Reclamă

Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele și șoția sa

Solistul trupei Maron5, Adam Levine a făcut public pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de soția sa, fotomodelul Behati Prinsloo, și cele două fiice ale lor. Ce a stârnit curiozitatea publicului lui Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele sale?

Publicat: 25 aprilie 2021, 7:10

În fotografia de pe rețeaua de socializare, Adam Levine și Behati Prinsloo poartă rochii roz pentru a se asorta cu fiicele lor; Dusty Rose Levine, în vârstă de patru ani, și Gio Grace Levine, care are abia trei anișori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fetele vor doar să se distreze” – este textul care însoțește postarea artistului. Acesta pare a fi motto-ul casei celor două celebrități.

Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele sale

Muzicianul Adam Levine în vârstă de 42 de ani și-a accesorizat ținuta roz pastel cu niște adidași; în timp ce modelul în vârstă de 32 de ani și-a decorat vestimentația cu niște pantaloni galbeni strălucitori.

În ultimii ani, cei doi părinți și-au păstrat viața privată departe de ochii presei; alegând cu grijă ce împărtășesc și ce nu, informează Eonline. Cu toate acestea, anul trecut, în aceeași perioadă, au existat zvonuri că familia lor s-ar extinde. Spre deosebire de alți părinți celebri ce au redevenit recent părinți, în cazul lui Adam Levine și al soției sale zvonul că vor avea un alt copil a fost infirmat. Cu toate acestea cei patru par fericiți în această formulă.

Reclamă

Viața de familie a lui Adam Levine

Adam Levine, a declarat că cel mai dur critic al său este de asemenea, și cel mai mic membru al familiei sale.

În timp ce restul lumii îl aclamează cu toată inima prestanțele solistului trupei Maroon 5, fiica Dusty Rose este mai puțin impresionată.

Reclamă

Știi, ai crede că îi face plăcere să îi cânt”, a declarat el anterior în emisiunea Ellen DeGeneres Show.

Nu-i place prea mult să îi cânt. Mi-aș dori să pot minți.

– Adam Levine

Și nu e ca și cum artistul nu ar fi încercat să o impresioneze. Solistul trupei Maroon5 a petrecut o zi întreagă cântând la chitară pentru a încerca să fie placul urechilor fiicei sale.

Am făcut o audiție pentru fiica mea, ceea ce este ridicol. Și în cele din urmă, ea doar s-a uitat la mine și a atins chitara și mi-a spus: „Pune asta jos ”. A fost cel mai umilitor lucru care s-a întâmplat vreodată. Nu știu dacă am curajul să o confrunt din nou și să interpretez muzică în fața ei.

– Adam Levine

Din fericire, cealaltă fiică a sa, Gio Grace, apreciază prestația sa.

Adam Levine, într-o ținută lejeră, alături de Bhati Prinsloo, ce poartă urechi de Minnie Mouse, și cele două fete ale lor, într-o mică remorcă, cu ocazia Halloween-ului
Cei patru par fericiți în această formulă / Profimedia Images

O casă de vis

În 2019, presa internațională a anunțat că Adam Levine, împreună cu soția sa, și-au achizionat o nouă casă. Cei doi au cumpărat o proprietate impresionantă de la Affleck și fosta sa soție Jennifer Garner, pentru un preț ridicat de 32 de milioane de dolari. Prețul cerut inițial pentru proprietatea în cauză fusese de 45 de milioane de dolari.

Proprietatea întinsă are o piscină, teren de baschet în aer liber, studio de artă, sală de sport și o sală de cinema, dar acestea sunt doar câteva dintre ofertele de lux de pe proprietate. Există, de asemenea, un subsol impresionant ce cuprinde două dormitoare și trei băi, de care prietenii și familia se pot bucura, probabil când rămân peste noapte.

Ben Affleck și Jennifer Garner au încetat să mai locuiască în reședință la puțin timp după ce și-au anunțat despărțirea; aceștia continuă însă să locuiască în cartierul rezidențial Pacific Palisades, din Los Angeles.

Ben și Jen nu sunt singurii oameni celebrii care au trăit în actuală reședință a lui Adam Levine. Aceasta a aparținut anterior faimosul producător al filmului Codul lui Da Vinci, Brian Grazer sau actorul Gregory Peck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×