ”dependentă de metamfetamină când eram copil”. Ea a folosit substanțe ilegale după ce a fost agresată sexual de prietenul fratelui ei, când avea 12 ani. 

Mena a vorbit despre dependența sa de metamfetamină și de agresiunea sexuală în noua sa biografie, The Great Peace. 

”Niciodată nu m-am mai simțit bine. Mă simt ciudat când mă gândesc de două ori când aș alege cuvântul ”viol”,” a scris ea în carte. 

Reclamă

Pentru că nu am ajuns în spital. Nu mi-am pierdut cunoștința. Dar nu e doar că am spus nu îndeajuns? 

– Mena Suvari

Pentru a face față impactului emoțional, Mena Suvari, actrița din American Pie, a apelat la substanțe, de la alcool, la metamfetamină. 

”Am consumat droguri ca să mă amorțesc împotriva durerii. Alcool. Marijuana. Cocaină. Metamfetamină. LSD. Ecstasy. Ciuperci. Mescalină. Era modul în care mă detașam de iadul existenței mele –  și supraviețuiam.” 

Reclamă

Atunci când a ajuns la liceu, dependența Minei ajunsese în punctul în care consuma substanțe ilegale în timpul pauzelor. 

”În orele pe care le petreceam la școală mă gândeam să plec de la școală și să mai consum. Stăteam noaptea târziu, dormeam câteva ore, și după repetam a doua zi,” a declarat Mena Suvari, actrița din American Pie.  

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mena Suvari în rolul lui Heather, din filmul American Pie, în anul 1999. Ea a avut părul roșcat, o bluză roșie, fundal cu o curte, alb și albastru
Mena Suvari a jucat rolul lui Heather în franciza American Pie / Profimedia Images

Mena Suvari a vorbit și despre o relație tumultuoasă

La vârsta de șaptesprezece ani, Mena a început o relație cu un bărbat de 26 de ani, pe care l-a numit ”diavolul în persoană”. Ea s-a mutat în scurt timp cu el și cei doi erau împreună când a filmat American Beauty. 

”Încet, încet, a cioplit și stratul subțire de încredere de sine pe care încă îl mai aveam,” a continuat actrița. Ea a vorbit și despre mișcarea #MeToo și cum a decis să discute aceste probleme în public.

Atunci când Mena a găsit o scrisoare din copilărie, în care scria că vrea să se sinucidă, actrița a ”simțit nevoia completă să vorbesc, în sfârșit, simțeam că trebuie să respir și mă săturasem să mă lupt, să fug, să joc,” a declarat ea pentru USA Today. ”Simțeam că e mai bine pentru mine să îmi trăiesc viața autentic.” 

Mena Suvari, actrița din American Pie, a născut un băiat în luna aprilie a acestui an. Ea și soțul ei, Michael Hope, au devenit părinții lui Christopher Alexander Hope. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×