Reclamă

Pamela Anderson va lansa un documentar despre viața sa: „Nu sunt o victimă, ci o supraviețuitoare”

Pamela Anderson va lansa un documentar despre viața sa. Anunțul a fost făcut chiar de vedeta internațională pe contul său personal de Instagram. Actrița din Baywatch este decisă să-și spună povestea de viață în mod public.

Publicat: 7 martie 2022, 7:04

Anunțul i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii modelului. În prezent nu se cunoaște numele documentarului sau data la care acesta va fi lansat. Vedeta a anunțat totuși că va colabora cu o platformă de streaming online pentru a-și promova povestea de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson va lansa un documentar despre viața sa

Anunțul postat pe rețelele sociale a fost la scurt timp preluat de copiii vedetei. Brandon Thomas Lee va fi producătorul proiectului, scrie publicația Variety. Fiul Pamelei a postat în secțiunea de story mesajul ”Povestea reală” . Dylan Jagger Lee, fiul cel mic al vedetei, a procedat în același mod ca fratele său.

Vezi mai multe imagini cu Pamela Anderson în Galeria Foto!

Pamela Anderson în Baywatch, costum de baie întreg roșu, plaja în spate. E în picioare, are un dispozitiv de înot în mâna stângă
Rolul lui CJ Parker din serialul de succes Baywatch a propulsat-o pe Pamela Anderson în lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Se pare că diva internațională se bucură de toată susținerea familie sale și este gata să-i bucure pe admiratori cu detalii mai puțin cunoscute din viața sa personală și profesională. Pe contul de Instagram, Pamela a postat următorul mesaj:

Reclamă

”Viața mea cu o sută de imperfecțiuni și un milion de concepții greșite despre ea. Rănită, sălbatică și pierdută. Pot doar să vă surprind. Nu sunt o victimă, ci o supraviețuitoare. O supraviețuitoare care își va spune povestea reală.”

Documentarul va fi regizat de Ryan White, iar detaliile privind titlul și data lansării vor fi comunicate publicului larg. Pamela a declarat că urmează să colaboreze cu platforma de streaming Netflix pentru difuzarea proiectului său. Pentru realizarea acestuia se vor folosi materiale exclusiviste din arhiva personală a modelului.

Alături de videoclipurile și fotografiile ce se vor folosi vor fi și câteva jurnale pe care modelul le-a ținut de-a lungul timpului. Filmul documentar este descris ca un ”portret intim al Pamelei Anderson care reflectă asupra vieții sale profesionale, a parcursului personal și a călătoriilor care vor urma în viitor.”  

Reclamă

Lansarea seriei Pam & Tommy nu a încântat-o pe Pamela Anderson

Anunțul că Pamela Anderson va lansa un documentar despre viața sa a fost făcut la scurt timp după ce seria Pam & Tommy a prins un real avânt în lumea întreagă. În seria de 8 episoade, Pamela este interpretată de actrița Lily James, în timp ce Tommy este interpretat de actorul român Sebastian Stan.

Abordarea asupra seriei este un comică, iar povestea pune accentul pe casetele erotice cu Pamela și Tommy care au ajuns publice. Caseta din 1995, cu imagini intime cu cei doi, a fost realizată în luna de miere a acestora. Ulterior ea a fost furată din locuința pe care o avea și apoi publicată pe internet.

Inițial Pamela a dat în judecată persoana care a ajutat la distribuirea casetei. Însă s-a ajuns la o înțelegere, iar imaginile au fost făcute din nou publice. Pamela s-a declarat complet nemulțumită de lansarea seriei Pam & Tommy. O apropiată a devedei a declarat că vedeta nu intenționează să se uite la mini serie.

”Pamela nu are nicio intenție să se uite la acest spectacol îngrozitor. Nu îi cunoaște pe actori și nici nu intenționează să facă acest lucru. Ea și familia sa cred că este un spectacol și o imitație ieftină. Tot acest serial este o glumă pentru ei.”

Astfel, vedeta s-a decis să-și lanseze propriul documentar prin care să-și spună povestea de viață reală, fără prejudecăți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×