Rita Ora a făcut senzație la plajă. Cum arată cu adevărat silueta vedetei

Este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume și ori de câte ori apare în public, fotografii sunt pe urmele ei. Recent, Rita Ora a făcut senzație la plajă cu un costum de baie din două piese.

5 aprilie 2021 la 7:10

Artista este implicată în prezent într-un show de talente în Australia, unde are calitate de jurat. Atunci când are timp liber știe însă cum să profite de el. Aceasta a fost fotografiată în timp ce făcea plajă la hotelul unde este cazată în Sydney.

Rita Ora a făcut senzație la plajă

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a atras atenția într-un costum de baie din două piese, auriu. Se pare că mișcările corpului au dus la o eroare vestimentară. Sutienul s-a deplasat atât de mult încât fotografii au reușit să surprindă imagini cu bustul vedetei. Aceștia au profitat de ocazia și au pozat-o pe faimoasa artistă din toate unghiurile, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rita Ora, suprinsă de fotografi, la plajă, în Sydney
Extrem de încrezătoare în felul în care arată, Rita Ora și-a expus formele într-un sutien minuscul și o pereche de bikini asortați / Profimedia Images

Extrem de încrezătoare în felul în care arată, Rita Ora și-a expus formele într-un sutien minuscul și o pereche de bikini asortați. Ținuta a lăsat la vedere trupul tonifiat, intens lucrat în sala de sport. Artista a fost surprinsă în timp ce păstra distanța față de oamenii din jur, semn că se ferește de o posibilă infectare cu noul tip de virus care a creat panică în întreaga lume. Ea s-a și protejat și de razele puternice ale soarelui și și-a aplicat regulat cremă de protecție.

Părul artistei era prins neglijent în vârful capului. Cu această ocazie fanii au reușit să o vadă pe artistă naturală, fără niciun strop de machiaj pe chip.

Artista britanică plătește în jur de 30 000 de dolari pe săptămână pentru a locui în hotelul luxos din Sydney. Proprietatea are vedere panoramică la port, ferestre din sticlă de la podea până în tavan, o peluză pe malul apei și o piscină privată. Rita Ora se află în Australia cu sora sa, Elena, care îi este și manager.

Povestea celebrei Rita Ora

Acesta a fost mereu extrem de deschisă cu fanii săI. Ea se numără printre cele mai active vedete pe rețelele de socializare. Rita Ora este originară din localitatea Pristina, Iugoslavia. După ce a început războiul, aceasta s-a mutat cu părinții în Marea Britanie. Deși le-a fost greu la început, artista a spus că prin muncă și cu multă ambiție părinții ei au reușit.

După îndelungi eforturi, familia ei și-au găsit stabilitatea financiară în Marea Britanie. Mama sa este medic psihiatru, iar tatăl ei deține un pub destul de renumit în țară. Artista mai are încă doi frați. Pe Elena, care îi este manager și o suține mereu în cariera muzicală și un frate mai mic, Don.

Rita Ora a cântat de mică și după ce a reușit să se facă cunoscută în industria muzicală, a reușit rapid să intre în grațiile fanilor și producătorilor. Ea a avut primul disc în anul 2012 și a ținut mult timp ocupate primele poziții ale UK Singles Chart.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×