Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele și șoția sa

Solistul trupei Maron5, Adam Levine a făcut public pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de soția sa, fotomodelul Behati Prinsloo, și cele două fiice ale lor. Ce a stârnit curiozitatea publicului lui Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele sale?

25 aprilie 2021 la 7:10

În fotografia de pe rețeaua de socializare, Adam Levine și Behati Prinsloo poartă rochii roz pentru a se asorta cu fiicele lor; Dusty Rose Levine, în vârstă de patru ani, și Gio Grace Levine, care are abia trei anișori.

„Fetele vor doar să se distreze” – este textul care însoțește postarea artistului. Acesta pare a fi motto-ul casei celor două celebrități.

Adam Levine, într-o fotografie inedită cu fiicele sale

Muzicianul Adam Levine în vârstă de 42 de ani și-a accesorizat ținuta roz pastel cu niște adidași; în timp ce modelul în vârstă de 32 de ani și-a decorat vestimentația cu niște pantaloni galbeni strălucitori.

În ultimii ani, cei doi părinți și-au păstrat viața privată departe de ochii presei; alegând cu grijă ce împărtășesc și ce nu, informează Eonline. Cu toate acestea, anul trecut, în aceeași perioadă, au existat zvonuri că familia lor s-ar extinde. Spre deosebire de alți părinți celebri ce au redevenit recent părinți, în cazul lui Adam Levine și al soției sale zvonul că vor avea un alt copil a fost infirmat. Cu toate acestea cei patru par fericiți în această formulă.

Viața de familie a lui Adam Levine

Adam Levine, a declarat că cel mai dur critic al său este de asemenea, și cel mai mic membru al familiei sale.

În timp ce restul lumii îl aclamează cu toată inima prestanțele solistului trupei Maroon 5, fiica Dusty Rose este mai puțin impresionată.

Știi, ai crede că îi face plăcere să îi cânt”, a declarat el anterior în emisiunea Ellen DeGeneres Show.

Nu-i place prea mult să îi cânt. Mi-aș dori să pot minți.

– Adam Levine

Și nu e ca și cum artistul nu ar fi încercat să o impresioneze. Solistul trupei Maroon5 a petrecut o zi întreagă cântând la chitară pentru a încerca să fie placul urechilor fiicei sale.

Am făcut o audiție pentru fiica mea, ceea ce este ridicol. Și în cele din urmă, ea doar s-a uitat la mine și a atins chitara și mi-a spus: „Pune asta jos ”. A fost cel mai umilitor lucru care s-a întâmplat vreodată. Nu știu dacă am curajul să o confrunt din nou și să interpretez muzică în fața ei.

– Adam Levine

Din fericire, cealaltă fiică a sa, Gio Grace, apreciază prestația sa.

Adam Levine, într-o ținută lejeră, alături de Bhati Prinsloo, ce poartă urechi de Minnie Mouse, și cele două fete ale lor, într-o mică remorcă, cu ocazia Halloween-ului
Cei patru par fericiți în această formulă / Profimedia Images

O casă de vis

În 2019, presa internațională a anunțat că Adam Levine, împreună cu soția sa, și-au achizionat o nouă casă. Cei doi au cumpărat o proprietate impresionantă de la Affleck și fosta sa soție Jennifer Garner, pentru un preț ridicat de 32 de milioane de dolari. Prețul cerut inițial pentru proprietatea în cauză fusese de 45 de milioane de dolari.

Proprietatea întinsă are o piscină, teren de baschet în aer liber, studio de artă, sală de sport și o sală de cinema, dar acestea sunt doar câteva dintre ofertele de lux de pe proprietate. Există, de asemenea, un subsol impresionant ce cuprinde două dormitoare și trei băi, de care prietenii și familia se pot bucura, probabil când rămân peste noapte.

Ben Affleck și Jennifer Garner au încetat să mai locuiască în reședință la puțin timp după ce și-au anunțat despărțirea; aceștia continuă însă să locuiască în cartierul rezidențial Pacific Palisades, din Los Angeles.

Ben și Jen nu sunt singurii oameni celebrii care au trăit în actuală reședință a lui Adam Levine. Aceasta a aparținut anterior faimosul producător al filmului Codul lui Da Vinci, Brian Grazer sau actorul Gregory Peck.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×