Reclamă

Cum arăta Pamela Anderson în tinerețe. Cât de mult s-a schimbat după ce a devenit faimoasă

A devenit cunoscută în toată lumea în anii ‘90, însă puțini știu cum arăta Pamela Anderson în tinerețe, înainte să ajungă faimoasă. Vedeta continuă să facă furori pe rețelele de socializare și a ajuns iar în atenția publicului cu ocazia zilei sale de naștere și lansarea unui nou serial ce prezintă relația ei cu fostul soț, Tommy Lee.

Publicat: 30 iunie 2021, 15:55 / Actualizat: 1 iulie 2021, 15:36

Pamela Denise Anderson, născută pe 1 iulie 1967, și-a început cariera de model în 1989, atunci când a fost zărită la un meci din țara natală, Canada. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta a apărut pentru prima dată pe coperta Playboy în același an. S-a mutat în scurt timp în Statele Unite ale Americii și a pus bazele unei cariere de succes la Hollywood.

Înainte să ajungă faimoasă în întreaga lume, Pamela a decis să apeleze la o operație de mărire a bustului. De-a lungul timpului, ea și-a schimbat treptat look-ul, de la machiaj și haine, la altă operație estetică. 

Cum arăta Pamela Anderson în tinerețe, înainte să ajungă faimoasă  

Pamela a fost descoperită accidental în timpul meciului din Canada, când se afla în tribune. O cameră a surprins-o pe tânără și i-a proiectat imaginea pe ecranul de pe stadion, ce a pornit cariera ei de succes.

Vedeta are o carieră de peste 20 de ani ca model Playboy și a apărut pe coperta revistei mai des decât orice alt star. 

Reclamă

Înainte să cunoască faima la Hollywood, Anderson avea un look complet diferit, mult mai relaxat. În imaginile de la începutul anilor ’90, Pamela apare des îmbrăcată în tricouri pantaloni comozi.

Părul ei blond, ce a devenit o trăsătură cunoscută, era lăsat liber și vedeta opta des pentru un machiaj mai natural.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Reclamă
Pamela Anderson avea un look mai natural în tinerețe, optând pentru tricouri. În imagine are un tricou alb, părul lung, ochelari de soare prinși de bluză
Pamela Anderson a devenit cunoscută în țara natală, Canada, după ce a fost surprinsă la un meci de fotbal în 1989. În imaginea realizată în 1993, Pamela a optat pentru un look natural, mai relaxat / Profimedia Images

La scurt timp de la mutarea ei în Statele Unite ale Americii, Pamela a primit un mic rol în serialul Home Improvement. A urmat rolul care a propulsat-o în lumina reflectoarelor, a lui C.J. Parker din serialul fenomen Baywatch.

Pamela a interpretat-o pe C.J. timp de cinci sezoane, în perioada 1992 – 1997. Au urmat mai multe proiecte la Hollywood, printre care filmul Barb Wire și apariții la diferite reality show-uri. 

Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguard-ul ei, Dan Hayhurst

Pe plan personal, Anderson a fost căsătorită de mai multe ori, cel mai recent cu Dan Hayhurst. Cea mai faimoasă relație a sa a  fist cu toboșarul trupei Motley Crue, Tommy Lee. Cei doi au împreună doi copii,  Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee. 

Pamela și Tommy s-au căsătorit în 1995, după o relație de doar 4 zile, scrie Rolling Stone. Ceremonia celor doi a avut loc pe plajă și Pamela a purtat un costum de baie

Relația celor doi a atras multă atenție, și după divorțul lor din 1998. În curând se va lansa un serial bazat pe povestea lor de dragoste, cu Lily James în rolul principal. Tommy Lee va fi interpretat de Sebastian Stan.

Momentan, Pamela Anderson e căsătorită cu bodyguard-ul său, Dan Hayhurst. Vedeta o să apară într-o emisiune din Canada axată pe renovarea casei vechi a bunicii ei.

În emisiunea, Pamela Anderson va transforma fosta proprietate a bunicii sale în noua sa casă, scrie Real Screen. Nu se știe încă dacă programul va include și secvențe vechi în care fanii vor vedea cum arăta Pamela Anderson în tinerețe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×