Câți bani a câștigat Sharon Stone pentru rolul din „Basic Instinct”. Michael Douglas a obținut 14 milioane de dolari

Au trecut aproape 30 de ani de când Sharon Stone a jucat în filmul care a făcut-o celebră, o producție lansată în anul 1992. Informațiile despre câți bani a câștigat Sharon Stone după rolul din Basic Instinct au apărut abia acum. Actrița spune că a câștigat multă faimă, dar cu siguranță banii nu au fost foarte mulți.

Publicat: 29 mai 2021, 7:32 / Actualizat: 28 mai 2021, 10:38

În acest moment, actrița în vârstă de 63 de ani își promovează noua carte, The Beauty of Living Twice. Aceasta a fost publicată la sfârșitul lunii martie. Într-un interviu acordat lui Tom Power de la CBC, actrița a vorbit și despre rolul care a făcut-o faimoasă în întreaga lume.

Câți bani a câștigat Sharon Stone pentru rolul din Basic Instinct

Sharon Stone a declarat că într-adevăr a devenit faimoasă peste noapte după ce producția s-a lansat. Cu toate acestea nu a câștigat foarte mulți bani după acest rol, scrie DailyMail.

„Nu am fost plătită pentru rolul din Basic Instinct. Am câștigat foarte puțini bani. Michael Douglas a câștigat 14 milioane de dolari. Nu am câștigat suficienți bani nici pentru a-mi cumpăra rochia ca să merg anul viitor la Oscar. Am fost în acest traseu ciudat unde am devenit brusc celebră, dar nu am câștigat mulți bani”, a spus Stone.

Deși nu a dezvăluit salariul exact pentru rolul din Basic Instinct, de-a lungul anilor s-a spus că a fost plătită cu 500.000 de dolari. Această sumă este nesemnificativă în comparație cu cele 14 milioane de dolari câștigate de Michael Douglas. Acesta a mai primit și un procent din veniturile încasate în box-office, începând din prima zi a lansării.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sharon Stone, imagini de la filmările Basic Instinct
În interviul pentru BBC Sounds, Sharon a vorbit și despre mișcarea Me Too / Profimedia Images

Cum i s-a schimbat viața peste noapte

Sharon Stone a dezvăluit însă că viața sa s-a schimbat într-o secundă după ce filmul a apărut în cinematografe. Au existat momente în care oamenii alergau după ea pe stradă. Nu și-a permis însă atunci o echipă de securitate, deși simțea că viața îi este pusă în pericol. Aceasta a vorbit și despre momentul în care a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes în mai 1992, la puțin de o lună după ce filmul a ajuns în cinematografele din SUA și că acolo totul a fost o adevărată nebunie.

„M-am întors la hotel și toate bunurile mele fuseseră furate, cu excepția hainelor. Lentilele de contact, periuța de dinți, totul dispăruse”, a adăugat ea.

Actrița a mai spus că a fost apoi nevoită să găsească o modalitate să iasă din hotel în siguranță, iar personalul a fost nevoit să improvizeze.

„Gărzile de corp i-au adus pe toți angajații din bucătărie și pe toți cameriștii. Au creat acest cerc mare în care eram împreună cu cele două prietene ale mele. Apoi au încearcat să mă scoată prin hol. Erau atât de mulți oameni, sute de oameni, care trăgeau de noi și ne deranjau. Deci, aceasta a fost introducerea noastră.”

În cartea pe care a lansat-o recent, actrița a vorbit și despre traumele prin care a trecut în adolescență. Acestea au marcat-o și abia acum a reușit să vorbească despre evenimentele mai puțin plăcute de viața sa. Actrița și-a găsit puterea să vorbească despre o sarcină pierdută la vârsta de 18 ani, ar și despre abuzurile pe care le-a îndurat din partea bunicului său.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×