Reclamă

Pamela Anderson a purtat o rochie neagră, cu pelerină lungă. Vedeta de 54 de ani a mers la cină cu fiul ei în New York

Pamela Anderson a purtat o rochie neagră, cu pelerină lungă. Actrița a adoptat un look elegant într-o ținută complet neagră, în timp ce ieșea la cină în New York City. Chiar dacă nu și-a mai expus formele, vedeta de 54 de ani a optat pentru o pereche sandale strălucitoare.

Publicat: 25 martie 2022, 7:52

Actrița a purtat o rochie neagră până la genunchi și asortat-o cu o pelerină lungă. Între timp, de cealaltă parte a Atlanticului, Julian Assange, cel cu care a avut o relație, s-a căsătorit cu logodnica Stella Morris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este prima dată când Pamela atrage atenția cu ținutele ei. Optează pentru rochii care să o avantajeze deși la 54 de ani arată impecabil.

Pamela Anderson a purtat o rochie neagră, cu pelerină lungă

Pamela și Julian au avut o relație strânsă, superstarul numindu-l anterior unul dintre „oamenii ei preferați”, dar a punctat și faptul că îl iubește și că fondatorul WikiLeaks este un geniu, scrie DailyMail.com.

Pamela și-a completat ținuta cu sandale Louboutin și o geantă mică pe umăr. Aceasta și-a purtat părul blond aranjat în bucle lejere. Ea și-a accentuat frumusețea naturală cu un machiaj complet al ochilor și a adăugat un strop de culoare cu un ruj roșu.

Vedeta Baywatch a fost însoțită la cina din New York de fiul ei, Brandon Thomas Lee, în vârstă de 25 de ani.

Reclamă

Brandon a arătat elegant într-un costum albastru închis, cu o cămașă albă, cravată maro și pantofi din piele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brandon, alături de fiul ei la un restaurant din New York
Brandon a arătat elegant într-un costum albastru închis, cu o cămașă albă, cravată maro și pantofi din piele / Profimedia Images
Reclamă

Care este relația dintre Pamela Anderson și Julian Assange

Prietenul Pamelei, Assange, care se confruntă cu extrădarea în Statele Unite sub acuzația de spionaj, s-a căsătorit cu Stella Moriss, în vârstă de 38 de ani, în fața a patru invitați și a doi martori. Dame Vivienne Westwood a conceput rochia de mireasă a Stelei și un kilt pentru Assange, născut în Australia, ai cărui părinți sunt de origine scoțiană.

Vedeta Baywatch Pamela a vorbit anterior în sprijinul lui Assange și l-a întâlnit de mai multe ori când locuia la ambasada Ecuadorului înainte de arestarea sa în 2019. Ea a fost, de asemenea, printre primii vizitatori ai lui Assange după întemnițarea sa la Belmarsh.

„Nu merită să fie într-o închisoare de maximă securitate. Nu a comis niciodată un act violent. Este o persoană nevinovată”, a spus ea reporterilor după ce a vizitat Assange.

Pamela a dezvăluit că nu are acces la informații, este „cu adevărat izolat de toată lumea” și nu a putut să vorbească cu copiii săi.

„Este un om bun, este o persoană incredibilă. Îl iubesc, nu îmi pot imagina prin ce a trecut”, a adăugat ea.

„A fost grozav să-l văd, dar aceasta este doar o eroare a legii. Este un șoc absolut faptul că nu a reușit să iasă din celulă. E o luptă lungă și el merită sprijinul nostru. Are nevoie de sprijinul nostru, așa că oricine poate face orice. Trebuie să continuăm să luptăm, pentru că este nedrept. El a sacrificat atât de mult pentru a scoate adevărul la iveală și noi merităm adevărul.”

Pamela Anderson va juca în piesa Chicago

Starul Barb Wire a apărut la începutul zilei la Good Morning America pentru a-și promova debutul pe Broadway ca emblematica Roxie Hart din Chicago. Ea va merge la Chicago între 12 aprilie și 5 iunie.

Roxie este o fată din cor care își împușcă iubitul și apoi devine cea mai populară femeie din Chicago.

„Cred că faima pentru Roxie este libertatea”, a declarat Pamela pentru Reuters într-un interviu de miercuri. „Nu este vorba doar de a fi celebru, este de a avea libertate și de a avea atenție într-un mod natural, astfel încât să mă pot raporta la multe lucruri din serial.”

„Este întuneric în această zonă. Există întuneric și între mass-media și viața reală. Este o piesă foarte interesantă și este iconică. Durează dintotdeauna pentru că este o poveste grozavă. Și întotdeauna există ceva sub tot farmecul care o face și mai plină de farmec.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×