Reclamă

Rita Ora arată impecabil în costum de baie. Cum și-a impresionat recent fanii

Artista e una dintre cele mai îndrăgite femei din întreaga lume. Aceasta și-a delectat fanii cu imagini sexy, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Toți au spus același lucru: Rita Ora arată impecabil în costum de baie.

Publicat: 23 martie 2021, 8:45

Diva e implicată în prezent într-un show de talente. Cu toate acestea ra profită de zilele de lucru în Sydney și se relaxează cum știe mai bine. În timpul iber își expune corpul pentru a avea bronzul perfect. Vedeta și-a delectat fanii cu cele mai sexy ipostaze, iar cei care o urmăresc i-au adresat numai cuvinte frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreața în vârstă de 30 de ani arată senzațional chiar și atunci când nu se află sub lumina reflectoarelor. Ea a fost foarte deschisă cu admiratorii ei și le arată ipostaze din viața sa personală, scrie DailyMail.

Rita Ora arată impecabil în costum de baie

Imaginile cu Rita Ora în costum de baie fac înconjurul internetului. Acesta a ales să publice pe contul de Instagram fotografii sexy în costum de baie provocatoare. Admiratorii s-au arătat extrem de încântați de idolul lor.

Vedeta a optat de această dată pentru un costum de baie roz, minuscul, care a lăsat la vedere cele mai intime zone ale trupului. Cu un corp intens lucrat în sala de sport, Rita Ora poate purta orice fel de ținută dorește. Pentru că nu are nicio imperfecțiune, cântăreața se poate expune fără să-i pese că va fi criticată. Costumul de baie a fost asortat perfect cu ochelarii de soare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
https://www.instagram.com/p/CMsyg_1D5tr/

Vedeta a intrat în atenția presei și cu alte imagini în care apare într-un costum de baie cu tăieturi sexy, care să îi pună în valoare abdomenul și bustul.

Rita Ora a petrecut ore bune și în studioul de înregistrări, chiar dacă are un alt proiect tv în derulare. Aceasta l-a avut alături de nimeni altul decât Idris Elba și s-a pozat împreună cu soția lui, Sabrina.

Reclamă
https://www.instagram.com/p/CMs0IA6jTkm/

Povestea de viață a Ritei Ora

Rita Ora în vârstă de 30 de ani s-a născut în localitatea Pristina, Iugoslavia, din părinți de origine albaneză. În primii ani de viață, artista a locuit cu părinții în Kosovo. Mai apoi au fost nevoiți să plece din cauza războiului. Părinții au ales să se mute în Marea Britanie. Pentru a se descurca din punct de vedere financiar, părinții au muncit din greu.

Acum tatăl artistei este proprietarul unui local, iar mama sa este medic psihiatru.

Rita Ora mai are încă doi frați. Aceasta are o soră mai mare pe nume Elena și un frate mai mic pe nume Don. Rita ora a absolvit o școală de teatru, Sylvia Young, iar mai apoi a urmat St Charles Catholic Sixth Form College. A început să cânte de mică, iar părinții au susținut-o cum au știut mai bine pentru a-și îndeplini visul.

Rita Sahatçiu Ora a avut primul album în anul 2012, disc care a ținut mult timp primele poziții în industria muzicală din Marea Britanie. După ce melodiile ei au cucerit topul UK Singles Chart, Rita Ora a devenit a doua cântăreață britanică cu patru piese single pe prima poziție, după artista Geri Halliwell.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×