Reclamă

Sharon Stone a spus că are o tumoare după un diagnostic greșit. Actrița a dat vestea pe rețelele sociale

Sharon Stone a spus că are o tumoare după un diagnostic greșit. Actrița care și-a făcut un nume după apariție din Basic Instinct, și-a uimit fanii când i-a anunțat despre problemele ei de sănătate.

Publicat: 4 noiembrie 2022, 8:02

Stone a spus că este o tumoare care trebuie îndepărtată. Actrița a mai povestit cum un diagnostic greșit a făcut-o să meargă la spital și să fie supusă unei intervenții chirurgicale pe care nu ar fi trebuit să o facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone a spus că are o tumoare

„Tocmai am avut un alt diagnostic greșit și o procedură greșită”, a scris Stone. Ea a explicat cum și-a dat seama că ceva nu era în regulă. După o primă operație, lucrurile nu s-au îmbunătățit. Dimpotrivă, ea a explicat ce i s-a întâmplat, scrie marca.com.

„Pe măsură ce durerea s-a agravat, am apelat la o a doua opinie”, a dezvăluit ea, recunoscându-și surprinderea când a descoperit că „am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Stone a făcut de asemenea o sugestie pentru femeile care o urmăresc. „Femeile în special: nu fiți sigure, obțineți o a doua opinie. Vă poate salva viața”, a spus ea. Actrița a adăugat că va lipsi din mediul online și din lumina reflectoarelor timp de aproximativ o lună și jumătate. „Voi fi inactivă timp de 4 până la 6 săptămâni pentru a mă recupera complet”.

În cele din urmă, actrița a spus că este foarte puternică și că va trece cu bine și peste acest lucru: „Vă mulțumesc pentru atenție. Totul este bine”.

Actrița a trecut de-a lungul timpului prin mai multe momente grele. Recent, aceasta a vorbit deschis despre viața ei. Din dorința de a ale ajuta și pe alte femei să nu mai sufere la fel de mult, Stone și-a pus sufletul pe tavă.

Reclamă

Sharon Stone a pierdut nouă sarcini

Sharon Stone are în prezent trei băieței înfiați, Roan Joseph Bronstein, Laird Vonne Stone și Quinn Kelly Stone.  Deși este fericită și împlinită, actrița spune că a simțit că a ”eșuat” din cauza faptului că nu a reușit să fie mamă biologică. 

Într-un interviu exclusiv pentru People, dansatoarea Peta Murgatroyd a dezvăluit că a suferit recent un avort spontan. După ce Sharon Stone a văzut povestea ei, actrița și-a făcut curaj și a dezvăluit propriile experiențe.

„Ca femei nu avem un forum unde să discutăm profunzimea unei astfel de pierderi. Am pierdut nouă sarcini din cauza avortului spontan. Nu este deloc un lucru ușor, fizic sau emoțional. E ceva prin care trecem singure, în secret, cu un sens al eșecului care se impregnează în noi. În loc să primim compasiunea și empatia de care avem nevoie pentru vindecare. Sănătatea și bunăstarea femeilor este lăsată în grija ideologiei masculine, care a devenit ignorantă și opresivă.”

Sharon Stone a fost o mamă singură pentru fii săi pentru mai bine de zece ani, însă aceasta s-a bucurat de fiecare moment petrecut în preajma lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×