Reclamă

Rita Ora are o relație cu Taika Waititi. Cine este și cum arată bărbatul din viața artistei

Rita Ora are o relație cu Taika Waititi, producătorul filmului Thor. Artista a alimentat zvonurile despre o posibilă legătură amoroasă cu o imagine pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Publicat: 27 aprilie 2021, 12:48

Potrivit DailyMail, există zvonuri că cei doi au o relație amorosă. Ei se întâlnesc de mai bine de o lună. În acest moment, Rita Ora se află în Australia. Acolo, ea unde participă la filmările pentru un show de talente, în calitate de jurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora are o relație cu Taika Waititi

Potrivit The Sun, artista, în vârstă de 30 de ani, și Taika, în vârstă de 45 de ani, nu au păstrat în secret relația lor. Lucrurile ar putea deveni serioase între cei doi. Rita Ora este una dintre cele mai apreciate artiste. Ea este mereu admirată pentru felul în care arată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rita Ora îmbrăcată cu o rochie lila cu aplicații aurii și cizme peste genunchi lila cu aplicații aurii
Rita Ora la E! People’s Choice Awards în Santa Monica (2018) / Getty Images

„Au fost un cuplu de la începutul lunii martie, dar au menținut lucrurile la un nivel minim. Cu toate acestea, toți prietenii lor știu despre relație. Sunt într-adevăr unul pentru celălalt”, a declarat o sursă a publicației mai sus menționate.

Reclamă

Săptămâna trecută, Rita Ora a publicat o fotografie în timp ce Taika o ține strâns în brațe. Imediat după ce artista a postat imaginea au apărut și speculațiile. Fanii spun că relația lor poate fi una de prietenie și că este posibil ca artista să apară în următorul lui film.

În fotografie, Taika poartă o șapcă și încearcă oarecum să-și ascundă identitatea. Descrierea pe care Rita Ora a pus-o la poză este însă cât se poate de sugestivă: „Zile bune, amintiri, lucruri la întâmplare din telefonul meu și oameni pe care îi iubesc”.

Reclamă

Cei doi au fost surprinși în timp ce coborau dintr-un avion privat. Se pare că au fost într-o vacanță împreună cu Chris Hemsworth, soția sa Elsa și Matt Damon. Au existat și oameni care au spus că cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau într-un restaurant. Fanii s-au întrebat dacă Rita, care s-a despărțit de regizorul francez Romain Gavras, la începutul acestui an, va apărea în noul film al lui Taiki.

Fostele relații ale Ritei Ora

Există de asemenea speculații că Taika s-a despărțit de soția sa în secret, Chelsea Winstanley, în 2018, după șapte ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fiice, Te Hinekāhu, de opt ani, și Matewa Kiritapu, de cinci ani.

În trecut, Rita Ora s-a iubit cu Calvin Harris, Rob Kardashian și James Arthur. Artista s-a logodit cu Romain, în vârstă de 39 de ani, în 2020. Cântăreața fost fotografiată ultima dată cu el în luna noiembrie. Abia în luna martie a apărut confirmarea că cei doi nu mai formează un cuplu și că s-au despărțit înainte de Crăciun. Despărțirea s-a produs din cauza distanței, cei doi fiind implicați în proiecte care se desfășoară în țări diferite. Ei au rămas însă prieteni.

Regizorul francez, care are sediul la Londra și a regizat videoclipuri muzicale pentru rapperii americani Kanye West și Jay Z, a început să se întâlnească cu Rita după despărțirea acesteia de compozitorului Andrew Watt în 2019.

Deși Rita a apărut la un moment cu un inel uriaș pe mână, o sursă apropiată celor doi a declarat că au încercat să facă relația lor să funcționeze, dar mai apoi au ajuns la concluzia că nu vor reuși: „Rămân apropiați, dar era pur și simplu imposibil să mențină o relație în care abia se vedeau.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×