Reclamă

Salma Hayek a îmbrăcat o rochie mulată. Fotografiile postate de actriță pe Instagram

Salma Hayek a furat privirile tuturor după ce a îmbrăcat o rochie mulată neagră. Actrița a luat parte la o ședință foto pentru publicația The Sunday Times Style. Acolo a purtat o ținută care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Fotografiile postate pe contul personal de Instagram au făcut repede înconjurul internetului, iar fanii și-au exprimat imediat părerea.

Publicat: 28 iunie 2021, 14:45 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 16:03

Pe coperta revistei pentru care s-a desfășurat ședința foto, Salma s-a înfățișat purtând o rochie de piele care i-a pus în evidență bustul generos. Recent, actrița a fost supusă mai multor întrebări indiscrete. Bustul acesteia s-a mărit de-a lungul timpului, iar oamenii au făcut speculații de-a dreptul amuzante din punctul de vedere al actriței. Pentru a demonstra că nu se teme de ceea ce spun gurile rele, Salma a îmbrăcat o rochie mulată care să-i pună trupul în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a îmbrăcat o rochie mulată

Salama Hayek și-a obișnuit deja fanii cu postări privind viața sa personală de pe contul de Instagram pe care-l deține. Totuși, într-o apariție recentă, actrița a postat câteva fotografii oficiale pe care le-a realizat pentru o renumită publicație.

Salma nu sa sfiit să-și arate silueta de invidiat, iar pe coperta revistei s-a afișat într-o rochie mulată de piele. Însă nu rochia de pe coperta revistei a atras reacția fanilor. Aceștia au fost mult mai interesați de o serie de trei fotografii care surprinde atât portretul artistei, cât și rochia elegantă care i-a pus silueta în evidență.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

În prima imagine alb-negru, fotograful a surprins un portret superb al artistei. Timpul nu pare să-și fi lăsat urmele pe chipul actriței. Salma a pozat plină de încredere, iar pielea sa fără cusur a impresionat publicul larg.

Cu un machiaj simplu, aceasta a privit direct în obiectivul aparatului. Părul superb și bogat i-a fost așezat într-o coafură lejeră. Cea de-a doua imagine a lăsat publicul fără cuvinte. Salma Hayek a îmbrăcat o rochie mulată, elegantă, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Rochia superbă, delicată, cu o crăpătură pe picior a făcut-o pe actriță să pară desprinsă din epoca plină de glamour a Hollywood-ului. Fanii au reacționat imediat la imaginile postate de actriță. Aceștia i-au complimentat apariția și și-au manifestat în comentarii admirația pe care i-o poartă.  

Reclamă

Salma Hayek a dezvăluit de ce i s-a mărit bustul pe parcursul anilor

Pentru coperta revistei, Salma Hayek a îmbrăcat o altă rochie mulată, de această dată din piele. Rochia aleasă i-a complimentat perfect trupul amronios și i-a scos în evidență bustul proeminent.

Actrița nu s-a sfiit să-și afișeze frumusețea naturală. La 55 de ani, Salma are un corp de invidiat. Totuși, fanii nu au putut să nu remarce faptul că bustul actriței a continuat să se mărească pe parcursul anilor.

Salma a decis să rupă tăcerea și să răspundă speculațiilor privind bustul său. Conform artistei, acesteia i s-au adresat tot felul de întrebări privind schimbările hormonale care au loc la momentul menopauzei.

Artista a apelat la un medic specialist pentru a-și da seama ce se întâmplă mai exact cu corpul său. După câteva investigații, se pare că Salma Hayek se confruntă cu unul din simptomele des întâlnite ale menopauzei.

Bustul unei femei se mărește. Totuși, pentru altele sânii devin mai mici. La alte femei, bustul crește în momentul în care devin mame și trebuie să alăpteze. În unele cazuri, la menopauză acesta crește din nou. Întâmplător, sunt una dintre acele femei care se confruntă cu mărirea bustului. Totuși, spatele meu a avut mult de suferit, femeile nu vorbesc deseori despre acest lucru.

– Salma Hayek

Chiar dacă bustul artistei a trecut prin câteva transformări de-a lungul timpului, actrița a învățat să-și îmbrățișeze frumusețea naturală. În cea mai recentă apariție de pe coperta unei reviste, Salma Hayek a îmbrăcat o rochie mulată neagră care i-a complimentat bustul superb. Salma a surprins și de această dată cu o apariție plină de eleganță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×