Reclamă

Yasmine Bleeth a fost fotografiată cu câinele la plimbare în Los Angeles. Actrița din Baywatch a apărut fără machiaj și în pijamale pe stradă

Yasmine Bleeth a fost fotografiată cu câinele la plimbare în Los Angeles. Vedeta Baywatch a avut apariții rare în public de când a renunțat la actorie în urmă cu două decenii.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 12:25

Fotografiile obținute de DailyMail.com o arată pe femeia în vârstă de 54 de ani fără machiaj. Yasmine a apărut într-o jachetă neagră, pantaloni de pijama roz și papuci de casă în Los Angeles. Părul era dezordonat și el, dar se pare că aceste detalii nu o mai interesează pe actriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yasmine Bleeth a fost fotografiată cu câinele la plimbare

Apariția ei este departe de perioada ei de glorie la Hollywood. Yasmine s-a făcut remarcată în rolul salvamarului Caroline Holden, în serialul de succes Baywatch.

Yasmine și-a păstrat viața departe de lumina reflectoarelor de când a renunțat la actorie. A fost extrem de discretă, iar aparițiile ei publice au fost foarte rare. Este pentru prima dată când DailyMail.com o surprinde în poze, în afara casei, după mai bine de 2 ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Fostul model a jucat rolul salvamarului în 72 de episoade ale show-ului de succes, ceea ce a făcut-o pe ea și pe colegele ei să fie cunoscute. Printre cei care s-au făcut remarcați alături de ea au fost Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra, Nicole Eggert și Michael Newman.

În timp ce colegii ei au avut mai multe apariții și au început alte proiecte, Yasmine Bleeth a avut probleme care au făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor.

Pamela Anderson a tot ținut primele pagini ale tabloidelor cu ținute sexy și declarațiile ei despre filmul Tom & Pammy, care s-a lansat anul acesta.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu actrița în ultimii ani

Yasmine Bleeth, din păcate, s-a luptat cu probleme de sănătate mintală în viața personală. Actrița s-a luptat inclusiv cu o dependență de cocaină care a dus-o la dezintoxicare în 2000. Un an mai târziu, a fost arestată după ce a condus în mediana unei autostrăzi din Michigan. Autoritățile au găsit în mașina ei seringi cu cocaină injectabilă.

O percheziție în camera ei de hotel din apropiere i-a ajutat pe polițiști să găsească și mai multă cocaină și accesorii pentru droguri. Ea a fost sinceră cu privire la lupta ei cu drogurile. Într-un articol din 2003 pentru Glamour a spus că „încercarea conștientă de a nu se droga face acum parte din viața mea și va fi întotdeauna”.

În timp ce se afla la dezintoxicare, ea l-a cunoscut pe actualul ei soț, proprietarul clubului de striptease Paul Cerrito. Ea a spus despre relația ei: „Se spune că nu ar trebui să intri într-o relație în primul an de sobrietate, mai ales cu cineva din program. Dar eu și Paul ne-am îndrăgostit imediat”.

Cei doi nu au copii și au sărbătorit 20 de ani de căsătorie în august.

Ea a fost, de asemenea, legată amoros de fostul star din Friends, Matthew Perry. S-a scris de asemenea că se iubește cu actorul Academiei de Poliție Steve Guttenberg și cu colegul ei din Baywatch, David Charvet.

Înainte de a renunța la actorie, ea a jucat într-o serie de filme de televiziune la sfârșitul anilor ’90. Mai târziu a avut roluri în Heaven or Vegas, Coming Soon și Undercover Angel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×