Reclamă

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway. Vedeta a jucat în musicalul Chicago

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway la vârsta de 54 de ani. Actrița a interpretat-o pe emblematica Roxie Hart în musicalul Chicago. Aceasta va oferi mai multe reprezentații ale piesei până pe data de 5 iunie 2022.

Publicat: 14 aprilie 2022, 12:01

Pamela și-a luat complet prin surprindere admiratorii din lumea întreagă. Vedeta a fost de nerecunoscut în rolul frumoasei Roxie. Într-un spectacol senzațional, Pamela și-a încununat eforturile depuse de-a lungul carierei sale cu apariția într-un musical de succes pe Broadway. La sfârșitul spectacolului, aceasta a primit de la cei prezenți un buchet uriaș de trandafiri roșii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway

La debutul actriței pe Broadway au luat parte oameni importanți din viața sa. În primul rând s-au aflat cei doi băieți ai acesteia, Dylan Jagger Lee și Brandon Thomas Lee. Spectacolul s-a ținut la Ambassador Theatre și a găzduit o audiență incredibilă.

Vezi mai multe imagini cu Pamela Anderson în Galeria Foto!

Pamela Anderson într-un body negru cu un buchet roșu de flori în timp ia parte la musicalul Chicago de pe Brodway
Admiratorii vedetei au felicitat-o pe aceasta pe rețelele sociale pentru interpretarea pe care a avut-o / Profimedia Images

Admiratorii vedetei au felicitat-o pe aceasta pe rețelele sociale pentru interpretarea pe care a avut-o. Pamela a interpretat-o pe frumoasa Roxie Heart care în 1920  își împușcă iubitul și devine una din cele mai populare femeie din Chicago.

Reclamă

Vedeta a vorbit prima dată despre personajul său în cadrul emisiuni Good Morning America. Tot atunci a oferit mai multe informații cu privire la modul în care a construit-o pe Roxie.

”Cred că faima reprezeintă pentru Roxie libertatea.Nu este vorba doar despre celebritatea pe care o are, ci și despre libertatea sa. Este o piesă foarte interesantă și iconică. Este o poveste care dăinuie prin istorie și întotdeauna există ceva nou sub farmecul care o face să fie plină de farmec.”

În imaginile oficiale care au apărut pe internet se vede cu Pamela Anderson se bucură că și-a făcut debutul pe Broadway. Aceasta este zâmbitoare, dar totodată în ochii săi se întrezăresc lacrimi de fericire de la emoțiile spectacolului. Astista a vorbit în trecut despre ce înseamnă această oportunitate pentru cariera sa.

Reclamă

Ce spune Pamela Anderson despre oportunitatea de a juca pe Broadway

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway într-un ropot de aplauze. Actrița internațională a vorbit în trecut despre ce înseamnă acest lucru pentru parcursul său profesional.

”Mi-am dorit imediat să încep repetițiile. Am petrecut zilnic șase, șapte, opt ore pe zi repetând. Făceam uneori patru ore de dans, patru ore de voce și două ore de actorie.”

„Este ceva incredibil, la început nu am crezut că pot face asta. Vocea ta este un mușchi pe care dacă îl antrenezi devine mai puternic pe măsură ce trece timpul. Privești apoi înapoi și te gândești cine este acea persoană care cântă?Am emoții, dar iubesc o audiență live. ”

Numele vedetei a apărut tot mai des pe buzele celor din mediul online. Aceasta a decis să se întoarcă în lumina reflectoarelor după ce a petrecut mai mult timp în Canada. Acum, Anderson este pregătită să le arate celor din jur talentul care a făcut-o celebră.

Actrița în vârstă de 54 de ani are deja mai multe proiecte în desfășurare. Pe lângă musicalul de succes în care aceast joacă, Anderson urmează să lanseze un documentar despre viața sa. Cei doi băieți ai artistei sunt alături de aceasta și îi promovează proiectele pe conturile lor de pe rețelele sociale.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×